Tropicana

  • Strandnära
  • Bra läge
  • Köp till frukost

Mellanklasshotell i hjärtat av Kato Stalos. Utöver att du har nära till restauranger och shopping bor du också alldeles vid stranden. Den är lika uppskattad bland oss turister som av kretensarna själva. I alla lägenheter finns allt du behöver för att rå om dig själv. Och vill du inte bada i havet kan du koppla av vid poolen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer. Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 107 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tropicana är ett trivsamt familjeägt lägenhetshotell, beläget direkt vid Kato Stalos-stranden. Trevligt poolområde där poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller både vid poolen och stranden. Hotellet har en restaurang vid stranden med vacker havsutsikt, som serverar flera olika maträtter. Både mat och frukost kan beställas till rummet. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Trappor inom hotellet. Reception med begränsade öppettider. När receptionen inte är bemannad kan personalen i hotellets strandbar hjälpa till.

Restauranger och livsmedelsbutiker finns mitt emot hotellet. Bra bussförbindelser med Chania stad, ca 7 kilometer. Stark genomfartstrafik, samt oväsen från trapphuset, kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.

Bra att veta

Reception med begränsade öppettider.