Rumstyper på Silva Beach

Dubbelrum

Fina dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp samt tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fina enkelrum med litet kylskåp samt tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Rymliga familjerum belägna i annexet. Dubbelsäng samt möjlig het till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc, vissa med badkar. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 4 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum belägna i ett annex till Silva Beach och med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Silva Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.
Antal personer: 2-4 personer.