Fakta om Hersonissos, Stalis & Malia

Valuta:

Euro (EUR).

Transfer:

Från Heraklions flygplats till Hersonissos med buss ca 30 minuter. Till vårt hotell i Stalis tar det ca 40 minuter och till hotellen i Malia ca 50 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder:

I och utanför Hersonissos och Stalis finns badvikar med både klippor och sand. Stranden mitt i Hersonissos är en blandning av sand och sten. I Stalis finns en långsträckt, långgrund sandstrand som lämpar sig utmärkt för barn.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Nöjen:

I Hersonissos vimlar det av barer, pubar och diskotek. I Stalis finns det också ett bra nattliv med många barer och diskotek.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser med Heraklion och övriga Kreta. Från Heraklion finns flyg- och båtförbindelser med Aten och övriga Grekland. Gott om taxibilar och möjlighet att hyra alla slags fordon.

Aktiviteter:

Vattenskidor, jetski, parasailing och windsurfing. Mountainbike, hästridning och gocart. Golfbana finns 2,5 kilometer söder om Hersonissos.