1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Creta Maris Beach Resort

 • Mitt på sandstranden
 • Hela 13 pooler
 • Fint familjehotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Creta Maris Beach Resort är ett välkänt familjehotell med förstklassig service och komfort. Hotellet, som ligger mitt på sandstranden lockar med hela tretton pooler, barer, diskotek, spa och gym. All Inclusive-programmet, där du kan välja att äta middag på tre olika restauranger, gör det lätt att planera semesterkassan i förväg.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer. Familjerum för 4 personer. Familjerum deluxe för 4 personer. Deluxesviter för 1-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget och maten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3210 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Creta Maris har ett stort utbud av faciliteter och ligger i ett naturskönt område. Hotellet består förutom av bungalower också av två byggnader, Maris, som ligger närmare stranden, och Terra, som byggdes 2000 och som ligger på en höjd bakom Maris. Det går en väg mellan byggnaderna, som också är förbundna med två gångbroar. Apollo har dubbelrum och familjerum i bägge byggnaderna och i bungalowerna.

På Creta Maris finns uppehållsrum i rustik stil, trädgård, sex pooler och sju separata barnpooler, varav en med vattenrutschkana. Gratis solstolar och parasoller vid såväl pooler som strand. Gratis handdukar. Gratis wifi. Gratis internethörna med stationära datorer. Room service (vid frukost) mot avgift.

Fyra restauranger (män måste bära långbyxor) som serverar kretensisk, italiensk, grekisk och grillad mat. Restaurang Cosmos har en familjehörna. Barer samt ett diskotek. Många sportaktiviteter som tennis, bordtennis och minigolf. Inomhuspool, bastu, jacuzzi, spa, hamam och nybyggt hälso- och fitnesscenter. Dag- och kvällsaktiviteter. Mini-disco. Utomhusbio med föreställning en gång per vecka. Hotellet har ett minilivs och en uttagsautomat. Perfekt beläget på sandstranden i utkanten av Hersonissos. Gångavstånd till butiker, barer och tavernor. Genomfartstrafik. Nivåskillnader i bungalowområdet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Tidig frukost (mot reservation), kl. 6.00-7.00.
- Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
- Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
- Lunch, kl. 12.30-14.30.
- Snacks, kl. 10.00-18.00.
- Kaffe, kl. 09.00-24.00.
- Glass, kl. 12.30-16.00.
- Middag, kl. 18.30-21.30.  En gång per vecka kan middagen intas på någon av restaurangerna Cochlias, Estia, Platia eller Pithos, mot reservation.
- Sen enklare middag, kl. 22.00-24.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala och internationella drinkar, kl. 09.00-24.00.
- Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till att transferbussen kommer.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen