1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Akrogiali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 115 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Rikke,
Holmegaard

+
Fantastisk hotel med sublim service. Lula er den bedste
-
Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, så mangler der knager

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Linnea,
Göteborg

+
Personalen
-
Mer köksredskap

Bekräftad gäst: 2019-08-18


7 av 10

Ann-Britt,
Skövde

+
Värdinnan trevliga bemötande varje dag, och personalen var mycket trevlig.
-
Badrummet var inte praktiskt, på toaletten fanns det knappt plats att sitta lika svårt att ta sig in i duschen. Skulle visst renoveras i framtiden.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Camilla ,
Halmstad

+
Vilket läge! Nära till strand, pool och gångavstånd till Malia. Trevlig ägarinna och personal som verkligen gjorde allt för att Alla gästerna skulle trivas.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Jan Tore,
Sarpsborg

+
-Beliggenhet
-
-Dusjforheng i badekar

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Annika,
Kungsbacka

+
Kvaliteten. Städningen jättebra. Alla skavanker som blir på väggar och trappor mm bättrades på med vit färg med en gång så det såg alltid fräscht ut. Det märktes att gästerna var viktiga. Solstolarna som tillhörde hotellet (även om vi fick betala) var jättesköna och var varje morgon nystädade.
-
Lula (ägarinnan) var den som hade hand om ALLT. Detta gjorde att de andra som arbetade inte kunde svara på eller göra någonting utan att fråga henne. En krok på väggen i badrummet och en på väggen vid köksdelen. Wi-fi fick vi köpa till Ch det gick inte att använda på med än en enhet. Gick inte ens att byta enhet utan varje enhet fick i så fall betala. Detta borde gå att ändra. Dessutom fingerade inte wi-fi på morgon o eftermiddagar då det var många som ville surfa.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Katarina ,
Göteborg

+
Nära stranden, god mat, trevlig och mycket hjälpsam personal. Mycket rent.
-
Allt var mycket bra, kan inte vara bättre.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Elisabeth,
Kungälv

+
Strandnära bra personal mycket rent
-
Tyckte tidigare kommentarer om krokar till handdukar var lite löjligt, men faktum är att man saknar detta. Inte en krok någonstans varken inne eller på balkongen. Hade varit bra

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Börje,
VÄRNAMO

+
Atmosfären, närheten till havet, poolområdet, personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Ingela,
Göteborg

+
Trevligt område, strandnära.
-
Även om inte städning varje dag är nödvändigt, hade det varit bra om de i alla fall hade tömt soporna, eftersom de inte vill att man ska slänga toalettpapper i toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

154 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
35
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-23

Inlägg av Kretalover1

Underbart lägenhetshotell

Vi hade en lägenhet i huvudbyggnaden på andra våningen som var superbra. Städningen var fyra ggr/v men det var upplagt så att det alltid kändes fräscht . Rent och snyggt överallt. Strandens solstolar som tillhörde hotellet( som behövde betalas för) var super. Sköna och rena och fina. Det enda negativa var att Ägarinnan var lite för mycket. Hon bestämde över allt så de anställda kunde inte ta egna beslut. Sedan låg hotellet lite avsides. Skönt för att man inte blev störd av ljud från gatan men vi var tvungna att gå mitt på vägen när vi skulle äta middag på kvällarna för det fanns inga trottoarer.

 
2017-10-30

Inlägg av micaland Skara

Fantastiskt strandhotell

Fint hotell med hög standard precis vid stranden i Malia. Väl värt en vistelse! Rent och fräscht i alla allmänna utrymmen, fint poolområde och trevlig poolbar med enklare rätter. Underbar personal med ägarinnan/managern Loula i spetsen som gör alltför att man ska känna sig som hemma, och välkommen. Loula bjuder verkligen på sig själv liksom övrig personal. Vi hade en tvårumslägenhet (3 vuxna) med stor balkong. Lägenheten höll hög standard och pentry/köksdel hade allt man kan behöva (micro, kaffebryggare, vattenkokare, 2 spisplattor. Matchande porslin och glas (van vid omaka porslin och glas i Grekland). Bord med stolar inne samt ett plastbord med stolar på balkongen. Stort badrum. Städning 4 ggr/v vilket fungerade bra. Ganska stort badrum. Tror inte att den byggnad vi bodde i hade hiss men finns lägenheter på markplan. Hotellet ligger i Malias utkant vilket gör att det är ganska stillsamt (iaf i september). Man hör barmusik på avstånd men ingenting som störde oss. Malia med omnejd är nog inte Kretas charmigaste del, men Akrogiali är absolut en utmärkt utgångspunkt.

 
2017-07-03

Inlägg av Mikke M

Härligt Ställe

Ett helt underbart ställe med härlig personal.Mat & dryck helt i sin ordning. Mycket fräscha rum och poolen/havet precis utanför. Gång avstånd till Stalis/Malias shopping ställen. Tar man sen den lokala bussen till chersonisou som kosta ca 3 euroför 2pers tar ca 15-20 min.Och där mycket mer affärer. Rekommenderar detta ställe stark Kommer tbax nästa år M&M

 
2016-10-13

Inlägg av 705andersa

Fantastiskt hotell med underbar, charmig, rolig och bra personal!

Har nyss (oktober 2016) spenderat en vecka på detta fina hotell. Bra städat, god standard på rummen, sköna sängar (vilket man inte är allt för bortskämd med i Grekland) god mat i pool-baren, fint läge nära badstranden, trevligt poolområde osv men det som verkligen gjorde att stället stod ut, var den underbara personalen! Hotellägaren/managern Lula gör verkligen allt för att få varje gäst att känna sig som hemma, uppmärksammad, få ett personligt mottagande när man anländer osv. Hon charmar och busar fräckt med alla gästerna och bjuder på sig själv och hennes personal följer samma mönster. Kan verkligen rekommendera detta hotell i Malia, framförallt för par eller familjer som är ute efter en något mer stillsam period - iaf under september/oktober. Själva Malia med omnejd var nog inte den charmigaste delen av Kreta men om man mest vill stanna på hotellet eller om man hyr bil och åker runt på ön så funkar Akrogiali i Malia utmärkt som utgångspunkt/bas! //Anders

 
2016-09-01

Inlägg av Anne P Bro, Sverige

Mysigt hotell

En underbar vecka på detta hotell. Otroligt trevlig personal , rummet var bra. Sängarna var riktigt sköna. Stranden med finkornig sand. Lugnt läge. En promenad på 10 min så har man hamnat i livligt Malia .Med många restauranger att välja på. En promenad på ca 1,5 km så hamnar man i Old Town, med mysiga restauranger. Det får man inte missa . Det som var trist va att man hade ingen chans att ligga vid poolområdet. För att folk steg upp i ottan och bokade "sina" solstolar med handdukar . Hur man orkar stiga upp vid 07:00 för att bara göra detta !! Solstolarna på stranden funkade kanon 😊 För 2 solstolar m parasoll kostade 5€ . Åker ni till detta hotell kommer ni inte att ångra er. Åker gärna tillbaka dit igen !!