1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Akrogiali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Zandra ,
Uppsala

+
Urtrevlig personal och välstädade lägenheter.
-
Bättre meny i baren. Den var rätt tråkig.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Fia,
Stockholm

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Christoffer,
Jönköping

+
Läget vid stranden samt den underbara personalen gjorde våran vistelse fantastisk!
-
Finns egentligen bara en liten sak vilket är krokar i hotell rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

jenny,
stockholm

+
Närheten till havet
-
Gratis internet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Nadina,
Örebro

+
Läget, städningen, personalen!
-
Internetkopplingen fungerar inte så bra trotts att man betalar extra för detta. Egentligen fungerar internet vid receptionen och om det inte finns så mkt folk på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Lotta,
Göteborg

+
Personalen är underbar. Fin strand och poolområde.
-
Matutbudet kan förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Michael,
Älvdalen

+
Läget, personalen.
-
Hängare för blöta badkläder och handdukar. Diskställ saknas och propp för diskhon.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Ann-Louise,
Stockholm

+
Rent, snyggt. Mkt trevlig personal. Nära stranden. Jättebra nya bekväma solsängar med madrass på.
-
Krokar att hänga handdukarna på i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Madeleine,
Falkenberg

+
Snyggt rent , fantastisk strand
-
Kaffebryggare i lägenheterna , krokar att hänga upp handdukar.

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

,
Eslöv

+
Underbar personal mänskliga, hjälpsamma med Lula i spetsen :-)
-
Inget vi kommer på, vi hade allt vi behövde.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

139 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
33
Bra
 
13
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-10-30

Inlägg av Mica L Skara

Fantastiskt strandhotell

Fint hotell med hög standard precis vid stranden i Malia. Väl värt en vistelse! Rent och fräscht i alla allmänna utrymmen, fint poolområde och trevlig poolbar med enklare rätter. Underbar personal med ägarinnan/managern Loula i spetsen som gör alltför att man ska känna sig som hemma, och välkommen. Loula bjuder verkligen på sig själv liksom övrig personal. Vi hade en tvårumslägenhet (3 vuxna) med stor balkong. Lägenheten höll hög standard och pentry/köksdel hade allt man kan behöva (micro, kaffebryggare, vattenkokare, 2 spisplattor. Matchande porslin och glas (van vid omaka porslin och glas i Grekland). Bord med stolar inne samt ett plastbord med stolar på balkongen. Stort badrum. Städning 4 ggr/v vilket fungerade bra. Ganska stort badrum. Tror inte att den byggnad vi bodde i hade hiss men finns lägenheter på markplan. Hotellet ligger i Malias utkant vilket gör att det är ganska stillsamt (iaf i september). Man hör barmusik på avstånd men ingenting som störde oss. Malia med omnejd är nog inte Kretas charmigaste del, men Akrogiali är absolut en utmärkt utgångspunkt.

 
2017-07-03

Inlägg av Mikke M

Härligt Ställe

Ett helt underbart ställe med härlig personal.Mat & dryck helt i sin ordning. Mycket fräscha rum och poolen/havet precis utanför. Gång avstånd till Stalis/Malias shopping ställen. Tar man sen den lokala bussen till chersonisou som kosta ca 3 euroför 2pers tar ca 15-20 min.Och där mycket mer affärer. Rekommenderar detta ställe stark Kommer tbax nästa år M&M

 
2016-10-13

Inlägg av Anders A

Fantastiskt hotell med underbar, charmig, rolig och bra personal!

Har nyss (oktober 2016) spenderat en vecka på detta fina hotell. Bra städat, god standard på rummen, sköna sängar (vilket man inte är allt för bortskämd med i Grekland) god mat i pool-baren, fint läge nära badstranden, trevligt poolområde osv men det som verkligen gjorde att stället stod ut, var den underbara personalen! Hotellägaren/managern Lula gör verkligen allt för att få varje gäst att känna sig som hemma, uppmärksammad, få ett personligt mottagande när man anländer osv. Hon charmar och busar fräckt med alla gästerna och bjuder på sig själv och hennes personal följer samma mönster. Kan verkligen rekommendera detta hotell i Malia, framförallt för par eller familjer som är ute efter en något mer stillsam period - iaf under september/oktober. Själva Malia med omnejd var nog inte den charmigaste delen av Kreta men om man mest vill stanna på hotellet eller om man hyr bil och åker runt på ön så funkar Akrogiali i Malia utmärkt som utgångspunkt/bas! //Anders

 
2016-09-01

Inlägg av Anne P Bro, Sverige

Mysigt hotell

En underbar vecka på detta hotell. Otroligt trevlig personal , rummet var bra. Sängarna var riktigt sköna. Stranden med finkornig sand. Lugnt läge. En promenad på 10 min så har man hamnat i livligt Malia .Med många restauranger att välja på. En promenad på ca 1,5 km så hamnar man i Old Town, med mysiga restauranger. Det får man inte missa . Det som var trist va att man hade ingen chans att ligga vid poolområdet. För att folk steg upp i ottan och bokade "sina" solstolar med handdukar . Hur man orkar stiga upp vid 07:00 för att bara göra detta !! Solstolarna på stranden funkade kanon 😊 För 2 solstolar m parasoll kostade 5€ . Åker ni till detta hotell kommer ni inte att ångra er. Åker gärna tillbaka dit igen !!

 
2016-08-20

Inlägg av Fanny F

Underbar service!

Hotellet är fräscht och det ligger precis vid stranden! Det finns mycket god lunch att äta vid poolen! Servicen och personalen är enastående! Dom hjälper en, tipsar och är otroligt trevliga! Hotellet ligger nära bra restauranger och även en bargata!