Kundomdömen om Akrogiali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 141 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Torbjörn,
Malmö

+
-
Saknades hårtork och TV på rummet

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Ingvar,
Nol

+
Närhet till bad
-
Hängare för torkhanddukar i badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

,

+
Den underbara personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Maria,
Borås

+
Personalen, ägarinnan som såg varje gäst
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

,

+
Städning byte av lakan, handdukar
-
Renovera

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Marie,
Tun

+
Trevlig ägare o personal, man kände sig mkt välkommen o omhändertagen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

pentti,
falkenberg

+
värdinnan lola
-
draperi dusch krokar toa mer utrustning kök som tex stekspade osthyvel diskhandduk o borste

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Karin,
Kungsbacka

+
Läget vid havet och stranden var fantastiskt. Rummet var också bra. Hotell ägarinnan var mycket trevlig och serviceminded.
-
Bättre information om när man städar rummen så man har rätt förväntningar. Dom kunde inte svara på när rummen skulle städas. Soporna borde tömmas oftare då man inte fick slänga papper i toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Johnny ,
Kristianstad

+
Läget. Personalen. Fräscht.
-
Krokar till handdukar. Torkställ på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Joakim och Camilla,
Eslöv

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

158 omdömen
Utmärkt
 
104
Väldigt bra
 
36
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-04

Inlägg av caroline m

Fantastiskt!

Exakt allt var och är bra på detta hotell! Personalen är helt fantastisk speciellt ägarinnan! Kommer definitivt tillbaka nästa år! Bodde på tredje våningen med fin utsikt över havet och Hersonissos, allt man behöver finns här

 
2019-07-23

Inlägg av Kretalover1

Underbart lägenhetshotell

Vi hade en lägenhet i huvudbyggnaden på andra våningen som var superbra. Städningen var fyra ggr/v men det var upplagt så att det alltid kändes fräscht . Rent och snyggt överallt. Strandens solstolar som tillhörde hotellet( som behövde betalas för) var super. Sköna och rena och fina. Det enda negativa var att Ägarinnan var lite för mycket. Hon bestämde över allt så de anställda kunde inte ta egna beslut. Sedan låg hotellet lite avsides. Skönt för att man inte blev störd av ljud från gatan men vi var tvungna att gå mitt på vägen när vi skulle äta middag på kvällarna för det fanns inga trottoarer.

 
2017-10-30

Inlägg av micaland Skara

Fantastiskt strandhotell

Fint hotell med hög standard precis vid stranden i Malia. Väl värt en vistelse! Rent och fräscht i alla allmänna utrymmen, fint poolområde och trevlig poolbar med enklare rätter. Underbar personal med ägarinnan/managern Loula i spetsen som gör alltför att man ska känna sig som hemma, och välkommen. Loula bjuder verkligen på sig själv liksom övrig personal. Vi hade en tvårumslägenhet (3 vuxna) med stor balkong. Lägenheten höll hög standard och pentry/köksdel hade allt man kan behöva (micro, kaffebryggare, vattenkokare, 2 spisplattor. Matchande porslin och glas (van vid omaka porslin och glas i Grekland). Bord med stolar inne samt ett plastbord med stolar på balkongen. Stort badrum. Städning 4 ggr/v vilket fungerade bra. Ganska stort badrum. Tror inte att den byggnad vi bodde i hade hiss men finns lägenheter på markplan. Hotellet ligger i Malias utkant vilket gör att det är ganska stillsamt (iaf i september). Man hör barmusik på avstånd men ingenting som störde oss. Malia med omnejd är nog inte Kretas charmigaste del, men Akrogiali är absolut en utmärkt utgångspunkt.

 
2017-07-03

Inlägg av Mikke M

Härligt Ställe

Ett helt underbart ställe med härlig personal.Mat & dryck helt i sin ordning. Mycket fräscha rum och poolen/havet precis utanför. Gång avstånd till Stalis/Malias shopping ställen. Tar man sen den lokala bussen till chersonisou som kosta ca 3 euroför 2pers tar ca 15-20 min.Och där mycket mer affärer. Rekommenderar detta ställe stark Kommer tbax nästa år M&M

 
2016-10-13

Inlägg av 705andersa

Fantastiskt hotell med underbar, charmig, rolig och bra personal!

Har nyss (oktober 2016) spenderat en vecka på detta fina hotell. Bra städat, god standard på rummen, sköna sängar (vilket man inte är allt för bortskämd med i Grekland) god mat i pool-baren, fint läge nära badstranden, trevligt poolområde osv men det som verkligen gjorde att stället stod ut, var den underbara personalen! Hotellägaren/managern Lula gör verkligen allt för att få varje gäst att känna sig som hemma, uppmärksammad, få ett personligt mottagande när man anländer osv. Hon charmar och busar fräckt med alla gästerna och bjuder på sig själv och hennes personal följer samma mönster. Kan verkligen rekommendera detta hotell i Malia, framförallt för par eller familjer som är ute efter en något mer stillsam period - iaf under september/oktober. Själva Malia med omnejd var nog inte den charmigaste delen av Kreta men om man mest vill stanna på hotellet eller om man hyr bil och åker runt på ön så funkar Akrogiali i Malia utmärkt som utgångspunkt/bas! //Anders