1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Akoition

apollo mondo enjoy

 • Personlig service
 • Mitt på stranden
 • Renoverat och fräscht

Hotell Akoition är ett mysigt litet lägenhetshotell beläget direkt på stranden i centrala Agia Marina. Butiker, restauranger och bagerier ligger bara några minuters promenadväg bort, och vill du ta dig in till Platanias eller Chania ligger busshållplatsen precis vid hotellet. Den lokala touchen i kombination med ett drömläge vid stranden gör hotellet till en självskriven medlem i vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

läget och sängarna! Wifi fungerade bra. AC gratis
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 74 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Akoition är ett charmigt och omtyckt lägenhetshotell direkt vid stranden i centrala Agia Marina. Här bor du i trevliga lägenheter där det finns allt du behöver för att rå om dig själv under semestern. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av det glittrande Medelhavet direkt från balkongen. Akoition ligger centralt i Agia Marina så du kan lätt och enkelt strosa in till centrum där det finns restauranger, tavernor och butiker.

Hotellet har ett litet men fint poolområde, med gräsmatta och utsikt över havet. Vill du beställa något lätt att äta eller dricka finns här även en pool-/snackbar. Det finns ett mindre antal solstolar och parasoller vid poolen och mot avgift på stranden. Strand- och poolhanddukar mot avgift. Hotellets á la carte-restaurang är öppen hela dagen och serverar frukost, lunch, middag och snacks. Vill du avnjuta måltider på balkongen kan du enkelt beställa mat till rummet med hotellets room service.

För de små finns en liten lekplats. Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen har varierade öppettider och när receptionen är stängd hänvisas gästerna till personalen vid poolbaren. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Precis utanför hotellet finns en busshållsplats, med bussar som går till både Chania stad, Platanias och Kolymbari. Vill du hellre promenera till Platanias centrum är sträckan ca 1 kilometer.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Hotellet ligger nära en väg. För att vara garanterad en lägenhet som inte vetter mot vägen måste man boka havsutsikt som tillägg på bokningen.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi