1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Akoition

apollo mondo enjoy

 • Personlig service
 • Mitt på stranden
 • Renoverat och fräscht

Hotell Akoition är ett mysigt litet lägenhetshotell beläget direkt på stranden i centrala Agia Marina. Butiker, restauranger och bagerier ligger bara några minuters promenadväg bort, och vill du ta dig in till Platanias eller Chania ligger busshållplatsen precis vid hotellet. Den lokala touchen i kombination med ett drömläge vid stranden gör hotellet till en självskriven medlem i vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Trevlig personal , strandnära
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 64 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fräscht och omtyckt lägenhetshotell beläget direkt vid stranden i centrala Agia Marina. Hotellet har ett litet men fint poolområde, med gräsmatta och utsikt över havet. Pool-/snackbar. Solstolar och parasoller är gratis vid poolen och mot avgift på stranden. Strand- och poolhanddukar mot avgift. Hotellet har även en á la carte-restaurang som är öppen hela dagen och serverar frukost, lunch, middag och snacks. Bar. Du kan även avnjuta måltider på din balkong med room service.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Spjälsäng mot avgift. Liten lekplats. Receptionen har varierade öppettider. När receptionen är stängd hänvisas gästerna till personalen vid poolbaren. Hotellet ligger centralt i Agia Marina, med närhet till affärer, tavernor, bankomater och bank och apotek. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Hotellet ligger nära en väg. För att vara garanterad en lägenhet som inte vetter mot vägen måste man boka havsutsikt som tillägg på bokningen.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi