Apollos resor till Korfu

Nedan ser du våra charterresmål på Korfu. Du kan också boka ett paket med flexibel reslängd och resa till andra platser runtom på ön.  

orter sorterade efter

Agios Gordis är en trivsam badort på Korfus västkust, tvärs över ön från Korfu stad. Här väntar vackra sandstränder, underbart vatten och förstklassiga hotell.

Läs mer om Agios Gordis 4 hotell från 3 898 SEK

Kom bort från vardagen med våra barnvänliga resor till Agios Georgios. Här hittar du en av Korfus finaste stränder och orten är perfekt för skön avkoppling. Vill du bo på ett hotell med trevligt läge och lokal touch är Likithos Village det bästa valet.

Läs mer om Agios Georgios 2 hotell från 3 198 SEK

Dassia, Gouvia och Kontokali är tre omtyckta orter på Korfu. Här får du en semester med stora möjligheter till omväxling, nära strand, shopping, nöjen och utflyktsmål.

Läs mer om Dassia, Gouvia & Kontokali 7 hotell från 4 098 SEK

Res till den trivsamma lilla fiskebyn Moraitika i sommar och semestra bland vackra grekiska olivträd med utsikt över det kristallklara havet. Byn har gamla anor men domineras numera av modernt semesterliv där tavernor, pubar och butiker är nära till hands.

Läs mer om Moraitika 2 hotell från 3 698 SEK

Till Korfu stad ska du resa om du suktar efter en omväxlande semester med romantisk stämning och många intryck. Här väntar kulturhistoria, shopping, restauranger och charmiga gränder – du trivs garanterat.

Läs mer om Korfu Stad 1 hotell från 7 448 SEK

I Agios Ioannis Peristeron väntar kristallklart hav, med en strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Här njuter du av en lugn och skön semester i en idyllisk, grekisk by där de trivsamma omgivningarna delas med lokalbefolkningen.

Läs mer om Agios Ioannis Peristeron 2 hotell från 10 298 SEK