Apollos resor till Korfu

Nedan ser du våra charterresmål på Korfu. Du kan också boka ett paket med flexibel reslängd och resa till andra platser runtom på ön.  

orter sorterade efter

Agios Gordis

Agios Gordis är en trivsam badort på Korfus västkust, tvärs över ön från Korfu stad. Här väntar vackra sandstränder, underbart vatten och förstklassiga hotell.

Läs mer om Agios Gordis 4 hotell från 3 198 SEK

Agios Georgios

Kom bort från vardagen med våra barnvänliga resor till Agios Georgios. Här hittar du en av Korfus finaste stränder och orten är perfekt för skön avkoppling. Vill du bo på ett hotell med trevligt läge och lokal touch är Likithos Village det bästa valet.

Läs mer om Agios Georgios 2 hotell från 3 448 SEK

Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia, Gouvia och Kontokali är tre omtyckta orter på Korfu. Här får du en semester med stora möjligheter till omväxling, nära strand, shopping, nöjen och utflyktsmål.

Läs mer om Dassia, Gouvia & Kontokali 6 hotell från 3 198 SEK

Moraitika

Res till den trivsamma lilla fiskebyn Moraitika i sommar och semestra bland vackra grekiska olivträd med utsikt över det kristallklara havet. Byn har gamla anor men domineras numera av modernt semesterliv där tavernor, pubar och butiker är nära till hands.

Läs mer om Moraitika 1 hotell från 5 648 SEK

Perama

Våra resor till Perama vänder sig till dig som vill ha en lugn och skön semester där det mesta ingår! På den fina stranden, som kantas av tjusiga hotell, kan du verkligen koppla av och bara ta dagen som den kommer.

Läs mer om Perama

Korfu Stad

Till Korfu stad ska du resa om du suktar efter en omväxlande semester med romantisk stämning och många intryck. Här väntar kulturhistoria, shopping, restauranger och charmiga gränder – du trivs garanterat.

Läs mer om Korfu Stad 1 hotell från 5 948 SEK

Benitses

Benitses är en av Grekland äldsta turistorter med en idyllisk känsla och gamla traditioner. Orten omges av lummig grönska med bergen i bakgrunden som utgör en vacker kuliss. Här badar du i kristallklart vatten vid stranden som bär EU Blå Flagg för sin renhet.

Läs mer om Benitses

Agios Ioannis Peristeron

I Agios Ioannis Peristeron väntar kristallklart hav, med en strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Här njuter du av en lugn och skön semester i en idyllisk, grekisk by där de trivsamma omgivningarna delas med lokalbefolkningen.

Läs mer om Agios Ioannis Peristeron 2 hotell från 8 898 SEK

Pelekas

Pelekas Beach anses av många vara den bästa stranden på Korfu. Sandstranden är bred, vattnet kristallklart och omgärdas av klippor i varje ände.

Läs mer om Pelekas