1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vila Kalcuni

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ralf,
Göteborg

+
Läget
-
Mer gemensamma ytor där hotellets gäster kan umgås med varandra

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

,

+
Läget, servicen, renlighet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


6 av 10

Sissi,
Kristianstad

+
Läget, terrassen, alla sköldpaddorna i trädgården. Sköldpaddorna var otroligt underhållande för alla gäster, mycket mycket trevligt.
-
Gratis strandstolar och handdukar. Frukosten kunde varit lite piggare, även om man kommer kl 8 är redan omeletten kall. Personalen är allmänt ointresserade av gästerna. Kylskåpet på rummet står i ett stängt skåp och ventileras därför inte tillräckligt utan får jobba på högtryck, då kan inte skåpet kyla. Inköpt yoghurt surnade direkt.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,

+
Aldrig sett så fräscht Hotel med kanonläge. 20 m till stranden.
-
Egentligen inga. Men sänglamporna har "designnissar" haft alltför stort inflytande över. Opraktiska. Slagit huvet i dem flera gånger.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Britt Mari ,
Trollhättan

+
Storleken samt personlig service. Närheten till bad och en fantastisk utsikt från rummet. Jättebra frukost.
-
Hörde talas om att hiss skulle installeras och det är nog bra investering, däremot att de ska bygga en pool förstör hela konceptet tycker jag. Det är ju bara ett stenkast till vattnet.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Bo,
Nyvång

+
Luftkonditioneringen, lugnt läge, trevlig personal
-
”Dyra” solstolar borde vara gratis för hotellets gäster. Fällbart torkställ för att torka badkläder på.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Rune,
Kungälv

+
Läget, Lagom gångavstånd till strandpromenad och centrum. Personalen. Alltid glad och hjälpsam personal med bra engelskakunskaper. Städning. Städning och byte av sängkläder och handdukar varje dag
-
Hotellet bör kunna servera en enklare lunch så man slipper att gå ut på stan för att äta. Fler upphängningsanordningar främst i badrum.

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

Marianne,
Göteborg

+
Mycket trevlig personal. Nytt, rent och snyggt
-
Hade varit trevligt med tillgång till lättare lunchalternativ typ sallad, baguette el liknade. Hade varit mysigt att äta i den lugna trädgården istället för att ge sig ut i den stökiga staden

Bekräftad gäst: 2018-09-04


9 av 10

Annika ,
Göteborg

+
Jättetrevlig och hjälpsam personal. Rena och fina rum.
-
Frukost var lite tråkig

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

Göran,
Örebro

+
Fint litet hotell med trevlig och vänlig personal. Vi är helnöjda.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.