Resor till Saranda

  • Kristallklart vatten.
  • Här räcker pengarna länge.
  • Kombinera med en vecka i Grekland.

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Följ med Apollo på en resa till Saranda – den albanska kuststaden mittemot Korfu. Vattnet är kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. I närheten finns mycket att upptäcka både i form av naturupplevelser och historia.

Förutom giltigt pass behövs övrig inresedokumentation till Saranda

För mest prisvärd transfer - flyg till IoanninaFakta om Saranda

Valuta

Lek (ALL).

I Saranda finns uttagsautomater där du kan använda VISA och Mastercard. Du kan även betala med euro men får då växel tillbaka i LEK (rekommenderas därför att betala med LEK). Restaurangerna i Saranda tar inte emot betalning via kort. Det finns flera växlingskontor i Saranda.

Transfer

Viktig transferinformation: läs mer om transfer till Saranda.

Stränder

Den smala, vita grusstranden i Saranda ligger mitt i staden. Vattnet är kristallklart och det finns solstolar och parasoller att hyra. Till den vackra sandstranden i Ksamil tar det ca 20 minuter med bil.

Mer fakta

Väder

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
dec 10°c
8,1 av 10 Saranda
Våra gästers betyg, baserat på 830 omdömen

Restips för Saranda

Alla resmål Albanien

Durres Riviera

Durres riviera är en lång sandstrand som sträcker sig från staden Durres och nästan en mil söderut. Här lyser solen över de grönskande bergen och den vackra stranden i detta semesterparadis med god mat och billiga priser. Välkommen att upptäcka Durres riviera och de fascinerande omgivningarna.