Delfini

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Delfini ligger precis intill havet med en egen badplats vid det glittrande Medelhavet. Här bor du enkelt, men med alla nödvändiga faciliteter, och läget i Saranda är riktigt bra. På bara en kort promenad är du inne i centrum där du hittar flera mysiga restauranger, barer och butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer / 2-3 personer. Enkelrum för 1 person Superiorrum för 2 personer/2-3 personer. Deluxerum för 2 personer/2-3 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget var fantastiskt. Tyckte det kunde ingå dynor till solbädden! Rummet var dåligt inrett, inge...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 62 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Delfini är ett enkelt, men charmigt, hotell precis vid havet. Vid solterrassen finns gratis solstolar och parasoller, och på bara ett par trappsteg är du nere vid det svalkande vattnet. Madrassen till solstolar finns mot avgift. Slår hungern till finns en snackbar som serverar lättare måltider. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception med begränsade öppettider. Behöver du lägga undan värdesaker finns gratis deponering i receptionen. För de små finns en lekplats att leka och busa vid.  Lokal trafik utanför hotellet kan uppfattas som störande under juli och augusti.

Måltider

Frukostbuffé.