Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasdörr till badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt, eller stor balkong/terrass med havsutsikt. Rummen är enkla och med lite äldre inredning. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. När extrabädd används så blir det trångt i rummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer 2-3 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasdörr till badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.