Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Utsikten
-
Små rum inga skåp lådor att förvara kläder

Bekräftad gäst: 2022-10-04


6 av 10

+
Läget helt underbart
-
Har varit där innan och finner att service o frukost blivit sämre små rum saknar någonstans att sitta när det regnar inga gemensamma ytor längre

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Läget och närheten till vattnet. Avspänd stämning.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


7 av 10

+
Vädret
-
helt fel rum,baksidan,ingen havsutsikt. Baren närmast ett skämt

Bekräftad gäst: 2022-09-23


5 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Vi fick en fantastiskt terass mot havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-20


9 av 10

+
Den underbara stora balkongen, närheten till den egna stranden , vågornas brus som vaggade oss till sömns , utsikten och den vänliga personalen på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-20


9 av 10

+
Närheten till havet. Utsikten( boka rum med havsutsikt) Alltid lediga solstolar, ingen som bokade i förväg. Lugnt på nätterna. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Allt, läget, rummet, personalen och en bit ifrån centrum.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
Nyrenoverat rum med härlig utsikt. Läget. allt fanns runt hörnet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-08-31

av Davidottosson Ljusdal, Sverige

Fantastisk havsutsikt!!

Fantastisk utsikt över havet (superiumroom), trevlig personal, städning varje dag och god frukost. Även god mat vid restaurangen/baren. Solsängar direkt mot det klara vattnet med en brygga som man kan hoppa i ifrån. Dock hög musik om kvällarna från båtar/närliggande hotell men inget som störde oss. Gott om restauranger i närheten och endast några minuters promenad till sarandas centrum.

 
2019-08-12

av AnnaJ3209

En liten oas bland de stora hotellen med vacker havsutsikt

Hotellet ligger som en liten oas bland de stora hotellen. Lugnt på hotellområdet trots nära till gata alldeles ovan hotellet. Rummet välstädat, stor säng, kylskåp, vattenkokare, balkong med vacker havsutsikt. Frukosten god med färskt lite grövre bröd, varierades något under veckan med omelett/pannkaka/ mm. Gott om solsängar på flera omkringliggande terasser tillhörande hotellet alldeles vid havet. Minimal sandstrand men egen brygga och möjlighet att gå till flytbrygga tillhörande grannhotellet. Vattnet klarare vid hotellet än vid stadsstränderna. Bar i källaren där terassområdet breder ut sig mot havet. Även en toalett alldeles vid baren och terassen. Utedusch på baksidan av hotellet. Minimarket tvärs över gatan. Nära till stadskärnan med dess strandpromenad och restauranger men även uppåt gatan och de restauranger med vacker utsikt över havet. Researrangör Apollo stannar alldeles utanför hotellet så det är nära att transportera väskor. Parkeringsplatser alldeles vid hotellet. Trevlig och lugn personal.

 
2019-06-07

av soffij2019 Saranda, Albanien

Hr och fru

Utmärkt hotell och serviceminded personal. Är här nu och checkar ut 18/6. Jag sa ifrån att jag tyckte sängen var för hård. Redan dagen efter fick vi en extra madrass. Det kallar jag service. Duschen kunde varit lite större. Underbart med havet precis utanför balkongen. Städningen är utmärkt och rena lakan och handdukar varje dag. Vi är helnöjda

 
2018-10-02

av 123456Kungsbacka kungsbacka

Mysigt hotell med bra läge

Ett litet mysigt hotell med 20 rum alla med delvis eller helt havsutsikt. Vi bodde över frukost matsalen nr 30. Delvis havsutsikt , men perfekt med skugga på eftermiddagen. Frukosten kunde vara lite mer riklig , allt tog slut tidigt om man kom ner 09:00.Underbar strandpromenad med många bra restauranger med god mat. Mkt fisk , skaldjur och goda grytor.

 
2018-09-23

av gissa2005 Grängesberg, Sverige

Trevligt hotell med fantastisk utsikt

Ett mycket bra hotell i lugnt område på promenadavstånd från den folkrika och mysiga strandpromenaden. Nära till supermarket(bara över den hårt trafikerade gatan) och flertalet restauranger i närheten. Rummen av varierande standard vad jag förstått ,men vi bodde i rum 18 på andra våningen, tillhörde de icke renoverade rummen, men fanns inget att anmärka på det annat än att duschutrymmet var kanske i minsta laget 65x65 cm men hade duschdraperi så det var inga större problem att duscha trots det lilla utrymmet. Kylskåp och platt TV fanns, Extra stor balkong med fantastisk utsikt över havet,Corfu och Saranda. Personalen och ägarna var alltid glada och trevliga och väldigt hjälpsamma, med exempelvis reservation på restaurang och tips och bokning av minibuss för utflykt. Om jag återkommer till Saranda blir det absolut till detta hotell