Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-12

av AnnaJ3209

En liten oas bland de stora hotellen med vacker havsutsikt

Hotellet ligger som en liten oas bland de stora hotellen. Lugnt på hotellområdet trots nära till gata alldeles ovan hotellet. Rummet välstädat, stor säng, kylskåp, vattenkokare, balkong med vacker havsutsikt. Frukosten god med färskt lite grövre bröd, varierades något under veckan med omelett/pannkaka/ mm. Gott om solsängar på flera omkringliggande terasser tillhörande hotellet alldeles vid havet. Minimal sandstrand men egen brygga och möjlighet att gå till flytbrygga tillhörande grannhotellet. Vattnet klarare vid hotellet än vid stadsstränderna. Bar i källaren där terassområdet breder ut sig mot havet. Även en toalett alldeles vid baren och terassen. Utedusch på baksidan av hotellet. Minimarket tvärs över gatan. Nära till stadskärnan med dess strandpromenad och restauranger men även uppåt gatan och de restauranger med vacker utsikt över havet. Researrangör Apollo stannar alldeles utanför hotellet så det är nära att transportera väskor. Parkeringsplatser alldeles vid hotellet. Trevlig och lugn personal.

 
2019-06-07

av soffij2019 Saranda, Albanien

Hr och fru

Utmärkt hotell och serviceminded personal. Är här nu och checkar ut 18/6. Jag sa ifrån att jag tyckte sängen var för hård. Redan dagen efter fick vi en extra madrass. Det kallar jag service. Duschen kunde varit lite större. Underbart med havet precis utanför balkongen. Städningen är utmärkt och rena lakan och handdukar varje dag. Vi är helnöjda

 
2018-10-02

av 123456Kungsbacka kungsbacka

Mysigt hotell med bra läge

Ett litet mysigt hotell med 20 rum alla med delvis eller helt havsutsikt. Vi bodde över frukost matsalen nr 30. Delvis havsutsikt , men perfekt med skugga på eftermiddagen. Frukosten kunde vara lite mer riklig , allt tog slut tidigt om man kom ner 09:00.Underbar strandpromenad med många bra restauranger med god mat. Mkt fisk , skaldjur och goda grytor.

 
2018-09-23

av gissa2005 Grängesberg, Sverige

Trevligt hotell med fantastisk utsikt

Ett mycket bra hotell i lugnt område på promenadavstånd från den folkrika och mysiga strandpromenaden. Nära till supermarket(bara över den hårt trafikerade gatan) och flertalet restauranger i närheten. Rummen av varierande standard vad jag förstått ,men vi bodde i rum 18 på andra våningen, tillhörde de icke renoverade rummen, men fanns inget att anmärka på det annat än att duschutrymmet var kanske i minsta laget 65x65 cm men hade duschdraperi så det var inga större problem att duscha trots det lilla utrymmet. Kylskåp och platt TV fanns, Extra stor balkong med fantastisk utsikt över havet,Corfu och Saranda. Personalen och ägarna var alltid glada och trevliga och väldigt hjälpsamma, med exempelvis reservation på restaurang och tips och bokning av minibuss för utflykt. Om jag återkommer till Saranda blir det absolut till detta hotell

 
2018-07-27

av Pellepol Åby, Sverige

Mysigt litet hotell

Närmare vattnet går inte att bo! Nära till bra restauranger, 5 minuters promenad till strandpromenaden, gott om solstolar, gratis, madrass ca 15kr. Bra frukost, inte samma varje dag. Litet hotell ca 17 rum. Enligt en gäst fanns det rum som inte renoverade men vårat rum, en juniorsvit balkong med havsutsikt, var nyrenoverat mycket fint. Bra städning med nya handdukar varje dag. Strandbar med bra priser. Kunde vara lite större utbud på menyn. Bilden är tagen från balkongen!