Transferinformation till Saranda

Ankomst till Sarandra från flygplatsen i Ioannina:
Busstransfer från flygplatsen i Ioannina. Då åker du först till gränsstationen Kakavia där en passkontroll av gränspolisen väntar, innan färden fortsätter in i Albanien där en till passkontroll väntar, och slutligen når vi Saranda. Transfern beräknas ta ca 3,5 timmar. Observera att vid passkontrollen i Kakavia måste intyg från båda föräldrarna uppvisas om ni reser med minderårig. Samma procedur på hemvägen men då via gränsstationen Mavromati.

Ankomst till Saranda från Korfu:

Från flygplatsen till hamnen i Korfu Stad tar det 15-20 minuter med buss. En promenad på ca 300 meter kan förekomma till färjan i hamnen. Överfärden till Saranda tar ca 45-90 minuter beroende på typ av färja. Från hamnen i Sarandra till hotellen tar det ca 10-30 minuter. Beroende på trafiksituationen kan transferbussen vissa dagar stanna en bit från hotellet och man får promenera sista biten till hotellet med sitt bagage. 

Vänligen notera

  • Beroende på oförutsedda händelser utanför Apollos kontroll, såsom väder och vind eller flygförseningar kan ändringar, och i sällsynta fall, övernattning på Korfu förekomma
  • Glöm inte att leverera passuppgifterna till Apollo i förväg för en smidigare gränspassage  

Läs mer här om du reser med minderårig till Saranda.
 


 

 

Förboka transfer

Transfer bokas som tillägg till resan. Vi rekommenderar att man förbokar transfer tur/retur. Då är båtbiljetten tur/retur Korfu-Saranda inkluderad och du slipper själv att ordna transfer efter ankomsten till Korfu. Läs mer och boka transfer här. Detta gäller ej om du reser Endast Flyg.