Transferinformation till Saranda

Ankomst till Sarandra från flygplatsen i Ioannina:
Busstransfer från flygplatsen i Ioannina. Då åker du först till gränsstationen Mavromati där en passkontroll av gränspolisen väntar, innan färden fortsätter in i Albanien där en till passkontroll väntar, och slutligen når vi Saranda. Transfern beräknas ta ca 3 timmar. Observera att vid passkontrollen i Mavromati måste intyg från båda föräldrarna uppvisas om ni reser med minderårig. Samma procedur på hemvägen.  

Ankomst till Saranda från Korfu:

Från flygplatsen till hamnen i Korfu Stad tar det 15-20 minuter med buss. En promenad på ca 300 meter kan förekomma till båten i hamnen. Båt till Saranda tar ca 45-90 minuter beroende på båttyp. Från hamnen i Sarandra vidare transport ca 10-30 minuter till hotellen.

Vänligen notera
Beroende på oförutsedda händelser utanför Apollos kontroll, såsom väder och vind eller flygförseningar kan ändringar, och i sällsynta fall, övernattning på Korfu förekomma

Läs mer här om du reser med minderårig till Saranda.
 


 

 

Förboka transfer

Transfer bokas som tillägg till resan. Vi rekommenderar att man förbokar transfer tur/retur. Då är båtbiljetten tur/retur Korfu-Saranda inkluderad och du slipper själv att ordna transfer efter ankomsten till Korfu. Läs mer och boka transfer här. Detta gäller ej om du reser Endast Flyg.