Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
4,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Fint hotell, fin strand och pool. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


4 av 10

+
Läget och att det är så fint
-
Odrickbart kaffe och jos. Inget schampo och tvål samt endast 1 rulle toapapper per dag. Otydligt vad som kostade extra, tex poolhanduk och espresso till frukosten.

Bekräftad gäst: 2022-09-20


10 av 10

+
Läget, närheten till egen strand. Mycket fina rum, trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-20


7 av 10

+
Ren och fin inomhusmiljö, lugnt läge, närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
Närhet till havet, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-13


10 av 10

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


5 av 10

+
Städningen var väldigt bra
-
Frukosten var verkligen dålig, man behövde betala för poolen, jätte lyhört, personalen förstod int engelska, inget Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2022-09-05


5 av 10

+
Närhet till allt
-
Usel frukost så vi fick gå ut och äta. Vi fick betala för att få använda poolen samt stranden trots att det på apollos sida skulle ingå då vi bokade. Ständigt slut på toalettpapper

Bekräftad gäst: 2022-09-02


10 av 10

+
Bra läge, rent o snyggt och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
12
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-09-27

av dariadriman Bastad, Sverige

Stark avrådan!!

Ni kommer läsa bra från vissa gäster dåligt från andra. Detta för att hotellet väljer att favorisera vissa gäster även om man reser med samma bolag och anländer i samma grupp. Hotellets trädgård, rumsstädningen och läget är toppen men sen tar det slut. Personalen var falsk och tittar knappt ens på en när man kliver in i receptionen. De hälsar knappt på dig och är besvärade om man ställer frågor. Ett leende får man länge leta efter. Wifi fungerar inne på hotellet, utanför i trädgården/vid poolen fungerar det bara när de känner för att starta det. Kass variation på frukosten, samma utbud var dag med undantag för kakan. Steka äggen var knappt ens ljumna trots att man var först in när de öppnade. Hörde en gäst som frågade om de hade mer bröd för det var slut ca 30 min efter de öppnat och han fick till svar "why? Do you really need it?" Kaffet gick tydligen inte att dricka (är själv tedrickare) och för cappuccino fick man betala (skrevs upp på rummet) utan att de informerade om det. Står ingenstans skrivet eller att ens information lämnas ut att man får betala för solstolarna på hotellets egna strand, eller att man får betala för att bada i poolen. Kommer som en trevlig överraskning när du checkar ut att du ska betala. Solstolarna är halvdåliga/söndriga till på köpet. Pratade man med andra gäster på hemresan visade det sig att vissa inte fick betala eller blev ens ombedda att betala trots att de nyttjat solstolarna varje dag i en vecka. Priset för solstolarna/bassängen varierade även här beroende på vilken gäst man är. Rummen utan balkong är riktigt små och med dålig luft vilket innebär att man får ha fönstret öppet för att få in syre. Då står där en pump precis utanför fönstret som väsnas dygnet runt så det hörs högt in i rummet även om du stänger rutan. Utsikten är rakt in i ett annat hotellrum precis mitt emot. Man har ingenstans att hänga sina handdukar eller badkläder på tork. Vill man byta till ett annat rum kostar det 20 euro och uppåt per natt! De frågar ständigt om vilket rumsnummer man har trots att man inte beställt ngt. Och när man frågar varför de vill veta så mumlas frågan bort. Mest "mamman" som ständigt frågar. Droppen var för mig är följande. Första dagen var de givmilda och bjöd mig på tevatten när jag frågade om det på kvällen. Dagen efter ville de ta betalt för tevattnet (jag hade köpt eget te), tredje kvällen hette det att de/hotellet bjuder mig på tevatten OM jag kommer ge dem högsta betyg i recensionen. Då gav/erbjöd ägaren mig en halv kopp (små små koppar) ljummet vatten... På toaletten vid receptionen fanns utspätt tvål som inte ens löddrande och pappret var ofta slut. Servicemind är något som saknas rejält här.. Efter du checkat ut kl 11 får man sitta och vänta i deras trädgård i väntan på bussen. Så fort du lämnat in nyckeln så struntar de bokstavligen i att ens svara dig om du ställer ngn fråga. Man är total luft för dem då. VÄLJ ETT ANNAT HOTELL!!!! Jag har bott på många hotell runt i världen och aldrig upplevt så dålig service som här.

 
2022-09-20

av jorgenhaa Örebro, Sverige

Hotellet lever inte upp till 4 stjärnor

Hotellet ligger helt perfekt och är jättefint och de städar och håller rent på hotellområdet och poolen är nu gratis. Men det väger inte upp för allt negativt. Frukosten är riktigt dåligt och fylls inte på om man inte säger till dem, kaffe och juice är odrickbart. Man kan tro att man får ta espresso av en kille i en bar till frukost, men de kostar extra som du får betala när du åker därifrån, de sa dock inget att de kostade och ingen skylt finns heller att det kostar extra. Finns ingen tvål vid handfatet och inget schampo, toapapper får ni hålla tillgodo med en rulle om dagen. Ingen av de som jobbar är speciellt glada och hälsar när man kommer förbi, möjligtvis tjejen i receptionen kunde le och hälsa. Skulle inte bo här igen

 
2022-09-05

av 974aliciaf

Fantastiskt

Underbar vistelse, så trevlig personal och allt var super. Stranden var magisk. Rekommenderar att man bor här. En bit ifrån allt "gytter" som var vid strandpromenaden vilket var bekvämt. Gångavstånd om man vill in till "stan".

 
2022-07-04

av errrnn

Vistelse

Positivt - städningen, vilans plats. Frukosten var helt okej lite variation på maten var det. Överlag väldigt fräscht vila Negativt - att man måste betala för både poolen och stranden, olika priser beroende på vem du frågar. Poolen kan kosta 5-7 € per person. Stranden kostar 5€ per person. Vissa på hotellet visste inte om att det stranden och poolen kostade så alltså fråga ordentligt om priset och ett tips är att betala poolen och stranden för varje dag. Även att deras taxi kan kosta väldigt mycket. Hotellägaren tog 40€ till Lëkurësi Castle vilket var överpris och tog oss 10 minuter med biltur, medan vi fick pruta ner priset till Ksamil till 35€ tiden dit tog cirka 20 minuter.

 
2022-06-13

av thereseh816 Malmö, Sverige

Fantastiskt

Vackert och lungt, mycket vänliga och hjälpsamma på alla sätt. Underbart sköna sänga, ljust o behagligt inrätt från utsida till insida o rummen. Nära till ett dop i havet varierat med den fina poolen. Frukosten är god och varierar dag till dag. Jag rekommenderar varmt