Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
12
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-11-05

av albatravels2020

Jättefint hotell och trevlig personal!

Otroligt bra hotell, rummet var så lyxigt och vi hade jättefin havsutsikt. Hotellet har en egen liten strand, perfekt. Personalen där är jätteduktiga och vi träffade även ägarna som var så otroligt trevliga och hjälpsamma framförallt! Jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som besöker Sarandë. Det är inte långt från centrum och det är även nära till busstationen där du kan hoppa på en buss som tar dig raka vägen till Butrint eller Ksamil.

 
2019-08-15

av JoS8884 Göteborg, Sverige

Hemsk musik från stranden

Önskar jag kunde ge full pott till Vila Kalcuni. Tyvärr dras betyget ner av något som inte är hotellets fel: ljudvolymen från beach cluben på stranden är extremt hög fram till 18 på kvällen. Att kunna koppla av på sitt hotellrum är bara att glömma om man inte har väldigt bra öronproppar med sig. Hotellägarna var väldigt ledsna över detta och hade gjort allt i sin makt för att stoppa det. Även försökt med polisens hjälp. Vila Kalcuni är ett extremt fint hotell med ett perfekt läge och jättetrevlig personal. Men på min semester vill jag kunna koppla av och det kunde jag inte göra med 10 låtar på repeat varje dag på högsta volym.

 
2018-08-07

av K_Henriksson Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Väldigt vackert hotell, rent och fräscht med vänlig och hjälpsam personal. Strand precis utanför dörren och bara en 5-minuters promenad till den trevliga strandpromenaden. Skönt att bo lite vid sidan av, men ändå så nära. Frukosten var helt ok. Vi bodde i ett superior-rum som var väldigt rymligt med stor balkong. Skönaste hotellsängar jag någonsin sovit i. På minussidan: ingenstans att hänga badkläder på tork, någon form av upphängningsanordning/krokar på balkongen hade varit önskvärd. Sen är det märkligt att ett så nytt hotell inte har någon hiss. Allt som allt, ett jättefint hotell som rekommenderas varmt.

 
2018-07-16

av Susanne D

Vila Kalcuni, Saranda ett suveränt hotell.

Ett mindre men suveränt bra hotel, väl värt 10 poäng och detta trots avsaknaden av lunch och middagskök. Man serveras en utmärkt och omväxlande frukost, kanontrevlig och serviceminded personal som ger en familjär känsla. 10m till Sarandas bästa strand och 800m till centrum. Åker vi till Saranda igen (mkt troligt) så är detta hotell vårt första val.

 
2018-06-26

av brittmarie0520 Trollhättan, Sverige

Fantastiskt hotell med närhet till strand och strandpromenad

Toppen service av en otroligt vänlig personal. Rent och fräscht, nytt hotell. Lugna omgivningar men ändå, nära till allt! Utmärkt frukost i en lugn avslappnad miljö. Rekommenderar detta hotell till alla som vill uppleva Saranda