Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till stranden
-
Fanns inte restaurang/ bar att tillgå efter frukosten. Möjlighet fanns att köpa drycker.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Läget, fräsch & fina rum, lugnt, strandnära, nära till centrum & restauranger där
-
Mer urval & mer påfylld frukost, tog slut på både kaffe & ägg, hela tiden. Kunna köpa lunch el något lättare att äta på dagen. Annars inget att klaga på alls, superbra!

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Nära till stranden, trevlig personal
-
Inte hotellets fel, men mycket störande musik från grannrestaurangen/fastigheten

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Hotellet ar jättefint. Pool och strand jättefina!
-
Framför allt kaffet för min del men de var inte superduktiga på service. Ingenting vid avresa gjorde mig besviken.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


4 av 10

+
Rent och snyggt.
-
Det spelades musik högt från grannskapet mellan kl 1200 och ca 2400. mycket störande. Har bott där tidigare varför vi valde att återvända men det var ett dåligt val. Skall framgå i er beskrivning att det är störande musik. Onormalt högt vissa tider. Vid avresan lämnades inge frukost som utlovats samt väckningen fungerade inte som utlovat.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
Läget, närheten till stranden och till stan. Fräscht överlag. Bra pool.
-
Dåligt att man fick hyra badhanddukar och då fick alla i familjen olika. Kändes som att det var kvarglömde handdukar som tidigare gäster glömt. Men det allra värsta var att vi fick inte den utlovade frukostpåsen på avresedagen. Bussen avgick 06.00 från hotellet och när vi kom ner till receptionen 05.50 så fanns ingen frukost till oss. Det fanns överhuvudtaget ingen personal, varken i kök, matsal eller i reception. Eftersom ni skrev i avreseinformationen att vi skulle få frukostpåse hade vi heller inte förberett och köpt något själva. På färjeterminalen var inget öppet så vi (hela familjen inkl tre barn) fick vara hungriga fram till flygplatsen. Tycker det är riktigt dåligt. Vi har betalt för frukost alla dagar, vilket faktiskt betyder att vi inte fick allt som skulle ingå i resan.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Renligheten, närheten till stan, vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2023-07-21


10 av 10

+
Vi upplevde det som nytt och fräscht, ligger på bra plats med närhet till både stad och strand.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


6 av 10

+
Poolområdet samt läget.
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2023-07-14


10 av 10

+
Väldigt bra läge, nära till stranden och lätt att promenera in till stan
-
Fick ett rum utan balkong vilket gjorde mig mycket besviken då jag reser själv och tycker en kväll på balkongen med en bra bok är helt ok. Var där i två veckor utan balkong. Fick veta att med Apollo måste man boka om man vill ha balkong, jag trodde man bara behöver boka om man vill ha sjöutsikt. Detta förstörde min resa lite…

Bekräftad gäst: 2023-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
16
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-08-14

av N C

Bra hotell! Reser gärna tillbaka

Vi hade en fantastisk resa! Första gången i Albanien och Vila Kalcuni, vi kan inte annat än att rekommendera detta stället! Trevlig personal, speciellt ägarnas dotter Thea! Som alltid var glad och hjälpsam! Ett lugnt hotell, mycket rent och städat. Fint poolområde med nära till hotellets egna lilla strand. Wifi var bra när man var nere vid poolområdet, dessvärre fungerade det inte alls i rummet.. Så vi behövde köpa varsitt albanskt simkort, men det gick bra det med. För svenskar som är vana med en frukostbuffé med mycket variation är det tyvärr ett väldigt lite utbud. Men med tanke på hur billigt det är nere i Albanien, kändes det ändå okej att köpa till det man saknade på mataffären (som för övrigt bara låg 2 min bort från hotellet) Nära till strandpromenaden och trevliga restauranger

 
2022-09-27

av dariadriman Bastad, Sverige

Stark avrådan!!

Ni kommer läsa bra från vissa gäster dåligt från andra. Detta för att hotellet väljer att favorisera vissa gäster även om man reser med samma bolag och anländer i samma grupp. Hotellets trädgård, rumsstädningen och läget är toppen men sen tar det slut. Personalen var falsk och tittar knappt ens på en när man kliver in i receptionen. De hälsar knappt på dig och är besvärade om man ställer frågor. Ett leende får man länge leta efter. Wifi fungerar inne på hotellet, utanför i trädgården/vid poolen fungerar det bara när de känner för att starta det. Kass variation på frukosten, samma utbud var dag med undantag för kakan. Steka äggen var knappt ens ljumna trots att man var först in när de öppnade. Hörde en gäst som frågade om de hade mer bröd för det var slut ca 30 min efter de öppnat och han fick till svar "why? Do you really need it?" Kaffet gick tydligen inte att dricka (är själv tedrickare) och för cappuccino fick man betala (skrevs upp på rummet) utan att de informerade om det. Står ingenstans skrivet eller att ens information lämnas ut att man får betala för solstolarna på hotellets egna strand, eller att man får betala för att bada i poolen. Kommer som en trevlig överraskning när du checkar ut att du ska betala. Solstolarna är halvdåliga/söndriga till på köpet. Pratade man med andra gäster på hemresan visade det sig att vissa inte fick betala eller blev ens ombedda att betala trots att de nyttjat solstolarna varje dag i en vecka. Priset för solstolarna/bassängen varierade även här beroende på vilken gäst man är. Rummen utan balkong är riktigt små och med dålig luft vilket innebär att man får ha fönstret öppet för att få in syre. Då står där en pump precis utanför fönstret som väsnas dygnet runt så det hörs högt in i rummet även om du stänger rutan. Utsikten är rakt in i ett annat hotellrum precis mitt emot. Man har ingenstans att hänga sina handdukar eller badkläder på tork. Vill man byta till ett annat rum kostar det 20 euro och uppåt per natt! De frågar ständigt om vilket rumsnummer man har trots att man inte beställt ngt. Och när man frågar varför de vill veta så mumlas frågan bort. Mest "mamman" som ständigt frågar. Droppen var för mig är följande. Första dagen var de givmilda och bjöd mig på tevatten när jag frågade om det på kvällen. Dagen efter ville de ta betalt för tevattnet (jag hade köpt eget te), tredje kvällen hette det att de/hotellet bjuder mig på tevatten OM jag kommer ge dem högsta betyg i recensionen. Då gav/erbjöd ägaren mig en halv kopp (små små koppar) ljummet vatten... På toaletten vid receptionen fanns utspätt tvål som inte ens löddrande och pappret var ofta slut. Servicemind är något som saknas rejält här.. Efter du checkat ut kl 11 får man sitta och vänta i deras trädgård i väntan på bussen. Så fort du lämnat in nyckeln så struntar de bokstavligen i att ens svara dig om du ställer ngn fråga. Man är total luft för dem då. VÄLJ ETT ANNAT HOTELL!!!! Jag har bott på många hotell runt i världen och aldrig upplevt så dålig service som här.

 
2022-09-20

av jorgenhaa Örebro, Sverige

Hotellet lever inte upp till 4 stjärnor

Hotellet ligger helt perfekt och är jättefint och de städar och håller rent på hotellområdet och poolen är nu gratis. Men det väger inte upp för allt negativt. Frukosten är riktigt dåligt och fylls inte på om man inte säger till dem, kaffe och juice är odrickbart. Man kan tro att man får ta espresso av en kille i en bar till frukost, men de kostar extra som du får betala när du åker därifrån, de sa dock inget att de kostade och ingen skylt finns heller att det kostar extra. Finns ingen tvål vid handfatet och inget schampo, toapapper får ni hålla tillgodo med en rulle om dagen. Ingen av de som jobbar är speciellt glada och hälsar när man kommer förbi, möjligtvis tjejen i receptionen kunde le och hälsa. Skulle inte bo här igen

 
2022-09-05

av 974aliciaf

Fantastiskt

Underbar vistelse, så trevlig personal och allt var super. Stranden var magisk. Rekommenderar att man bor här. En bit ifrån allt "gytter" som var vid strandpromenaden vilket var bekvämt. Gångavstånd om man vill in till "stan".

 
2022-07-04

av errrnn

Vistelse

Positivt - städningen, vilans plats. Frukosten var helt okej lite variation på maten var det. Överlag väldigt fräscht vila Negativt - att man måste betala för både poolen och stranden, olika priser beroende på vem du frågar. Poolen kan kosta 5-7 € per person. Stranden kostar 5€ per person. Vissa på hotellet visste inte om att det stranden och poolen kostade så alltså fråga ordentligt om priset och ett tips är att betala poolen och stranden för varje dag. Även att deras taxi kan kosta väldigt mycket. Hotellägaren tog 40€ till Lëkurësi Castle vilket var överpris och tog oss 10 minuter med biltur, medan vi fick pruta ner priset till Ksamil till 35€ tiden dit tog cirka 20 minuter.