Kundomdömen om Vila Kalcuni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal och välstädat dock svårt att förklara att vi ville ha två sängplatser i dubbelsängen de bäddade med en plats varje natt som vi fick riva upp.
-
Kanske ett tunnare täcke då man alltid fick ha AC igång nattetid det räckte inte bara med ett lakan och vi fick använda överkastet till sängen.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Lugnt
-
Toaletthållare och fler handukshängare i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Det var mycket men det som jag kan sammanfatta det med är att det övertäffade våra förväntningar totalt.
-
Frukosten får gärna vara på mer lokal nivå. Nu var det en torr "Amerikans" frukost och tycker man om vitt bröd med smör och ost så är det väl ok men jag vill ha mer lokalt förankrad frukost.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


6 av 10

+
Trevligt läge , rent , fin personal , bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Rent ! Närhet till strand.
-
Gratis solsäng på stranden. Räcker med 2 sorter typ Nutella, sylt ! Ta mer egna frukter och bär. Frön gryn nötter till frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Trevlig o hjälpsam personal. Rent o snyggt. Fin trädgård. Nära till stranden.
-
Frukosten var okej. Saknade grovt bröd o grov müsli o skulle önskat starkare kaffe.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
Läget, familjärt
-
Hiss

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
Rent och snyggt. Lugnt. Närheten till havet.
-
Lite större utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

+
Lugnt å bra i utkanten av Saranda. Stranden ok! Fin personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
11
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-11-05

Inlägg av albatravels2020

Jättefint hotell och trevlig personal!

Otroligt bra hotell, rummet var så lyxigt och vi hade jättefin havsutsikt. Hotellet har en egen liten strand, perfekt. Personalen där är jätteduktiga och vi träffade även ägarna som var så otroligt trevliga och hjälpsamma framförallt! Jag kan verkligen rekommendera detta hotell till alla som besöker Sarandë. Det är inte långt från centrum och det är även nära till busstationen där du kan hoppa på en buss som tar dig raka vägen till Butrint eller Ksamil.

 
2019-08-15

Inlägg av JoS8884 Göteborg, Sverige

Hemsk musik från stranden

Önskar jag kunde ge full pott till Vila Kalcuni. Tyvärr dras betyget ner av något som inte är hotellets fel: ljudvolymen från beach cluben på stranden är extremt hög fram till 18 på kvällen. Att kunna koppla av på sitt hotellrum är bara att glömma om man inte har väldigt bra öronproppar med sig. Hotellägarna var väldigt ledsna över detta och hade gjort allt i sin makt för att stoppa det. Även försökt med polisens hjälp. Vila Kalcuni är ett extremt fint hotell med ett perfekt läge och jättetrevlig personal. Men på min semester vill jag kunna koppla av och det kunde jag inte göra med 10 låtar på repeat varje dag på högsta volym.

 
2018-08-07

Inlägg av K_Henriksson Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Väldigt vackert hotell, rent och fräscht med vänlig och hjälpsam personal. Strand precis utanför dörren och bara en 5-minuters promenad till den trevliga strandpromenaden. Skönt att bo lite vid sidan av, men ändå så nära. Frukosten var helt ok. Vi bodde i ett superior-rum som var väldigt rymligt med stor balkong. Skönaste hotellsängar jag någonsin sovit i. På minussidan: ingenstans att hänga badkläder på tork, någon form av upphängningsanordning/krokar på balkongen hade varit önskvärd. Sen är det märkligt att ett så nytt hotell inte har någon hiss. Allt som allt, ett jättefint hotell som rekommenderas varmt.

 
2018-07-16

Inlägg av Susanne D

Vila Kalcuni, Saranda ett suveränt hotell.

Ett mindre men suveränt bra hotel, väl värt 10 poäng och detta trots avsaknaden av lunch och middagskök. Man serveras en utmärkt och omväxlande frukost, kanontrevlig och serviceminded personal som ger en familjär känsla. 10m till Sarandas bästa strand och 800m till centrum. Åker vi till Saranda igen (mkt troligt) så är detta hotell vårt första val.

 
2018-06-26

Inlägg av brittmarie0520 Trollhättan, Sverige

Fantastiskt hotell med närhet till strand och strandpromenad

Toppen service av en otroligt vänlig personal. Rent och fräscht, nytt hotell. Lugna omgivningar men ändå, nära till allt! Utmärkt frukost i en lugn avslappnad miljö. Rekommenderar detta hotell till alla som vill uppleva Saranda