Deluxerum

Ljusa och moderna deluxerum med trägolv. Extrabädd för barn är möjlig i bäddfåtölj. Tv med engelskspråkiga och albanska kanaler. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med badkar och dusch. Stor balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Moderna dubbelrum med trägolv och ljus inredning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd för barn är möjlig i bäddfåtölj. Tv med engelskspråkiga och albanska kanaler. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer

Familjerum

Rymliga familjerum som består av två rum, varav det ena har en dubbelsäng och det andra två enkelsängar. Extrabädd för barn är möjlig i bäddfåtölj. Tv med engelskspråkiga och albanska kanaler. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Stilrena superiorrum med trägolv och ljus inredning. Tv med engelskspråkiga och albanska kanaler. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer / 2-3 personer, varav 1 barn.