Butrinti

  • En av Sarandas bästa utsikter
  • Strandnära
  • Gångavstånd till centrum

Hotell Butrinti har ett attraktivt läge längs kusten, med en av Sarandas bästa utsikter och strandpromenaden precis utanför. Här väntar en skön badsemester nära stadens alla sevärdheter, som exempelvis den arkeologiska fyndplatsen Butrinti som hotellet dessutom är döpt efter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

I vårt rum var inte några störande ljud och utsikten i från balkongen var enligt hemsida. Bra oc...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 151 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Butrinti bjuder på en riktigt bra läge, bara ett stenkast från stranden. Poolen har en sektion för barn, och solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad. Under högsäsong finns en poolbar. För att komma till stranden måste en väg korsas. Eftersom bottnen är stenig rekommenderas badskor.

På hotellet finns en restaurang, ett café och en lobbybar. Vill du träna erbjuds ett litet gym utan kostnad. Vid hotellets spa kan du unna dig bastu, kallbadspool och jacuzzi som är gratis för alla gäster. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice finns mot avgift. Lokaltrafik utanför hotellet, som intensifieras under högsommaren. Musik och ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i vissa lägenheter och rum, framförallt under juli och augusti.

Måltider

Frukostbuffé.