Edola

Edola är ett familjeägt hotel där baren bjuder på en härlig utsikt över det kristallklara havet. Hotellet ligger bara ett stenkast från stranden i utkanten av Saranda, och centrum ligger inom promenadavstånd. Boka ett dubbelrum med havsutsikt för att njuta av vyerna direkt från rummet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer. Familjerum för 3 personer. Familjerum för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevligt enkelt lägenhetshotell med gulligt värdpar som gjorde fin frukost över förväntan på ett så pass enkelt hotell
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Edola bjuder på ett strandnära läge i utkanten av Saranda i Albanien. Frukost serveras i hotellets bar som har en vacker utsikt över havet. Stranden ligger strax intill hotellet och här finns det solstolar och parasoller att hyra. En väg måste korsas för att nå stranden.

I receptionen, som är öppen från tidig morgon till sen kväll, erbjuds kostnadsfri deponering. Centrum i Saranda ligger ca 1 kilometer bort, där prisvärda restauranger och nöjen väntar. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukost

Bra att veta

Trappor och nivåskillnader i området, samt till stranden och centrum.

Alla hotell, Saranda

Kaonia

På det omtyckta hotellet Kaonia bor du vid havet, bara ett stenkast från centrum av Saranda. Här strosar såväl hotellgäster som lokalbor längs strandpromenaden bland Sarandas barer och restauranger. Precis intill hotellet finns en smal strandremsa, och det är även nära till en större strand cirka 400 meter bort.

Serxhio

Från hotell Serxhio har du havsutsikt var du än befinner dig. Frukosten som ingår i priset avnjuts på terrassen med utsikt över havet, och familjen som driver hotellet välkomnar dig med värme och personlig service.

Brilant

Hotell Brilant i Saranda är en bra utgångspunkt för upplevelser i omgivningarna, vare sig det gäller att strosa ner till havet eller bara ta en promenad ner till närmsta café. Från hotellet är det är bara ett par hundra meter till centrum och stranden.

Delfini

Hotell Delfini ligger precis intill havet med en egen badplats vid det glittrande Medelhavet. Här bor du enkelt, men läget i Saranda är riktigt bra. På bara en kort promenad är du inne i centrum där du hittar flera mysiga restauranger, barer och butiker.

Saranda Palace

På hotell Saranda Palace njuter du av en privat strand och ett härligt soldäck med pool och barnpool. Sarandas centrum ligger inom promenadavstånd och här hittar du restauranger och caféer. Boka ett rum med havsutsikt och njut av en fantastisk utsikt.