Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikten, priset och läget
-
Fruskosten var kass och lite för lite städning annars otroligt bra för priset

Bekräftad gäst: 2024-06-04


9 av 10

+
Balkongens och Poolområdets fantastiska utsikt över Sarandabukten. Den tjänstvillige och trevlige italienske frukostvärden. Kylskåpet och luftvärmepumpen på rummet var uppskattat. Som bokmal saknade vi läslampa vid sängen, i övrigt var rummet ändamålsenligt inrett; inte fancy men funktionellt.
-
För att vara ett 3-stjärnigt hotell i Albanien är vi nöjda. Stentrappor och avsaknad av textil gjorde att det kunde bli lyhört. Duschkabin eller duschdraperi hade räddat badrummet från översvämning vid dusch. Information om hotellet, staden och utrymningsvägar på hotellrummet hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


9 av 10

+
Personalen och geografiskt läge
-

Bekräftad gäst: 2024-05-18


7 av 10

+
Bra läge rent och snyggt
-
En reception av något slag hade varit bra. Lite avskalat än kanske bli bättre om några år.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
Balkongen och Utsikten
-
Av bilderna på nätet att döma fick vi ett orenoverat rum. Bara taklampor inga sänglampor, duschstången till draperiet hängde på trekvart och trots att vi sa till om det fixades det inte så hela badrummet blev vått och glashalt när vi duschade. Inga markerade utrymningsvägar och ingen som helst hotelinformation på rummet om varken det eller hotellet i sig.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Nära från allt, fräsch modern och BÄSTA utseende
-
Jag är nöjd

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


5 av 10

+
Utsikten över havet.
-
Dålig service! Oregelbunden service. Inte service minded personal. De behöver rutiner vid tex städning så det blir konsekvent. Kunde vara bra om de åtminstone hade två glas på rummet. De fick vi ta själva från frukosten. Personalen behöver bli bättre på att ge service inte ge gäster intrycket att man stör när man kommer och ber om något ( tex handduk eller toapapper för att de inte har ordnat med det vid städning) Man fick en stöt av kylskåpet på rummet om man nuddade hörnen på den. Nytt kylskåp kanske?

Bekräftad gäst: 2023-09-09


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-02

av JonnaSchultzberg Borlänge, Sverige

Mysigt hotell med bra standard

Vi bodde på hotell Edola i en vecka och är väldigt nöjda. Rummen var jättefina och läget var perfekt, det var också jättetrevlig personal och bra service. Det finns flera stränder runt omkring och man kan även betala in sig vid poolerna i närheten. Det bästa med hotellet var balkongen med havsutsikt, vi hade superfin utsikt både dag och kväll.

 
2019-08-31

av 497fredrikc Saranda, Albanien

Nöjd!

Bra läge. Fint rum. Trevlig personal. Helt okej frukost när man inte hade några förväntningar på den. Gångavstånd till det man behöver och lite utanför där det är som mest livat. Ac och sköna kuddar på rummet. Kylskåp.

 
2023-08-19

av Roam25850077529 Ferrara, Italien

bellissimo

ottimo hotel centrale e una bellissima vista su saranda lhotel nuovo e super pulito anche una bella piscina e la mattina far colazine in terrazza e un vero paradiso personale gentile anche parcheggio custodito………un consiglio chiedete sempre a Dorian il titolare dove andare non sbaglia mai ,ciao caro amico BOMBOLONE🇦🇱

 
2023-08-11

av antoniettad574

PERMANENZA DA RICORDARE🥰🇦🇱🥰🇦🇱

Abbiamo trascorso 2 settimane qui all’hotel Edola fantastiche… Hotel molto pulito…accoglienza e disponibilità del titolare super…ci siamo sentiti come in famiglia Colazione nel suo terrazzo con vista stupenda… Piscina disponibile dalle 11 fino alle 21 e non è da tutti gli hotel,per chi ha adolescenti e bambini come noi è il top… A due passi dal lungomare di Saranda e vicino a qualsiasi locale si cerchi Noi avevamo la macchina perciò un posto auto per noi Dorian con il suo staff è stato sempre disponibile per ogni esigenza…ai consigli sui posti da visitare ai luoghi dove poter pranzare o cenare Lo consiglio vivamente a chiunque🇦🇱❤️🇦🇱❤️

 
2023-08-10

av Veronica R

molto accoglienti

bellissimo albergo situato a sarando con bellissima vistaaa camere nuovissime e pulizia con cura in ogni dettaglio bellissima piscina con ampio. parcheggio (difficile trovare in altri alberghi,colazione in terrazza con vista su tutta saranda ,poi c’è Dorian chiedete a lui per tutto a me per 15 giorni mi ha consigliato in tutto e una bravissima persona ve lo mostro in foto