Kundomdömen om Edola

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
4,1 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
6,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Havsutsikten, lugnt utanför. Lagom gångavstånd till centrumet.
-
Att engelskan ska bli bättre så man kan göra sig förstådd med personalen.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

+
Bra läge, rent o fräscht, bra ac o wi-fi och tyst o lugnt.
-
Saknade sänglampor och vattenkokare!

Bekräftad gäst: 2019-09-16


7 av 10

+
Stora rum. Läget.
-
Att man fick ha sitt rum tills man ska checka ut, om inte att man iallafall skulle få ha tillgång till en dusch och toalett eftersom hemresan är så sent.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

+
Hotellets läge och utsikten,
-
Att det finns glas, vattenkokare och en stor spegel på alla rum.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


4 av 10

+
Terassen med frukost.
-
Ny dusch med duschdraperi. Glas på rummen. Utemöbler till balkongen (vi fick be om utemöbler).

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-02

Inlägg av JonnaSchultzberg Borlänge, Sverige

Mysigt hotell med bra standard

Vi bodde på hotell Edola i en vecka och är väldigt nöjda. Rummen var jättefina och läget var perfekt, det var också jättetrevlig personal och bra service. Det finns flera stränder runt omkring och man kan även betala in sig vid poolerna i närheten. Det bästa med hotellet var balkongen med havsutsikt, vi hade superfin utsikt både dag och kväll.

 
2019-08-31

Inlägg av 497fredrikc Saranda, Albanien

Nöjd!

Bra läge. Fint rum. Trevlig personal. Helt okej frukost när man inte hade några förväntningar på den. Gångavstånd till det man behöver och lite utanför där det är som mest livat. Ac och sköna kuddar på rummet. Kylskåp.

 
2019-04-14

Inlägg av bj986 Melbourne, Australien

Not a relaible hotel

we booked a room with this hotel via booking. They ended up cancelling our room at midnight, the night before we were meant to check in. Didn't end up seeing the email as we went to bed early as we had some travel ahead of us. We didn't end up going to Sarande due to lack of last minute booking offers.

 
2018-09-07

Inlägg av Byron C

Bullies never win...

It's hard to understand how a country of such lovely and energetic people could support the underhanded practices of a few. After booking through hotels.com the reservation, we were told to take an apartment a few streets away and threatened after finding that unacceptable. Fortunately, we love this country and its people and immediately found a beautiful hotel and amazing cocktail bar across the street. 1 love, Albania!

 
2019-09-26

Inlägg av Iveta S Korfu, Grekland

Skvělé

Protože jsme už měli dobrou zkušenost s tímto hotelem, tak jsme si ho opět zvolili pro ubytování při naší cestě po Albánii. A opět jsme byli maximálně spokojeni. Krásné a čisté pokoje, velmi příjemní majitelé. Děkujeme a přejeme pohodovou zimu