Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra läge rent och snyggt
-
En reception av något slag hade varit bra. Lite avskalat än kanske bli bättre om några år.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
Balkongen och Utsikten
-
Av bilderna på nätet att döma fick vi ett orenoverat rum. Bara taklampor inga sänglampor, duschstången till draperiet hängde på trekvart och trots att vi sa till om det fixades det inte så hela badrummet blev vått och glashalt när vi duschade. Inga markerade utrymningsvägar och ingen som helst hotelinformation på rummet om varken det eller hotellet i sig.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Nära från allt, fräsch modern och BÄSTA utseende
-
Jag är nöjd

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


5 av 10

+
Utsikten över havet.
-
Dålig service! Oregelbunden service. Inte service minded personal. De behöver rutiner vid tex städning så det blir konsekvent. Kunde vara bra om de åtminstone hade två glas på rummet. De fick vi ta själva från frukosten. Personalen behöver bli bättre på att ge service inte ge gäster intrycket att man stör när man kommer och ber om något ( tex handduk eller toapapper för att de inte har ordnat med det vid städning) Man fick en stöt av kylskåpet på rummet om man nuddade hörnen på den. Nytt kylskåp kanske?

Bekräftad gäst: 2023-09-09


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-29


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
läget
-
pga frukosten, det fanns inte så mycket att välja på

Bekräftad gäst: 2023-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-02

av JonnaSchultzberg Borlänge, Sverige

Mysigt hotell med bra standard

Vi bodde på hotell Edola i en vecka och är väldigt nöjda. Rummen var jättefina och läget var perfekt, det var också jättetrevlig personal och bra service. Det finns flera stränder runt omkring och man kan även betala in sig vid poolerna i närheten. Det bästa med hotellet var balkongen med havsutsikt, vi hade superfin utsikt både dag och kväll.

 
2019-08-31

av 497fredrikc Saranda, Albanien

Nöjd!

Bra läge. Fint rum. Trevlig personal. Helt okej frukost när man inte hade några förväntningar på den. Gångavstånd till det man behöver och lite utanför där det är som mest livat. Ac och sköna kuddar på rummet. Kylskåp.

 
2023-09-28

av miav659

Small family owned hotel in a quiet part of Saranda

I stayed at this hotel for a week in a middle of August. When the whole town was crowded with mostly Italians, Hotel Edola was a peaceful place in a more quiet part of the town. No clubs and no noice in a neighborough! Staff was very friendly and polite even though their language skills were little bit limited... Nice smiles helped with understanding. Breakfast was good and a view from the bar was fantastic. Pool area was brand new and clean. I was travelling alone and I got a big room for three all by myself. There was a normal sized fridge in a room, a huge and comfortable bed and an efficient air con. Room was clean and smelled fresh. Only negative thing was a bathroom. Shower curtain in a bathroom was so poorly installed, it didn,t cover much and after shower bathroom was all wet. There was no shelf or desk for toiletries in a bathroom.

 
2019-04-14

av bj986 Melbourne, Australien

Not a relaible hotel

we booked a room with this hotel via booking. They ended up cancelling our room at midnight, the night before we were meant to check in. Didn't end up seeing the email as we went to bed early as we had some travel ahead of us. We didn't end up going to Sarande due to lack of last minute booking offers.

 
2018-09-07

av Byron C

Bullies never win...

It's hard to understand how a country of such lovely and energetic people could support the underhanded practices of a few. After booking through hotels.com the reservation, we were told to take an apartment a few streets away and threatened after finding that unacceptable. Fortunately, we love this country and its people and immediately found a beautiful hotel and amazing cocktail bar across the street. 1 love, Albania!