1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vila Duraku

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Jan,
Växjö

+
Läget, utsikten mot havet, poolen
-
Skriv inte att hotellet har handduksservice för det stämde inte. Dessutom står det ”viss trafik” på gatan utanför hotellet men det var dagens understatement. Dessutom otroligt liv från nattklubbar och discon längs med havet.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Bo,
Växjö

+
Bra läge, god frukost och i övrigt bra mat. Poolen var fin och tillgänglig.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


6 av 10

Niklas,
Skurup

+
Läget
-
Flytta upp baren i närheten av poolområdet

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Anneli,
Skene

+
Rummen, balkongen och städningen var bra. Toppen läge.
-
Utbilda en del av service personalen i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


9 av 10

Lise,
Malmö

+
Fina rum, utsikten från balkongen, utmärkt AC.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-06


9 av 10

Anette,
Trollhättan

+
Läget. Nära strandpromenaden. Stora rum. Bra frukost. Stort badrum. Bra aircondition, dock något högljudd. Polen fräsch o bra.
-
Enligt Apollos beskrivning fanns handduksservice vid poolen, men det ville inte hotellpersonalen kännas vid. Wi-fi behöver förbättras, var väldigt svajigt o långsamt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


7 av 10

Kenneth,
Jönköping

+
polen
-
wifin på hotellet är väldigt dålig

Bekräftad gäst: 2019-07-30


8 av 10

Anna,
Trelleborg

+
Trevlig personal som trots sin bristande engelska gjorde sitt allra bästa
-
Wifi var det sämsta. Alla klagade på hur dåligt det var.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-07-26


7 av 10

Kerstin ,
Stenkullen

+
Trevlig personal
-
Jag tycker er beskrivning var dålig, skriva att det är störande trafik mär det är nattklubbar som är störande är dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
28
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-05-12

Inlägg av m_sarahs1984 Göteborg, Sverige

Härlig semester

Spenderade 1 vecka här med mina två barn. Vi älskade det! Hotellet är mycket finare i verkligheten. Rummet vi fick va enormt. Dock utan balkong, men det gjorde inget då det fanns utanför rummet. Rent och fint och trevlig personal. Bra läge med närhet till både stad och strand. Jätte mysig strandpromenad med mycket restauranger. Vi hade köpt till middag, vilket vi ångrade. Maten va sådär och det finns massa mysiga restauranger utanför hotellet. Äta och dricka är billigt i Saranda. Även taxi är mycket billigt. Rekommenderar både hotellet och Saranda.

 
2018-08-05

Inlägg av ove12345 Jönköping, Sverige

Lite virrigt

Åkte med sambo o 2 barn i augusti. Hotellet ligger bra vid stranden med resturanger precis intill. Är ni 4 så boka ett familjerum. Vi tog dubbelrum med extrasängar det blev för trångt. Annars ett mysigt hotell med hyfsad frukost.

 
2018-07-09

Inlägg av vickyhertzberg Västerås, Sverige

Semester

Väldigt bra hotell som ligger nära till allt. Det är gångavstånd till allt från detta hotell. Personalen pratar inte Så mycket men fick jättebra hjälp om det var något. Litet hotell med majoriteten svenskar samt några norskar. Frukosten var bra fanns bröd, tomat, gurka, skinka, ost, frukt, juice, yoghurt, osv.

 
2018-07-08

Inlägg av Weilinstar Reading, Storbritannien

Semester med kompisgäng

Jag är i helhet mycket nöjd med min vistelse på Vila Duraku. Jag och mina sex tjejkompisar var bodde här under en veckas tid och har under hela vistelsen bemötts med mycket god service från personalen. På morgonen när alla solstolar var upptagna hjälpte personalen med att bära fram flera exempelvis. Det enda negativa är att maten som serveras till lunch/middag inte är den godaste. Dock finns det många restauranger i närheten med både bättre priser och utbud.

 
2018-06-06

Inlägg av Arjana F

Finare i verkligheten än på bild!

Vi bodde här i en vecka i slutet av maj början på juni. Väldigt välstädat och fräscht överallt. Trevlig personal, inga problem att göra sig förstodd med på engelska. Läget är super! Wifi:t fungerade jättebra för oss, hade Wifi på rummet. Frukosten var jättegod och varierad. Väl inne på rummet så störs man inte så mycket av ljud utanför, visst hör man ljud men jag tycker inte att det var så störande, trots att vår balkong vette ut mot gatan. Vi hade bokat rum med havsutsikt Och det var värt varenda krona! Vi bodde längst upp på fjärde våning och utsikten var underbar. Det enda jag kan klaga på är att rummet inte hade några mörkläggningsgardiner, det hade varit ett plus.