Rumstyper på Vila Duraku

Dubbelrum

Dubbelrum med heltäckningsmatta och mörka trämöbler. Vissa med extrabäddar i form av bäddfåtöljer. Tv med satellitkanaler och kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Rum på fjärde våningen har sluttande tak. Dusch och wc. Hårtork. Markterrass eller balkong av varierande storlek. Rum med stor balkong eller terrass har poolutsikt. Resterande balkonger har begränsad havsutsikt från sidan av byggnaden eller vetter mot havet. De som vetter mot havet har utsikt mot havsbukten i Saranda, med viss begränsning av strandpromenaden och palmer. Det finns också dubbelrum för 2-4 personer utan uteplats, men som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Enkelrum

Rum med heltäckningsmatta och mörka trämöbler. Tv med satellitkanaler och kylskåp/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Rum på fjärde våningen har sluttande tak. Dusch och wc. Hårtork. Balkong av varierande storlek. Rum med stor balkong har poolutsikt. Resterande balkonger har begränsad havsutsikt från sidan av byggnaden eller vetter mot havet. De rum som vetter mot havet har utsikt mot havsbukten i Saranda, med viss begränsning av strandpromenaden och palmer. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerummen består av två rum, ett med två separata sängar och ett med en mindre dubbelsäng. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler och kyl/minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 4 personer