Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
28
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-05-12

av m_sarahs1984 Göteborg, Sverige

Härlig semester

Spenderade 1 vecka här med mina två barn. Vi älskade det! Hotellet är mycket finare i verkligheten. Rummet vi fick va enormt. Dock utan balkong, men det gjorde inget då det fanns utanför rummet. Rent och fint och trevlig personal. Bra läge med närhet till både stad och strand. Jätte mysig strandpromenad med mycket restauranger. Vi hade köpt till middag, vilket vi ångrade. Maten va sådär och det finns massa mysiga restauranger utanför hotellet. Äta och dricka är billigt i Saranda. Även taxi är mycket billigt. Rekommenderar både hotellet och Saranda.

 
2018-08-05

av ove12345 Jönköping, Sverige

Lite virrigt

Åkte med sambo o 2 barn i augusti. Hotellet ligger bra vid stranden med resturanger precis intill. Är ni 4 så boka ett familjerum. Vi tog dubbelrum med extrasängar det blev för trångt. Annars ett mysigt hotell med hyfsad frukost.

 
2018-07-09

av vickyhertzberg Västerås, Sverige

Semester

Väldigt bra hotell som ligger nära till allt. Det är gångavstånd till allt från detta hotell. Personalen pratar inte Så mycket men fick jättebra hjälp om det var något. Litet hotell med majoriteten svenskar samt några norskar. Frukosten var bra fanns bröd, tomat, gurka, skinka, ost, frukt, juice, yoghurt, osv.

 
2018-07-08

av Weilinstar Reading, Storbritannien

Semester med kompisgäng

Jag är i helhet mycket nöjd med min vistelse på Vila Duraku. Jag och mina sex tjejkompisar var bodde här under en veckas tid och har under hela vistelsen bemötts med mycket god service från personalen. På morgonen när alla solstolar var upptagna hjälpte personalen med att bära fram flera exempelvis. Det enda negativa är att maten som serveras till lunch/middag inte är den godaste. Dock finns det många restauranger i närheten med både bättre priser och utbud.

 
2018-06-06

av Arjana F

Finare i verkligheten än på bild!

Vi bodde här i en vecka i slutet av maj början på juni. Väldigt välstädat och fräscht överallt. Trevlig personal, inga problem att göra sig förstodd med på engelska. Läget är super! Wifi:t fungerade jättebra för oss, hade Wifi på rummet. Frukosten var jättegod och varierad. Väl inne på rummet så störs man inte så mycket av ljud utanför, visst hör man ljud men jag tycker inte att det var så störande, trots att vår balkong vette ut mot gatan. Vi hade bokat rum med havsutsikt Och det var värt varenda krona! Vi bodde längst upp på fjärde våning och utsikten var underbar. Det enda jag kan klaga på är att rummet inte hade några mörkläggningsgardiner, det hade varit ett plus.