Resor för vuxna – för dig som reser utan barn

Ibland kan det vara skönt att slippa stoj och stim vid poolen eller i restaurangen. Kanske vill du resa med bästa vännen, din partner eller själv och ser fram emot en avkopplande semester och en paus i vardagen. Här hittar du resmål, hotell och inspiration som främst vänder sig till vuxna resenärer. Det kan vara allt ifrån hotell med åldersgräns till ett särskilt utvalt resmål för en semester med det lilla extra. 


Rekommenderade resmål för vuxna

Dubai & Emiraten

Resor till Förenade Arabemiraten

Madeira, Portugal

  • Kombo av stadsliv och prunkande växtlighet
  • Sagolikt landskap med vandringsmöjligheter
  • Bo i Funchal eller Santa Cruz
Resor till Madeira

Albanien

  • Hotell direkt vid stranden
  • Spännande och annorlunda
  • Prisvärd semester
Resor till Albanien

Hotell för en vuxensemester

Hotell för vuxna

Vi har hotellen för en romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna. De flesta hotellen har åldersgräns.

Se alla utvalda vuxenhotell

Exklusiva hotell

Bara det bästa: de lyxigaste hotellen på några av världens härligaste resmål. Här står service i fokus och allt är uttänkt in i minsta detalj.

Se alla exklusiva hotell

Charmiga hotell

Ibland är det de små, ombonade hotellen utan tusen faciliteter som rymmer de största upplevelserna. Vi har plockat ut guldkornen åt dig – charmiga små hotell med en varm och personlig atmosfär.

Se alla charmiga hotell

Spahotell

Massage, behandlingar eller bara avkopplande dopp i bubbelpoolen? Här hittar du några av våra favoriter bland våra spahotell.

Se alla spahotell

Apollo sports hotell

Här har vi samlat våra sport- och aktivitetshotell som är extra bra när du vill iväg på en träningsresa. Kombinera sol och bad med svettiga träningspass.

Se alla sporthotell

Restyper som passar vuxna
Unna dig en långhelg i en ny stad, kombinera flera resmål eller utforska världen med en temaresa – möjligheterna är många!

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och hotell. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se våra weekendresor

Kombinationsresor

Kombinera olika resmål och se mer av landet du besöker – vi erbjuder kombinationsresor för både sommar- och vinterdestinationer. 

Se alla kombinationsresor

Temaresor med TEMA

Välj mellan rundresor, cykelresor, mat- och vinresor, vandringsresor, safariresor, kryssningar samt weekend- och storstadsresor över hela världen! 

Se alla TEMAs resor

Träningsresor

Vi har Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Se alla träningsresor

Långsemester

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor! Välj bland ett brett utbud av resmål runt om i världen.

Se alla långsemester-resor

Kryssningar

Upptäck världen på bekvämast möjliga sätt – åk på en kryssning! Välj mellan kryssningar i flera världsdelar, från Karibien i väst till Singapore i öst.

Se alla kryssningar

Tips & inspiration
 Hitta värmen året runt, läs våra reseguider eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Värmeguiden

Hitta värmen året runt med vår värmeguide! Vi tipsar om vilka resmål som passar dig baserat på hur varmt du vill ha det på din semester.

Hitta värmen med värmeguiden

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Hitta din resa