1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Prime Plaza Sanur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Gymmet, frukosten, rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-01-08


10 av 10

Cecilia,
Sollentuna

+
Den trevliga personalen och poolområdet!
-
Något som dämpar ljudet i matsalen då det kunde bli riktigt högljutt därinne när det var fullt med folk.

Bekräftad gäst: 2018-12-18


10 av 10

Pia,
Torshälla

+
Upplevde hotellet och helheten mycket bättre än förväntat från info innan resan. mycket god service. personalen var tillmötesgående och trevig. transport till strand och köpcentrum var toppenbra.
-
Fler solstolar runt polen. frächa upp stolarna i bussarna som transporterade oss till strand och köpcentrum.

Bekräftad gäst: 2018-10-29


8 av 10

Daniel,
Helsingborg

+
Tillmötesgående personal och trevligt hotell
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Andrés,
Stockholm

+
prisvärt, väldigt trevlig personal, bra service
-
maten skulle kunna hålla mkt bättre kvalité och särskilt det vegetariska utbudet skulle kunna utökas.

Bekräftad gäst: 2018-06-11


10 av 10

Jimmy ,
Stockholm

+
Trevlig personal
-
Kunna öppna fönster på hotell rum

Bekräftad gäst: 2018-02-13


7 av 10

Angelica ,
Södertälje

+
Det var rökfritt nästan överallt. Soffan vid fönstren var mysig att sitta i.
-
AC:n var ingen höjdare, dåligt tryck och ingen skillnad på temperatur I rummet. Dålig tätning för gardinen så ljuset trängde in lite väl mycket på morgonen.

Bekräftad gäst: 2017-10-21


10 av 10

,

+
Frukostbuffe
-
Transport osmidig. Och shuttlebussen till stranden tog långt tid.

Bekräftad gäst: 2017-09-09


8 av 10

Ann,
Ringsted

+
Morgenbuffet.
-
Hotellet bærer præg af manglende vedligeholdelse. Men personalet er super søde og hjælpsomme.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Ann,
Ringsted

+
Morgenbuffet'en og serviceniveauet
-
Generel udskiftning af møblement og renovering. Hotellet er ved at være lidt slidt at se på.

Bekräftad gäst: 2017-09-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1083 omdömen
Utmärkt
 
443
Väldigt bra
 
448
Bra
 
147
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-01-04

Inlägg av Monica S

Mina bästa rekommendationer!

Detta hotell har allt man kan önska sig. Fina bekväma stora rum, perfekt städning, gratis vattenflaska på rummet varje dag, hygienartiklar i badrummet, mycket personal och trevlig personal, spa med gym, bastu, hetvatten pool, stor utomhus pool gratis pool/strand handduk, shuttle bus till hotellets del av stranden, nås även av en trevlig promenad utmed strandpromenaden, stort gym, frukost med allt man kan önska sig och lite till. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-01-01

Inlägg av gunnaand

Gammalt och slitet

Hotellet känns inte som ett fyrstjärnigt, rummen är gamla och slitna, urdåligt wi-fi, dålig frukost, skitig och tråkig pool, dåligt med solsängar längs poolen. Skulle inte välja detta hotell igen. Personalen ok

 
2018-08-02

Inlägg av fffstealth Stockholm, Sverige

Hotell

Elegant hotell med det mesta. När vi va här så hade dom i 4 dagar någon song/kör tävling som dom tidigt på morgonen övade på... Utöver det så är personalen mycket trevliga och lyhörda. En härlig pool med en poolbar.

 
2017-09-02

Inlägg av Hans E

Lugn läge - Rent och snyggt

Hotellet är rent och snyggt, bra service. Det ligger ca 5 min promenad ner till den lokala stranden. Vill man gå till hotellets privata strand så tar det ca 20 att gå. Hotellet erbjuder gratis shuttlebus två gånger i timmen men vi valde att gå då vi tyckte det va skönt med en promenad längs med strandpromenaden. Hotellet är beläget lite utanför Sanurs centrumgata men man tar sig enkelt dit med taxi när som helst för ca 2 Eur. Tycker man det är viktigt med stora fina pooler på hotellet så ska man nog fundera lite. Poolen är liten och insprängd mellan ganska höga huskroppar så det är svårt att hitta platser med sol runt poolen. Frukosten har vi inget att klaga på. Stor buffé med mycket att välja på. Bra! Förutom alla standardutflykter till olika Tempel, vattenfall och monkeyforest gjorde vi en 3-dagarstripp till ön Gili Air som jag varmt kan rekommendera. Magisk ö med en magisk stämning. Gillar man "Chillout" så är detta rätta stället. Skulle lätt kunnat vara ett par dagar till där. När man ska göra sina utflykter rekommenderar jag att ta en privat guide/bil. Kostar ca 65€ och då blir man hämtad på hotellet och sedan är det verkligen en heldag med allt man vill se. Dock kan man undvika aktiviteter som tex silversmide etc. Det är bara att säga till guiden att vi inte är intresserade av detta. På två heldagsutflykter täckte vi in Tanah Lot, Solnedgång i Uluwatu Temple, Ulan Danu Beretan Temple (Temple on the lake), Monkeyforest in Ubud, Ubud, Waterfall, Royal Temple och dom stora risplatåerna. Många turer lockar med privat middag i solnedgången vid tex Uluwatu men kom då ihåg att det inte ens finns någon restaurang där. Så frågan är var man äter middagen? Solnedgången vid Uluwatu är ett måste, helt magiskt. Va dock på er vakt för alla aporna. Dom är grymt skickliga på att stjäla allt som dom kan. Vattenflaskor, solglasögon, mobiltelefoner, kameror. Däremot kan man skippa solnedgången i Tanah Lot. Enorma bilköer och timmar att sedan ta sig därifrån. Välj istället Tanah Lot på morgonen istället. Vi betalade ca 65€ per dag för privat bil och en helt suverän guide.

 
2019-02-13

Inlägg av eydrieenhuizen Groningen, Nederländerna

Great staff and hotel

We stayed at the Prime Plaza Hotel for a week and had a great time. The thing that speaks out the most about this place is the staff, from the front desk to housekeeping. They are just amazing and super friendly which made our stay very pleasant. With live music almost every night you can have a fun evening at the hotel itself as well. Rooms were cleaned every day and are just fine and as described. We didn’t use the pool a lot, but the times we did it was good. Because of the trees next to the pool leafs will fall into the water, but there is constantly someone there to clean. The hotel is not situated directly at the beach but a short 5 minute walk will get you there. Across the street you will find some restaurants and supermarkets and most importantly KFC and Dunkins Donuts. Because it is quite a long walk to the city center, there is a free shuttle bus which takes you to the Prima Plaza Suites, city center/shopping mall and the beach club. When coming to Sanur again we would definitely stay here again.