Restips_till_Bali

Restips till Bali

Här hittar du våra bästa tips för att göra Bali-resan så fantastisk som möjligt. Ön är fylld med vackra stränder, häftiga tempel och god mat. Vi har samlat mattips, våra favoritstränder, sevärdheter och saker att göra på Bali.

Boka din resa till Bali

7 sköna stränder på Bali

De flesta hotell på Bali ligger kantade längs en strand. Vill du ta en utflykt till en annan strand över dagen finns massvis med alternativ. 

Läs mer här

Upptäck Bali

Upptäck Ubud, Balis kulturella hjärta, åk till de fantastiska Giliöarna, eller upplev det alternativa Bali - Canggu.

Läs mer här

Smaken av Bali

Smakerna på Bali präglas av färska grönsaker, kött och fisk. Matkulturen har vuxit fram från hinduiska traditioner med influenser från Kina och Indien.

Läs mer här

Sevärdheter på Bali

På Bali väntar tusentals tempel. Det är nästan ett måste att pricka av åtminstone ett tempel under din semester på Bali. Hitta fler sevärdheter på Bali med hjälp av våra tips!

Läs mer här

Yoga och surfa

Vackra Bali är känt som en plats för rekreation och fysisk aktivitet. Vill du prova på att surfa eller yoga under din semester i Bali? Vi har samlat några användbara tips här.

Läs mer här

Djur och natur

Med regnskog, vulkaner och vattenfall är Bali en grön och vacker ö. Det ger möjligheter till spännande upplevelser och nära möten med djur och natur.

Läs mer här