1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melia Bali Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

christina,
Alingsås

+
Väldigt bra och hjälpsam personal
-
Bättre upplysning om att man måste bo i lyxrummen för att kunna utnyttja den något mera handikapps annpassade poolen när min man går med rullator.

Bekräftad gäst: 2019-03-25


9 av 10

Ulla,
Öckerö

+
-
När ni säljer resan ha hela paketet inbokat. Dyrt .det var inte Bali. Har varit där innan o priserna var inte det som lokalfolket hade .vi flyttade 3 dyng för att se Bali det var oxå förstört med turist priser

Bekräftad gäst: 2019-01-28


10 av 10

marha-leena,
stockholm

+
personalen på alla restauranger och vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Margareta ,
Jönköping

+
Bra läge vid beachen fantastisk trädgård och trevliga restauranger med god mat
-
Tråkigt att man inte kunde simma i poolen som var mycket grund Det fanns ytterligare en stor pool som endast fick användas av de som betalade extra Under 14 dagar fanns det kanske en familj som använde denna

Bekräftad gäst: 2018-02-20


9 av 10

Susanne,
Horsens

+
Smuk have og øvrige omgivelser. Venligt personale.
-
Især Sorrento var ekstremt dyr med drikkevarer. Det virkede ikke rimeligt.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


9 av 10

Søren,
Årslev

+
Flotte omgivelser - rigtig godt morgenbord - rare og flinke personale
-
Aftensmad på hotellet alt for dyrt i forhold til kvalitet Spiste i stedet på nærliggende Bali Collection, hvor der var mange gode spisestedet og maden kun kostede 1/3 af, hvad den gjorde på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-11-27


4 av 10

Daniel ,
Skælskør

+
Hotellet har flot med alt det vand der ligger omkring
-
Larmende børn Dyrt i forhold til andre strore flotte hoteller i nærheden Billederne snyder der var ikke så pænt som i virkeligheden Mad/Drinks var kedelige

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Juha,
Ylöjärvi

+
-
Huoneissa saisi olla kosteuden poistaja ja wc:ssä pidee.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


7 av 10

Johannes,
Sandnes

+
Flott hageanlegg
-

Bekräftad gäst: 2019-03-26


10 av 10

Bjørn,
Bergen

+
Vanskelig å trekke ut noe som var spesielt bra - hele oppholdet var utmerket!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

7455 omdömen
Utmärkt
 
4323
Väldigt bra
 
2035
Bra
 
684
Mindre bra
 
248
Underkänt
 
165

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av JoAI Lund, Sverige

Ett fantastiskt hotell - en riktig upplevelse!

Vi bodde sex nätter på detta underbara hotell med en superb service. Hotellets läge var perfekt vid en vik med en fantastisk strand och underbar pool för hela familjen. 5 restauranger med utmärkt service och mat. Personalen på hotellet var proffsiga, trevliga och mycket hjälpsamma. Städningen var perfekt, sängarna sköna. Frukostbuffén var outstanding med en äggstation. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell och Nusa Dua. Hit vill jag resa igen!! 😍

 
2019-05-25

Inlägg av ligapela

Semester

Fina rum. Bra service och väldigt trevlig personal. God mat och varierade från de olika restaurangerna. Bra frukostbuffé Fin sandstrand och pool där servicen att beställa mat och dryck är väldigt bra. Roomservicen är snabb och smidig.

 
2018-08-02

Inlägg av pandisa2006 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Stora och fina rum. Vi bodde i ett av de vanliga rummen (Inte "The level" eller "Garden villas"). Mycket fint hotell och men känner verkligen den asiatisk stilen vilket vi gillade. På kvällarna spelades det lugn musik i hela området. Högtalare, belysning, papperskorgar m.m var snyggt gömda så att det inte störde. Hotellet har sin egna strand, svårt att få solstol vid både stranden och poolen vilket inte är förvånande. Till slut hittar men såklart alltid. Man kan byta strandhandduk varje dag. Poolen är stor fint designad med olika djupa delar. Fin strand med klart vatten men man kan dock inte snorkla vid strandkanten. Däremot finns det en massa vattensportmöjligheter bl.a. snorkling ganska nära. Vi snorklade två gånger.Tränare, båt och förare ingår, hotellet fixar! Massor med fiskar och fina koraller! Vid lågt tidvatten kan men nästan nå korallrevet gåendes. Vattnet börjar redan dra ihop sig klockan 15:00. Hotellet har fem restauranger. Huvudrestaurangen är "El patio" men det finns även en japansk, en asiatisk och en spansk samt strandrestaurangen "Saterian". Bra frukost på "El patio". Man saknar lite frukt men det finns en bra anledning. Hotellet köper bara närproducerad frukt av miljöskäl. Lunch kan man äta på Saterian, El patio eller beställa vid pool/strand. Middag kan man äta på alla. Utanför hotellet ligger en stor galleria som heter Bali collection. här finns en massa restauranger och man hittar alltid något. Det är billigare än på hotellet. Mycket trevlig personal som gärna hjälper till. Vi fick ett jättebra pris som inte verkar finnas längre. Vi rekommenderar verkligen hotellet!

 
2017-11-01

Inlägg av 645christer Stockholm, Sverige

Ett minnesvärt hotell

Vi blev mycket förtjusta i vår egna villa med pool. Stilfullt och bekvämt i vackra omgivningar. Personalen på hotellet var genomgående mycket vänlig och restaurangerna förstklassiga. Den Level lounge där vi startade varje kväll var ett fynd med en personal (Anggita och hennes kollegor) som verkligen pysslade om oss.

 
2017-10-08

Inlägg av hannaelinjo

Amazing

Det här hotellet är ett av dom bästa hotellen jag varit på. Hade egen villa med pool. Fräscht och trevligt. Frukosten är helt otrolig. Personalen är alltid trevlig. Poolområdet och stranden är städad och fin. Bra mat i restaurangerna.