1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melia Bali Villas & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ulla,
Öckerö

+
-
När ni säljer resan ha hela paketet inbokat. Dyrt .det var inte Bali. Har varit där innan o priserna var inte det som lokalfolket hade .vi flyttade 3 dyng för att se Bali det var oxå förstört med turist priser

Bekräftad gäst: 2019-01-28


10 av 10

marha-leena,
stockholm

+
personalen på alla restauranger och vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


9 av 10

Margareta ,
Jönköping

+
Bra läge vid beachen fantastisk trädgård och trevliga restauranger med god mat
-
Tråkigt att man inte kunde simma i poolen som var mycket grund Det fanns ytterligare en stor pool som endast fick användas av de som betalade extra Under 14 dagar fanns det kanske en familj som använde denna

Bekräftad gäst: 2018-02-20


10 av 10

Per-olof,
solna

+
lyxigt fräscht många aktiviteter stort
-

Bekräftad gäst: 2018-01-23


8 av 10

Mikael,

+
Otroligt vacker miljö och fantastisk service
-
Vi bodde i en svit med poolaccess. Hade förväntat oss en högre standard på rummet.

Bekräftad gäst: 2017-10-28


10 av 10

Johanna,
Arboga

+
Väldigt trevlig personal, lyxigt, lugnt och mycket rent.
-
Fler glutenfria matalternativ, både vid poolen och i restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2017-10-07


9 av 10

Søren,
Årslev

+
Flotte omgivelser - rigtig godt morgenbord - rare og flinke personale
-
Aftensmad på hotellet alt for dyrt i forhold til kvalitet Spiste i stedet på nærliggende Bali Collection, hvor der var mange gode spisestedet og maden kun kostede 1/3 af, hvad den gjorde på hotellet

Bekräftad gäst: 2018-11-27


4 av 10

Daniel ,
Skælskør

+
Hotellet har flot med alt det vand der ligger omkring
-
Larmende børn Dyrt i forhold til andre strore flotte hoteller i nærheden Billederne snyder der var ikke så pænt som i virkeligheden Mad/Drinks var kedelige

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Juha,
Ylöjärvi

+
-
Huoneissa saisi olla kosteuden poistaja ja wc:ssä pidee.

Bekräftad gäst: 2019-01-15


10 av 10

Bjørn,
Bergen

+
Vanskelig å trekke ut noe som var spesielt bra - hele oppholdet var utmerket!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

7082 omdömen
Utmärkt
 
4053
Väldigt bra
 
1965
Bra
 
664
Mindre bra
 
241
Underkänt
 
159

5 senaste omdömen

2018-08-02

Inlägg av pandisa2006 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Stora och fina rum. Vi bodde i ett av de vanliga rummen (Inte "The level" eller "Garden villas"). Mycket fint hotell och men känner verkligen den asiatisk stilen vilket vi gillade. På kvällarna spelades det lugn musik i hela området. Högtalare, belysning, papperskorgar m.m var snyggt gömda så att det inte störde. Hotellet har sin egna strand, svårt att få solstol vid både stranden och poolen vilket inte är förvånande. Till slut hittar men såklart alltid. Man kan byta strandhandduk varje dag. Poolen är stor fint designad med olika djupa delar. Fin strand med klart vatten men man kan dock inte snorkla vid strandkanten. Däremot finns det en massa vattensportmöjligheter bl.a. snorkling ganska nära. Vi snorklade två gånger.Tränare, båt och förare ingår, hotellet fixar! Massor med fiskar och fina koraller! Vid lågt tidvatten kan men nästan nå korallrevet gåendes. Vattnet börjar redan dra ihop sig klockan 15:00. Hotellet har fem restauranger. Huvudrestaurangen är "El patio" men det finns även en japansk, en asiatisk och en spansk samt strandrestaurangen "Saterian". Bra frukost på "El patio". Man saknar lite frukt men det finns en bra anledning. Hotellet köper bara närproducerad frukt av miljöskäl. Lunch kan man äta på Saterian, El patio eller beställa vid pool/strand. Middag kan man äta på alla. Utanför hotellet ligger en stor galleria som heter Bali collection. här finns en massa restauranger och man hittar alltid något. Det är billigare än på hotellet. Mycket trevlig personal som gärna hjälper till. Vi fick ett jättebra pris som inte verkar finnas längre. Vi rekommenderar verkligen hotellet!

 
2017-11-01

Inlägg av 645christer Stockholm, Sverige

Ett minnesvärt hotell

Vi blev mycket förtjusta i vår egna villa med pool. Stilfullt och bekvämt i vackra omgivningar. Personalen på hotellet var genomgående mycket vänlig och restaurangerna förstklassiga. Den Level lounge där vi startade varje kväll var ett fynd med en personal (Anggita och hennes kollegor) som verkligen pysslade om oss.

 
2017-10-08

Inlägg av hannaelinjo

Amazing

Det här hotellet är ett av dom bästa hotellen jag varit på. Hade egen villa med pool. Fräscht och trevligt. Frukosten är helt otrolig. Personalen är alltid trevlig. Poolområdet och stranden är städad och fin. Bra mat i restaurangerna.

 
2017-10-04

Inlägg av Rozsharif

Världens trevligaste personal

Vi hade vår smekmånad på detta hotell, 2 veckor i augusti. Hotellets standard är bra. Rummen luktar avlopp (vi fick byta rum 2 gånger) och ska man bo här skall man definitivt välja lagoon access, det är rummen med egen poolutgång. Annars kryllar gemensamma poolen med barn och alla solsängar är tagna redan 08 på morgonen. Restaurangen El Patio har ingen bra mat alls, men frukosten är helt OK. Det bästa med detta hotell är personalen. Dem är helt underbara. Jag hamnade på sjukhus 2 dagar och då kom en av hotellets chefer till sjukhuset tillsammans med en personal bara för att se hur jag mådde och lämnade en stor fruktkorg till mig. När vi var tillbaka på hotellet hade jag fått världens största blombukett av hotellet, som välkommen hem present. Det gjorde såå mycket! Helheten är att hotellet och resmålet var bra, men ingenting man åker tillbaka till. Räcker att ha upplevt en gång. Stranden på hotellet var fint, älskade att det fanns mycket att göra (vattensporter och aktiviteter). Området Nusa Dua är det dyraste på hela Bali, kan vara bra att känna till innan man åker hit, något vi inte kände till. så räkna ej med billig mat och shopping.

 
2017-08-02

Inlägg av Climber687184

Jättefint hotell med bättre standard

Ett hotell utöver det vanliga. Det första man slås av när man kommer dit är hur stort allting är och vilken praktfull entré som får varje anländande gäst att känna sig väldigt speciell. Personalen är glada och serviceminded, noga med att vi som gäster får det vi behöver. Rummen är stora och med bra standard , vi uppgraderade till familjerum eftersom vi var 2 vuxna och en tonåring. Vattentrycket väldigt lågt vilket är frustrerande. Städningen är bra, handdukar och vatten fylls på minst 2 ggr om dagen om du vill. På poolområdet finns många solbäddar, men som vanligt paxas de bästa platserna tidigt på morgonen. Vattengympa och vattenbasketboll erbjuds varje dag vid lunch. Många andra aktiviteter finns att vara med på dagligen och är gratis, allt från att lära sig laga Balinesisk mat till dans, målning och att skära ut konstverk av frukt . Stranden är jättefin och har flera sköna solbäddar både o sol o skugga. Massage kan köpas av hotellets SPA både inomhus o utomhus i sköna bungalows. Runt 300 kr för 50 minuter. Tidvattnet är påtagligt och varje dag redovisas på en tavla när det är högt och när på dagen det börjar ändras till lågvatten. Stor jättefin frukostbuffé varje morgon. Det finns 5 restauranger med ett hyfsat utbud av rätter, tveksamt om du tjänar på att ha All invlusive, möjligen om du äter 3-rätters vid både lunch o middag samt tar flera öl och vin/dricka under dagen. Sällan man äter så mycket. Dessutom finns billigare matställen utanför hotellet i bl.a. ett affärsområde som heter Bali Collection. Hotellet har en fantastisk trädgård som består av en mängd olika träd och palmer små dammar med porlande vatten och fiskar mängder av blommor. Allt hålls efter noga och flera arbetare syns fixa o dona både ute o inne på dagarna. Om du vill göra utflykter så kan du enkelt hyra en chaufför några timmar som tryggt o säkert tar dig dit du vill, reseagenter på plats erbjuder olika förslag på utflykter men till varierad kvalitet. Välj noga och jämför med andra. Taxi är billigt, 18 kr för en resa på 20 min. Överlag ett välordnat , snyggt och bra hotell, värt 4 stjärnor tycker jag.