1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anders,
Sölvesborg

+
Personalens vilja att göra vistelsen till det bästa
-
Lite slitet och bra om Apollo har koll på att de var planerat att stänga den stora saltvattenpoolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

Monica,
Arboga

+
Det var lugn och avkopplande. Underbar personal. Fina poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

Kristina,
Stockholm

+
-
Personalen i matsal och barer var ganska ”långsamma” att hjälpa till för oss med all inclusive

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Boleslaw,
Kristianstad

+
läge,
-
ibland för lång väntetid till måltiderna

Bekräftad gäst: 2019-05-09


10 av 10

Elin,
Uppsala

+
Bra service, trevlig personal samt rent och fräscht.
-
Bättre information i hotellbeskrivningen om hotellets möjöigjeter att ordna med transport till Dubai.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Eva,
Östersund

+
Närheten till pool och hav. Vacker och pampig reception. Bra service från personalen.
-
Delad matsal för barnfamiljer respektive utan barn. Vårt rum hade en unken doft och det var råkallt på golvet och även sängkläder var fuktkalla.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


10 av 10

Pelle,
Mjölby

+
I princip allt var perfekt för oss
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


9 av 10

Anders,
Rödeby

+
Bra mat bra läge vid strand
-

Bekräftad gäst: 2019-04-28


9 av 10

Marie,
Borås

+
Baden
-
Inget, återkommer gärna

Bekräftad gäst: 2019-04-17


9 av 10

Merima,
Karlskoga

+
Den stora polen med saltvatten. Att extrasängen är en riktig säng (inte bäddbar soffa)
-
Bättre organisation på restaurang Maarid. Att någon hjälper till med parasoller vid stranden. Att det står tydligt att Apollo Mondo inte ingår i soft all inc. på hotellbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2019-04-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6746 omdömen
Utmärkt
 
3908
Väldigt bra
 
1832
Bra
 
624
Mindre bra
 
230
Underkänt
 
152

5 senaste omdömen

2019-06-29

Inlägg av AndersB70 Sölvesborg, Sverige

Bra hotell men lite slitet

Mycket bra hotell, kanske inte 5 stjärnor, lite slitet i vissa avseenden. Men det finns många positiva delar. Personalen är otroligt serviceminded och gör sitt bästa för att du ska trivas. Maten är vällagad och variationen av rätter gör att alla är nöjda. Vi hade all-inclusive vilken nästan är ett måste med 4 barn, med tanke på att kronkursen inte är den bästa. Öl 43 AED och 23 AED för en Cola i baren gör att det fort blir dyrt om alla blir lite törstiga när det är 44 grader i skuggan :-). Vill lyfta maten på buffén igen som var över förväntan. Bra utbud av sallad, efterrätter och bäst av allt lite ostar som avslut på middagen. Till det en välsmakande Café Latte i hotellobbyn. Bra poolområden med 2 kylda pooler (36 grader i de som inte var kylda). Området är stort så det är lite promenerande mellan poolerna. Tyvärr stängdes saltvattenpoolen av efter några dagar för rengöring och renovering. Vill framföra ett stort tack till "Katak" som städade våra rum under vår vistelse, trevlig och duktig!

 
2019-05-19

Inlägg av DayTrip54555386825

Elin

Bra läge på hotellet. Nära till strand och pool. Bra pooler Bra personal. Bra rum. Bra städning. Dock dyrt med vatten och dricka till maten. 60kr för en 33cl burk cola, 60kr för 1 liter vatten. 40kr för en 25 cl juice.

 
2019-04-17

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Helt ok hotell. Rent och snyggt. Har det mesta man kan tänka sig. Wifin fungerar ok. Ligger i närheten av 3 malls i RAK. Väldigt bra frukost. Mycket grönt till alla måltider. Ett plus saltvattenpolen.

 
2019-03-20

Inlägg av T7092GSmalinb Stockholms län, Sverige

Barvänligt och värt ett besök

Fina rum, bra & trevlig personal, härliga pooler och strand. Dock dyrt utan all inclusive så skulle verkligen rekommendera all inclusive. Skulle också rekommendera beachvilla med havsutsikt. Lagom med folk och bra barnvänliga områden.

 
2019-02-24

Inlägg av X6798SOannaw Göteborg, Sverige

Sömnlösa nätter, inte ljudisolerat

Vi är i detta nu på Hilton Ras Al Khaimah, och kunde lika gärna besökt Ibiza eller bo på någon partygata i Phuket. Fest från lunch till natt. Vi åkte till en resort och spa för lugn och ro, en kväll är väl ok men detta är oacceptabelt. Annars är hotellet fint, och personalen på restaurangen, spa & städ är väldigt serviceminded. Stranden är fin, polen likaså. Frukosten är fantastisk. Rummen doftar lite mögel som även andra har påpekat. Information att det skulle vara fest som kan väcka det döda i fyra dagar hade varit önskvärt. Anna