Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 1431 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Maria Petronella,
Leksand

+
Hotellet håller bra klass med fräscha rum, bra service, läge. Rent, snyggt.
-
Det som kan förbättras är matsalen som stundtals upplevs som en skolmatsal. Hög ljudnivå. Maten håller inte samma klass som tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Åsa Helena,
Västerås

+
Precis på stranden, fina poolområden, bra gym, sköna sängar
-
Priserna

Bekräftad gäst: 2019-12-01


10 av 10

Mats Bengt Roland,
Södra sandby

+
Allt var perfekt från incheckning till utcheckningen!
-
Om man vill bibehålla sina 5*, så är det OK och är tillräckligt!

Bekräftad gäst: 2019-11-27


7 av 10

Alexander,
Västerhaninge

+
Poolerna.
-
Göra så att det inte regnar in i hotellrummen. Automatiska dörröppnare, meckigt idag när man kommer med barnvagn överallt.

Bekräftad gäst: 2019-11-25


8 av 10

Ellen Maria,
Svärtinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-25


9 av 10

Magnus,
Lidköping

+
Mycket bra värde för pengarna
-
Ljudnivå restaurang, utbud av gruppträning

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

Anette,
Degerfors

+
Personal och service. Lugnt och avkopplande
-
Behov av att rustas upp. Badrum känns gammalt. Solosångarna börjar gå sönder och behöver bytas ut.

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

Per,
Linköping

+
Fantastiskt trevlig personal på hela hotellområdet : )
-
Saknade "matpåse"/ frukost i bussen när vi åkte 03:15 från hotellet

Bekräftad gäst: 2019-11-20


8 av 10

Simon,
Landvetter

+
Läget vid den fina stranden och de många poolerna
-
Väldigt stressigt för personalen vid middagarna och frukostarna. De gör sitt bästa men hinner inte med. Dålig information i allmänhet, bland annat kring maten. Buffen för barnen var nästan exakt likadan varje dag, pasta och tomatsås medans buffen för vuxna var bra varierad. Hur kan ett hotell som ni marknadsför som familjevänligt inte lägga lite mer energi på att variera barnens mat åtminstone lite?

Bekräftad gäst: 2019-11-18


10 av 10

Gabriella,
Bromma

+
service
-
lägre priser på mat

Bekräftad gäst: 2019-11-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6973 omdömen
Utmärkt
 
4028
Väldigt bra
 
1886
Bra
 
649
Mindre bra
 
241
Underkänt
 
169

5 senaste omdömen

2019-11-19

Inlägg av Axgil

Mycket bra för familjen

Bra service, barnvänligt poolområde, bra och näringsriktig mat, fräscha rum med sköna sängar och havsutsikt. Vi hade all inclusive och hotellet erbjöd superfin och fräsch mat vid varje måltid. Ingen dag var den andra lik och maten höll bra bufféstandard. Servicen var i toppklass med vänligt äkta bemötande. Vi har besökt flera andra resort hotell i övre ”stjärnskikt”, men detta är det klart bästa. Vi skulle gärna åka tillbaka.

 
2019-07-26

Inlägg av michaelbaeckman Stockholm, Sverige

En helt underbar anläggning!

Brukar ibland känna att bilder och beskrivningar i resebroschyrer och på nätet inte alls motsvarar verkligheten. Här var det dock tvärtom. Denna Hitltonanäggning hade allt. Fantastiskt fint rum med utgång direkt till stranden. ACn fungerade prickfritt, och Cletus var väl den bästa städare vi haft. Höll rummet i topptrim. Maten på anläggningens restauranger fenomenala, och då skall Ni veta att jag själv jobbar som kökschef på restaurang och är väldigt noga med vad som serveras. Skulle kunna skrivår hur mycket som helst om hotellets personal, som alla gör maximalt för ens trivsel och alltid har ett leende på läppar, trots att temperaturen ligger stadigt på 40 grader. Vattnet vid stranden kan på eftermiddagen bli för varmt, men då är det bara att gå och ta ett dopp i kallvattenspoolen. Man har tänkt på allt. Det enda som är synd är den mängden skräp som sköljs in på stranden varje förmiddag. Livvakterna är dock duktiga på att plocka bort allt sådant och slänga. Inte heller något man han lasta Hilton för. Vi har redan bestämt att vi kommer att åka tillbaka hit nästa sommar. Då juli är verklig lågsäsong pga. av värmen, så är det väldigt lite folk, vilket vi uppfattade som helt suveränt. Betyget blir 6 av 5 möjliga

 
2019-07-22

Inlägg av Smarttravel1111

Både bra och dåligt.

Hotellet ligger väldigt öde, finns inte så mycket som en liten butik i närheten (taxi till köpcentrum som inte är nån höjdare) All inclusive är ett måste, priserna är sju höga. Maten var god men lite mer variation, snacks/pommes eller pizza mitt på dagen till barnen saknades, tyvärr drog hela upplevelsen ner kraftigt när saltvatten poolen plötsligt stängdes ner och tömdes utan förvaring mitt i semestern (apollos fel som inte meddelat) alltså stängdes även poolbaren ner, och barn fick inte bruka den bar som fanns kvar då den endast var för vuxna. Ha koll på era barn i teen club, vår semester slutade inte bra. Trivs man med en lugn semester utan shopping och liv och rörelse är detta ett bra val..

 
2019-06-29

Inlägg av AndersB70 Sölvesborg, Sverige

Bra hotell men lite slitet

Mycket bra hotell, kanske inte 5 stjärnor, lite slitet i vissa avseenden. Men det finns många positiva delar. Personalen är otroligt serviceminded och gör sitt bästa för att du ska trivas. Maten är vällagad och variationen av rätter gör att alla är nöjda. Vi hade all-inclusive vilken nästan är ett måste med 4 barn, med tanke på att kronkursen inte är den bästa. Öl 43 AED och 23 AED för en Cola i baren gör att det fort blir dyrt om alla blir lite törstiga när det är 44 grader i skuggan :-). Vill lyfta maten på buffén igen som var över förväntan. Bra utbud av sallad, efterrätter och bäst av allt lite ostar som avslut på middagen. Till det en välsmakande Café Latte i hotellobbyn. Bra poolområden med 2 kylda pooler (36 grader i de som inte var kylda). Området är stort så det är lite promenerande mellan poolerna. Tyvärr stängdes saltvattenpoolen av efter några dagar för rengöring och renovering. Vill framföra ett stort tack till "Katak" som städade våra rum under vår vistelse, trevlig och duktig!

 
2019-05-19

Inlägg av DayTrip54555386825

Elin

Bra läge på hotellet. Nära till strand och pool. Bra pooler Bra personal. Bra rum. Bra städning. Dock dyrt med vatten och dricka till maten. 60kr för en 33cl burk cola, 60kr för 1 liter vatten. 40kr för en 25 cl juice.