Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 576 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Positiv överraskad , stranden ,
-
Service bilar till stan!

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
Rummet, gym, pool området, stranden.
-
Buffén är under all kritik. Personalen är ej service minded, dålig ledning. Generellt dålig service för ett 5 stjärniga Hotel.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
-
Att inte reservera pengar från bankkort Tog flera dagar att få dem åter Drog större summa en vad kvittot på skatten visade Större kylskåp Rummen är inte gjorda för barn Trångt på balkongen, bara 2 stolar Dåligt med frukost hemresedagen Svindyrt 50 kr för vatten på stranden kostade 4kr i supermarket

Bekräftad gäst: 2020-01-22


8 av 10

+
Många pooler, bra service och bra städning
-
Variation av maträtterna Frukost före hemresa

Bekräftad gäst: 2020-01-20


8 av 10

+
Läget, stranden,sängen och handukarna
-
Kaffet, stranden var fin men fortfarande lite plast och skräp som borde plockas kontinuerligt

Bekräftad gäst: 2020-01-20


9 av 10

+
Läget nära havet
-
Underhållet. Börjar bli lite slitet.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


9 av 10

+
Otroligt vackra omgivningar & miljö. Nära till stranden. Maten var jättebra och smakade verkligen gott.
-
Serveringspersonalen i restaurangen & personalen i receptionen kändes lite sura. Vi blev lite tråkigt bemötta när vi hade frågor eller önskemål.

Bekräftad gäst: 2020-01-20


9 av 10

+
Bra service, vänliga och hjälpsamma personal.
-
Det fanns inga aktiviteter för barn som är 6-7 år gammal. Det aktivitetsrum som skulle passat för en 6 åring var endast för tonåringar som hade tex. TV spel och 6 åringar fick inte ens komma in där.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
En ung tjej som städade så fin sahra om jag minns rätt hennes namn.
-
Matsalen

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
Trevligt poolområde. Trevlig personal.
-
Möjlighet att kunna köpa mat/dryck från någon minimarket på hotellet. Märkligt att alla barer och restauranger var stängda på söndagen när det dagligen kommer folk till resorten.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

7042 omdömen
Utmärkt
 
4064
Väldigt bra
 
1907
Bra
 
658
Mindre bra
 
241
Underkänt
 
172

5 senaste omdömen

2020-01-19

Inlägg av Discover657601 Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Bra familjehotell

Bra hotell som kanske mer är 4+ än 5 * men trots det är helhetsintrycket ok! Maten är bra, men kunde vara mer varierad. Service och städning håller toppklass! Gott om pooler. Finns absolut ingenting att göra utanför hotellet, men taxi in till Dubai kostar ca 600 kr om du inte åker i rusningstrafik! (Planera så att du inte lämnar Dubai efter kl 15) Stranden är fin och det sitter badvakter överallt och hela tiden, så säkerheten är god!

 
2020-01-02

Inlägg av Hotellchefen45

Dyrt

Har man begränsad resbudget,skall man inte åka hit. 5200 SEK i deposition , innan du ens får checka in. Flyget landade tidigt,och man var tvungen att vänta fem timmar på hotellet innan man fick rummet. Ta med ombyte , eftersom bagagekillen drog iväg med väskorna så fort vi klev ur transfern. Finns ingenting runt hotellet, men taxi är billigt,och köpcentret 10 min bort. Ca.30 SEK med taxi. Där finns foodcourt,som var bra mycket billigare än all inclusive på hotellet. Vi hade enbart frukost. Frukosten var jättebra, mycket att välja på. Mindre bra för barn. Beställde en pizza, typ barnstorlek,till rummet, 300sek. Hotellet har billiga utflykter, ex så åker de in till Dubai mall,2 ggr i veckan. Väl värt ett besök. Men dålig info om vilka utflykter som finns. Hade superior rum, med balkong, och rummet var superfint. Bra städning, och i superiorrummen ingick vatten på flaska,the och kaffe. Vatten på hotellet,superdyrt! På köpcentret finns mataffärer, där var det billigt att handla, både mat,dricka,frukt,m.m. Prövade alla restauranger i köpcentret, och bäst var Il forno. Supermat,och bra priser. Hotellområdet är gigantiskt, lite väl stort. Mycket barn som skriker o springer runt poolområdet, så vill man ha det lugnt och relaxa i solen, får man promenera en bra bit från hotellet. Mycket trängsel på frukosten, och väldigt högljutt. Men bra service. Skulle nog inte åka hit igen.

 
2019-11-19

Inlägg av Axgil

Mycket bra för familjen

Bra service, barnvänligt poolområde, bra och näringsriktig mat, fräscha rum med sköna sängar och havsutsikt. Vi hade all inclusive och hotellet erbjöd superfin och fräsch mat vid varje måltid. Ingen dag var den andra lik och maten höll bra bufféstandard. Servicen var i toppklass med vänligt äkta bemötande. Vi har besökt flera andra resort hotell i övre ”stjärnskikt”, men detta är det klart bästa. Vi skulle gärna åka tillbaka.

 
2019-07-26

Inlägg av michaelbaeckman Stockholm, Sverige

En helt underbar anläggning!

Brukar ibland känna att bilder och beskrivningar i resebroschyrer och på nätet inte alls motsvarar verkligheten. Här var det dock tvärtom. Denna Hitltonanäggning hade allt. Fantastiskt fint rum med utgång direkt till stranden. ACn fungerade prickfritt, och Cletus var väl den bästa städare vi haft. Höll rummet i topptrim. Maten på anläggningens restauranger fenomenala, och då skall Ni veta att jag själv jobbar som kökschef på restaurang och är väldigt noga med vad som serveras. Skulle kunna skrivår hur mycket som helst om hotellets personal, som alla gör maximalt för ens trivsel och alltid har ett leende på läppar, trots att temperaturen ligger stadigt på 40 grader. Vattnet vid stranden kan på eftermiddagen bli för varmt, men då är det bara att gå och ta ett dopp i kallvattenspoolen. Man har tänkt på allt. Det enda som är synd är den mängden skräp som sköljs in på stranden varje förmiddag. Livvakterna är dock duktiga på att plocka bort allt sådant och slänga. Inte heller något man han lasta Hilton för. Vi har redan bestämt att vi kommer att åka tillbaka hit nästa sommar. Då juli är verklig lågsäsong pga. av värmen, så är det väldigt lite folk, vilket vi uppfattade som helt suveränt. Betyget blir 6 av 5 möjliga

 
2019-07-22

Inlägg av Smarttravel1111

Både bra och dåligt.

Hotellet ligger väldigt öde, finns inte så mycket som en liten butik i närheten (taxi till köpcentrum som inte är nån höjdare) All inclusive är ett måste, priserna är sju höga. Maten var god men lite mer variation, snacks/pommes eller pizza mitt på dagen till barnen saknades, tyvärr drog hela upplevelsen ner kraftigt när saltvatten poolen plötsligt stängdes ner och tömdes utan förvaring mitt i semestern (apollos fel som inte meddelat) alltså stängdes även poolbaren ner, och barn fick inte bruka den bar som fanns kvar då den endast var för vuxna. Ha koll på era barn i teen club, vår semester slutade inte bra. Trivs man med en lugn semester utan shopping och liv och rörelse är detta ett bra val..