1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Hélène,
Stockholm

+
Servicepersonalen var helt underbar!
-
Under veckan vi var där var det även ett gigantiskt indiskt tredagarsbröllop på hotellet, som störde lugnet för alla oss övriga gäster. Hilton ignorerade oss totalt! Plötsligt en dag togs hotellet helt över av förberedelser inför varje bröllopsdag och själva bröllopets olika delar, som i och för sig var lite kul att se! MEN, ljudnivån var dock så hög att jag t.o.m. fick ont i huvudet en eftermiddag. Två eftermiddagar vid stranden blev helt förstörda. Vi reste dit bara för att vila och läsa böcker - det gick absolut inte dessa två eftermiddagar... Jag tillsammans med flera andra på stranden gick upp och klagade till ledningen. Hotellchefen svarade bara att Hilton var ett hotell som även ordnade event, vilket jag förstår, men det här var INTE OK! En stackars vänlig man från roomservice skickades senare upp till vårt rum den 3e bröllopsdagen med tre äpplen och fem dadlar som kompensation, vilket gjorde mig ännu argare!!! (Jag förklarade att jag inte var arg på honom, vilket jag tror att han förstod) Hade hotellet förvarnat oss övriga gäster om vad som skulle ske hade man kanske kunnat planera för någonting annat under den värsta tiden.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Eivor,
Göteborg

+
Vet ej kände till hotellet från ridigareresor
-

Bekräftad gäst: 2019-02-13


7 av 10

Helene,
Skövde

+
Helt okej, vissa delar bar tyvärr väldigt slitna.
-
Rusta upp framförallt uteserveringen

Bekräftad gäst: 2019-02-13


9 av 10

Ronnie,
Stockholm

+
Serviceinriktad personal,trevliga deluxerum, snabba hissar, Rent o snyggt,fin strand.
-
Hög ljudnivå i matsalen. Lugnare ute på altan.

Bekräftad gäst: 2019-02-12


8 av 10

,

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-12


10 av 10

Birgitta,
Kristinehamn

+
Lugnt, bekvämt. Närhet till strand Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-02-11


10 av 10

,

+
Läget personal
-
Underhållning på kvällarna

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Lisbeth,
Grästorp

+
fin strand många pooler ,trevlig personal, bra mat
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


10 av 10

Britt-Marie ,
Luleå

+
Servicen.
-
Typ handdukstork på rummen. Svårt att få torrt tex badkläder.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Marko,
Flen

+
Personalen
-
All inklusive borde gälla tills man lämnar hotellet. Nu slutade den kl 15 och vår transfer till flyget avgick kl 21 vilket gjorde att vi fick betala för vår middag den kvällen trots vi betalat för ALL INCLUSIVE.

Bekräftad gäst: 2019-02-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6514 omdömen
Utmärkt
 
3807
Väldigt bra
 
1772
Bra
 
584
Mindre bra
 
220
Underkänt
 
131

5 senaste omdömen

2019-01-19

Inlägg av Tourist31036496903 Eslöv, Sverige

Jättebra hotell.

Fint hotell, fina pooler, trevlig personal, bra service. Bra läge, fin strand. Bra variation på buffén, hade halvpension, åt på de övriga restaurangerna till lunch. Familjevänligt och barnvänligt. Rekommenderas tillbarnfamiljer. Åkte dit med tre barn i åldrarna 14, 11 och 11.

 
2019-01-16

Inlägg av Corety Malmö, Sverige

Jättebra!

Vi var här 3vucna och 3 barn 1v i november 2018 och vi var riktigt nöjda. Vi hyrde 2 bungalows med gräsmatta mellan varandra. Maten på hotellet håller generellt bra standard! Rummen, stranden och poolerna också! Vi befarade att det skulle kännas som ett stimmigt charterhotell men tyckte inte det blev så! Området är väldigt stort och sväljer många besökare. Extra plus till hotellet för deras service och deras barnklubb! Generösa öppettider, man kunde lämna in och ut barnen mer eller mindre hur man ville hela dagen. Sen vädret i Dubai i november-Topp! Typ 29’ o sol hela tiden👍 Lång resa från flygplatsen men helt rätt om man bara vill pausa en vecka, sola o träna o ta det lugnt!

 
2019-01-04

Inlägg av SvetlanaL339

Super fin. Godaste mat och mkt trevlig personal

Utmärkt!!! På alla sätt. Ska absolut återkomna hit. Har varit i UAE många gånger innan i olika emirater och just den delen av UAE är toppen. Godaste maten och väldigt trevlig personal. Rekommenderar!!!

 
2018-12-20

Inlägg av Kajjan76 Västerås, Sverige

Hilton ras al khaimah december 2018

Vi bodde på hilton ras al khaimah mellan den 13 och 19 december 2018 och är mycket nöjda som helhetsintryck.Ett minus är att det inte fanns snacks på eftermiddagen i all Inclusive tillägget, samt att det var lite dåligt utbud på mat till barnen i buffén (dotter 10 år samt son på 7 år)Lite högljudd matsal, men man kan välja att sitta ute vilket var betydligt trevligare.Personalen var mycket serviceminded vilket man ska kunna räkna med på ett 5 stjärnigt hotell.Stranden var fin och det fanns flera pooler att tillgå. (passade oss som familj)

 
2018-12-11

Inlägg av Iblamakdesielias

Bra hotell men värdelösa rum

Vi checkade in här igår och jag hade bokat rum med ”sea view” men jag tycker inte alls att det uppfyller det kravet. Sedan har vi den otroligt högljudda acn som gör att man inte kan sova. Så trist eftersom man betalat massa pengar och sedan inte kan njuta på sin semester. Rummen är inte speciellt stora heller i övrigt är det bra. Buffén är helt ok men man förväntar sig lite mer av ett Hilton hotell