1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marie,
Borås

+
Baden
-
Inget, återkommer gärna

Bekräftad gäst: 2019-04-17


9 av 10

Merima,
Karlskoga

+
Den stora polen med saltvatten. Att extrasängen är en riktig säng (inte bäddbar soffa)
-
Bättre organisation på restaurang Maarid. Att någon hjälper till med parasoller vid stranden. Att det står tydligt att Apollo Mondo inte ingår i soft all inc. på hotellbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Camilla,
Lidingö

+
Strand och pool. God mat
-
Som stor familj med små barn hade vi önskat rum bredvid varandra.

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Eva,
Halmstad

+
Läget, god service etc
-
Vi har bott 6 ggr på detta hotell. Nu har det hänt något negativt med det: fallerande underhåll, flera större hål i golvtiljorna på uteserveringen, personalbrist vilket medförde köbildning inför lunch och middag; mycket fåglar på uteserveringen, som kalasade på kvarlämnad mat och fågelskit på dynor på uteserveringen och på solstolarna; jäktad personal helt förståeligt pga av större personalbehov, brist på handdukar till strand och pool (kom igen om en halvtimme); mm. Detta har vi aldrig upplevt förr på detta nobla hotell. Tyvärr också en mindre exklusivt klädd kundkrets, med synnerligen lätt fritidsklädsel i matsalen, kanske pga All inclusive möjligheten.

Bekräftad gäst: 2019-04-15


8 av 10

Jörgen,
Ek

+
-Trevliga rum o atmosfär -snäll och trevlig personal alltid hjälpsam, -städningen var bra
-
-Tråkigt att rummen blev färdigstädade ca: 14-16, en dag ca: 17 -Beställning i matsalen fick tilldelat bord, då borde man få beställt dryck men allt var så förvirrat så man fick beställa sitt vin eller vatten när man har ätit färdigt (det var så merparten av dagarna) -Badhanddukar var slut ca: kl. 9:30 så då hade man inga handdukar vid havet ( det var 5 gånger på 14 dagar) så vi fick åka och köpa egna handdukar så att vi kunde bada

Bekräftad gäst: 2019-04-14


4 av 10

,

+
Städpersonalen var bra, vissa dagar kom dom dock väldigt sent.
-
Sluta ta betalt för vatten till middagen! Otrevligt bemötande av ”badhandduksutgivarna”

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Linda,
Svalöv

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Beqir,
Halmstad

+
Det var strandnära,
-
Ta reda på vad som orsakar lukten på vissa delar av hotellet. Se till att man får det man betalat för! Se över priserna vatten borde ingå även om man inte har all inclusive en flaska vatten kostade drygt 70kr

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Peter,
Gävle

+
Servicen och en mycket trevlig personal
-
Inga speciella

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Josefine ,
Luleå

+
Stort fint område. Fin strand. Fina rum o sköna sängar.
-
Policy med handdukar på solstolar. Varje dag var solstolar "bokade" med handdukar men ingen kom på hela dagen. Restaurangens ljudnivå var hög av både surr och diskljud vilket tog bort större delen av mat nöjet. I utedelen av restaurangen var de dåliga på att plocka bort disk vilket ledde till mycket fåglar och därmed fågel bajs lite överallt. Glass/slush till barnen- de behöver kylas m annat än juice o läsk. Fanns en glassbar i entrén (långt från alla pool områden) men inget som passar barn direkt. Maten var väldigt samma varje dag och de var dåliga på o märka upp om de tex var starkt eller vad de var för något. Allt var namn satt men inget om typ av kött, mjölk etc.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6596 omdömen
Utmärkt
 
3844
Väldigt bra
 
1793
Bra
 
596
Mindre bra
 
224
Underkänt
 
139

5 senaste omdömen

2019-04-17

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Helt ok hotell. Rent och snyggt. Har det mesta man kan tänka sig. Wifin fungerar ok. Ligger i närheten av 3 malls i RAK. Väldigt bra frukost. Mycket grönt till alla måltider. Ett plus saltvattenpolen.

 
2019-03-20

Inlägg av T7092GSmalinb Stockholms län, Sverige

Barvänligt och värt ett besök

Fina rum, bra & trevlig personal, härliga pooler och strand. Dock dyrt utan all inclusive så skulle verkligen rekommendera all inclusive. Skulle också rekommendera beachvilla med havsutsikt. Lagom med folk och bra barnvänliga områden.

 
2019-02-24

Inlägg av X6798SOannaw Göteborg, Sverige

Sömnlösa nätter, inte ljudisolerat

Vi är i detta nu på Hilton Ras Al Khaimah, och kunde lika gärna besökt Ibiza eller bo på någon partygata i Phuket. Fest från lunch till natt. Vi åkte till en resort och spa för lugn och ro, en kväll är väl ok men detta är oacceptabelt. Annars är hotellet fint, och personalen på restaurangen, spa & städ är väldigt serviceminded. Stranden är fin, polen likaså. Frukosten är fantastisk. Rummen doftar lite mögel som även andra har påpekat. Information att det skulle vara fest som kan väcka det döda i fyra dagar hade varit önskvärt. Anna

 
2019-01-19

Inlägg av Tourist31036496903 Eslöv, Sverige

Jättebra hotell.

Fint hotell, fina pooler, trevlig personal, bra service. Bra läge, fin strand. Bra variation på buffén, hade halvpension, åt på de övriga restaurangerna till lunch. Familjevänligt och barnvänligt. Rekommenderas tillbarnfamiljer. Åkte dit med tre barn i åldrarna 14, 11 och 11.

 
2019-01-16

Inlägg av Corety Malmö, Sverige

Jättebra!

Vi var här 3vucna och 3 barn 1v i november 2018 och vi var riktigt nöjda. Vi hyrde 2 bungalows med gräsmatta mellan varandra. Maten på hotellet håller generellt bra standard! Rummen, stranden och poolerna också! Vi befarade att det skulle kännas som ett stimmigt charterhotell men tyckte inte det blev så! Området är väldigt stort och sväljer många besökare. Extra plus till hotellet för deras service och deras barnklubb! Generösa öppettider, man kunde lämna in och ut barnen mer eller mindre hur man ville hela dagen. Sen vädret i Dubai i november-Topp! Typ 29’ o sol hela tiden👍 Lång resa från flygplatsen men helt rätt om man bara vill pausa en vecka, sola o träna o ta det lugnt!