1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 620 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Madde,
Väderstad

+
Rum o personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Jill,
Stockholm

+
Personalens service.maten. Läget vid havet.
-
Det blåste in oljeklumpar som fastnade i sanden, så badvakten fick rengöra våra fötter o flipflop med matolja. Vi har framfört detta till hotellets manager och sagt att de måste rensa ssnden annars kommer gäster dra in olja i hotellet!!

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Angelica,
Södertälje

+
Läget vid vattnet och stort område så det inte kändes som så mkt folk
-
Billigare priser på mat och dryck

Bekräftad gäst: 2019-09-04


4 av 10

Andreas,
S Sandby

+
Strand o pool
-
Slitet, åt hvete för hårda sängar (ryggont båda två) Behöver ny kok Ljuddämpande inredning i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-08-28


7 av 10

Stefan,
Stockholm

+
-
Det som störde oss mest va att man hade regler för poolområdet för att alla skulle trivas men man efterlevde inte reglerna utan det var total anarki och badvakterna bara titta på. Har man regler så ska dom efterlevas. Buffén va som en skolmatsal med mycket hög ljudvolym samt mycket slammer med tallrikar och bestick, detta försämrade hela känslan och upplevelsen av måltiderna. Vi åt på den italienska resturangen och den behöver avskärmas mer från lobbyn. Lobbyn var som ett dagis med mycke stoj och stim. Detta gjorde även här att matupplevelsen förstördes totalt. Svagt för ett hilton med 5 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2019-08-14


7 av 10

Anders,
Sölvesborg

+
Personalens vilja att göra vistelsen till det bästa
-
Lite slitet och bra om Apollo har koll på att de var planerat att stänga den stora saltvattenpoolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

Monica,
Arboga

+
Det var lugn och avkopplande. Underbar personal. Fina poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


10 av 10

Kristina,
Stockholm

+
-
Personalen i matsal och barer var ganska ”långsamma” att hjälpa till för oss med all inclusive

Bekräftad gäst: 2019-06-12


10 av 10

Boleslaw,
Kristianstad

+
läge,
-
ibland för lång väntetid till måltiderna

Bekräftad gäst: 2019-05-09


10 av 10

Elin,
Uppsala

+
Bra service, trevlig personal samt rent och fräscht.
-
Bättre information i hotellbeskrivningen om hotellets möjöigjeter att ordna med transport till Dubai.

Bekräftad gäst: 2019-05-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

6844 omdömen
Utmärkt
 
3959
Väldigt bra
 
1855
Bra
 
636
Mindre bra
 
235
Underkänt
 
159

5 senaste omdömen

2019-07-26

Inlägg av michaelbaeckman Stockholm, Sverige

En helt underbar anläggning!

Brukar ibland känna att bilder och beskrivningar i resebroschyrer och på nätet inte alls motsvarar verkligheten. Här var det dock tvärtom. Denna Hitltonanäggning hade allt. Fantastiskt fint rum med utgång direkt till stranden. ACn fungerade prickfritt, och Cletus var väl den bästa städare vi haft. Höll rummet i topptrim. Maten på anläggningens restauranger fenomenala, och då skall Ni veta att jag själv jobbar som kökschef på restaurang och är väldigt noga med vad som serveras. Skulle kunna skrivår hur mycket som helst om hotellets personal, som alla gör maximalt för ens trivsel och alltid har ett leende på läppar, trots att temperaturen ligger stadigt på 40 grader. Vattnet vid stranden kan på eftermiddagen bli för varmt, men då är det bara att gå och ta ett dopp i kallvattenspoolen. Man har tänkt på allt. Det enda som är synd är den mängden skräp som sköljs in på stranden varje förmiddag. Livvakterna är dock duktiga på att plocka bort allt sådant och slänga. Inte heller något man han lasta Hilton för. Vi har redan bestämt att vi kommer att åka tillbaka hit nästa sommar. Då juli är verklig lågsäsong pga. av värmen, så är det väldigt lite folk, vilket vi uppfattade som helt suveränt. Betyget blir 6 av 5 möjliga

 
2019-07-22

Inlägg av Smarttravel1111

Både bra och dåligt.

Hotellet ligger väldigt öde, finns inte så mycket som en liten butik i närheten (taxi till köpcentrum som inte är nån höjdare) All inclusive är ett måste, priserna är sju höga. Maten var god men lite mer variation, snacks/pommes eller pizza mitt på dagen till barnen saknades, tyvärr drog hela upplevelsen ner kraftigt när saltvatten poolen plötsligt stängdes ner och tömdes utan förvaring mitt i semestern (apollos fel som inte meddelat) alltså stängdes även poolbaren ner, och barn fick inte bruka den bar som fanns kvar då den endast var för vuxna. Ha koll på era barn i teen club, vår semester slutade inte bra. Trivs man med en lugn semester utan shopping och liv och rörelse är detta ett bra val..

 
2019-06-29

Inlägg av AndersB70 Sölvesborg, Sverige

Bra hotell men lite slitet

Mycket bra hotell, kanske inte 5 stjärnor, lite slitet i vissa avseenden. Men det finns många positiva delar. Personalen är otroligt serviceminded och gör sitt bästa för att du ska trivas. Maten är vällagad och variationen av rätter gör att alla är nöjda. Vi hade all-inclusive vilken nästan är ett måste med 4 barn, med tanke på att kronkursen inte är den bästa. Öl 43 AED och 23 AED för en Cola i baren gör att det fort blir dyrt om alla blir lite törstiga när det är 44 grader i skuggan :-). Vill lyfta maten på buffén igen som var över förväntan. Bra utbud av sallad, efterrätter och bäst av allt lite ostar som avslut på middagen. Till det en välsmakande Café Latte i hotellobbyn. Bra poolområden med 2 kylda pooler (36 grader i de som inte var kylda). Området är stort så det är lite promenerande mellan poolerna. Tyvärr stängdes saltvattenpoolen av efter några dagar för rengöring och renovering. Vill framföra ett stort tack till "Katak" som städade våra rum under vår vistelse, trevlig och duktig!

 
2019-05-19

Inlägg av DayTrip54555386825

Elin

Bra läge på hotellet. Nära till strand och pool. Bra pooler Bra personal. Bra rum. Bra städning. Dock dyrt med vatten och dricka till maten. 60kr för en 33cl burk cola, 60kr för 1 liter vatten. 40kr för en 25 cl juice.

 
2019-04-17

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Helt ok hotell. Rent och snyggt. Har det mesta man kan tänka sig. Wifin fungerar ok. Ligger i närheten av 3 malls i RAK. Väldigt bra frukost. Mycket grönt till alla måltider. Ett plus saltvattenpolen.