1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa

 • Elegant hotell.
 • Direkt på stranden.
 • Köp till All Inclusive.

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah är ett elegant hotell som passar både familjer och par. Här finns en 650 meter lång sandstrand och härliga pooler. Väljer du att lägga till All Inclusive på bokningen kan du få en extra bekväm semester utan några större utgifter på plats.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-5 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Allt fanns
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4630 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 30 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah erbjuder ett bekvämt boende för både barnfamiljer och par. På poolområdet finns en stor pool och separat barnpool, parasoller, solstolar, poolhanddukar och en poolbar. På stranden finns gratis solstolar och parasoller. Piratskepp med vattenrutschkanor för yngre barn. Hopptorn vid stranden för äldre barn och ungdomar med trampoliner, rutschkana och rep att svinga i. Barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi i lobbyn. Room service mot avgift.

Tre restauranger med varierat kök. Bufférestaurangen Al Marjan erbjuder internationell mat med lokala inslag. Restaurang Brasserie serverar mat ur det franska köket, och Vespa är en italiensk restaurang. Här finns även flera barer och en coffee shop. Lounge i arabisk stil på nionde våningen med en fantastisk utsikt.

Gratis fitnesscenter, tennis, beach volley, biljard, bordtennis och en liten fotbollsplan. Olika underhållningar varje kväll. Spat Eforia erbjuder diverse avkopplande behandlingar mot avgift, som till exempel massage, pedikyr, manikyr, bastu, ångbastu och hamam. De har även par-rum så att man kan göra behandlingar tillsammans. På hotellet finns även ett ladies only-spa. Vattensporter mot avgift. Gratis transport till shoppingcentrum i Al Hamra.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension och All Inclusive mot tillägg. 

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 6.30-11.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-23.00. Väljer man att inta middagen på någon av à la carte-restaurangerna istället kan man nyttja en rabatt på 60 AED/person.
- Snacks, kl. 12.00-24.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 12.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. Ras Al Khaimah är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I området utanför hotellet pågår för närvarande ett byggnadsarbete.

Säsongsinformation

På vintern 2017-2018 är minsta antal personer i Clubrum 2 personer.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen