Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-29


7 av 10

+
Asiatiska och mezze resturangen som har mycket hög standard. Synd att de inte hade öppet för lunch. Club-rummet som vi uppgraderade oss till.
-
Det första rummet vi fick var under all kritik. Mot den trafikerade vägen när vi skulle få ett trevligt rum mot havet. Samt ultra all-inclusive paketet som inte var allt.

Bekräftad gäst: 2023-11-29


10 av 10

+
Hotellet levde upp till alla förväntningar och mer! Poolerna var jätte fina, städningen av rummen var briljant och läget på hotellet var helt perfekt! Nära in till deras närmaste köpcentrum och enkelt att få hjälp med att växla pengar och få en taxi från hotellet in till Dubai.
-
Lite lite platser att sitta ute och äta måltiderna. Och inomhus var det väldigt bullrigt och stökigt så det blev ingen matro för varken vuxna eller barn. Men fick man ett bord utomhus var det väldigt härligt. Så om det är något man skulle kunna anmärka på så skulle det kanske vara att de skulle finnas lite fler platser att kunna sitta utomhus och äta på. Men det

Bekräftad gäst: 2023-11-25


10 av 10

+
Allt, från poolområde, strand till rum. Även att det fanns både bord i restaurangen och poolområde som bara var för vuxna. Fanns allt du behövde och kunde önska för en lyckad semester. Kan rekommenderas varmt.
-
Lite slamrigt i frukost matsalen, men var verkligen inget som inte gick att stå ut med.

Bekräftad gäst: 2023-11-22


7 av 10

+
Poolområdet, stranden, Apollos barnklubb
-
- Maten kunde varit bättre och mer varierad. - Drinkarna som ingick i All inklusive var ibland av väldigt skiftande kvalitet, samma drink kunde smaka väldigt olika beroende på vem som gjort den.

Bekräftad gäst: 2023-11-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-13


8 av 10

+
Det fanns något för alla. Aktiviteter, olika pooler, spa, gym osv.
-
För få solstolar vid poolen och stranden.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Trots sin storlek upplevde vi det inte som packat utan området gjorde att man kunde sprida ut sig i de olika poolområdena eller på stranden. De olika restaurangerna var bra.
-
Det är alltid knepigt med bufférestaurang. Den bästa vi varit på var i Abu Dabi, denna var bra på frukost och lunch men gräslig på middagen.

Bekräftad gäst: 2023-11-04


6 av 10

+
Poolen och rummet.
-
Fick ingen info om vad som fanns på hotellet eller någon form av lätt info. Vi fick ett kuvert med en karta. Vart frukosten skulle va förstod vi inte vart de skulle vara så man fick fråga runt

Bekräftad gäst: 2023-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

11757 omdömen
Utmärkt
 
8011
Väldigt bra
 
2036
Bra
 
872
Mindre bra
 
383
Underkänt
 
457

5 senaste omdömen

2023-11-19

av gandhalih Bureå, Sverige

Superfint hotell.

Super fint hotell! Samt välstädat och god variation på mat.Fin lekpark och samt många saker för barnen att göra :)Superfint gym och mkt fina pooler. Stranden är ren och fin. Badvakter överallt, känns väldigt säkert. Goda drinkar och bra utbud av barndryck.

 
2023-03-20

av 145fannyb Helsingborg, Sverige

Fantastisk familjevistelse

Spenderade en vecka här med barnen 6 och 7 år. Fick ett rum i en byggnad bredvid huvudbyggnaden. Rummet var stort och rymligt. Där fanns två stora sängar gissningsvis 140 cm samt en bäddsoffa till barnen. Stort badrum med både dusch och badkar. Egen liten altan med utsikt mot lekplatsen. Till barnen förtjusning bodde vi på markplan så de kunde springa ut och in till lekplatsen lite som de ville. Stora fina poolområden, tyvärr sprang många ut och reserverade solsängar på morgonen. Nere på stranden fanns där dock väldigt många solsängar. För barnen fanns både rutschkanor på ”land” samt hopptorn med rutschkana i havet. Fanns en typ liten wibit. På ”tomten” fanns även beachvolley, schack och hotellet hade både vattengympa och annan lek. Rekommenderar all inclusive då mat och dryck på hotellet var dyrt (i svenska mått mätt). Då ingick buffé samt dricka. Man kunde även beställa några utvalda rätter vid poolen/stranden. Väldigt smidigt om man vill maxa soltiden. Buffén var ren och fin och det fanns mycket att välja på. Inomhus var det lite bullrigt och utomhus lite hög musik. En av kvällarna var vi med på sandsafari. Detta bokades på hotellet och inte via Apollo. Det var 4x4 suv körning på sanddyner, testa kamelridning, middag med magdans och eldshow. Mycket trevligt. Vårt mål med resan var att sola, bada och njuta av familjetid. Detta stället var perfekt för det. Hit åker vi gärna igen!

 
2022-12-12

av tomask754 Uppsala, Sverige

Toppenplats att sola vila leva Gott på 🤠🌞

Bra hotell bara 1 timme med buss från Dubais flygplats. Fantastiskt fina (sköna) pooler. Bra nästan 700 meter sandstrand full med solsängar och parasoll utan kostnad. Flera barer även på stranden. Underbar frukostbuffe. Lunch & middagen är omväxlande nog att få gott 😋 betyg.

 
2022-03-02

av ceciliaaT3283E Halmstad, Sverige

Bra familjehotell

2v, 2 barn , 6,10 år. Vi var där under v 44/45. Bra familjehotell, 2 poolområden där barn får vara. Poolområde för vuxna låg intill lunchbuffe. Men stora pooler! Det fanns beach bar på vid alla poolområden, varav den som lunch ingår på låg längst bort. Men enligt oss den bästa av dem.. Intill finns ett piratland, där det är rutchkanor för barn. För de större barnen (alla åldrar var där) fanns ett mindre vattenland ut i hav. Den låg på motsatt sida, andra änden av hotellområdet. Vi bodde på ett Bay Club Room Sea View. De ligger längre bort, men de kör bort en med buggies. Tar 5 min att gå till frukosten, som ligger i huvudbyggnad. Rummen är fina, en liten balkong hade vi mot vattnet. När det gäller maten som vi kan vara kräsna till ibland :) så upplevde vi maten bra på alla restauranger! Vi testade däremot buffé en lunch. Vilket var stökig och på barnbuffe fanns det popcorn och pommes frites? Så fanns inga andra alternativ än att äta på franska och italienska restaurangen på luncherna. Fanns bra utbud till både barn och vuxna. Arab/asiatiska åt vi middag på kvällen. Bra mat! En rekommendation om man vill ha bra vistelse och inte behöva tänka på vad som ingår så be att få uppgradera till ultra(?) inkl. Grönt band!! Då ingår lunch/middag på alla restauranger. Annars är det endast buffén!! Ras al khamaia ligger va 1-1,5 Tim fr flygplats. Ska ni besöka Dubai mall ler liknande tar det ca 1,5-2 Tim att ta sig. Speciellt i rusningstrafik. Inget att rek!

 
2020-02-25

av 253ankim

Resa med barn

Hotellet är vackert med funktionella rum. Frukosten är bra. På minussidan är att det är fruktansvärt dyrt på hotellet, den största poolen är kvalmigt varm, vårt rum var inte anpassat för tre personer, mitt i natten när vi kom fick vi ringa och be dem bädda extrasängen. Fick påpeka att vi behövde tre handdukar, etc. Detta är inte ok på ett 5-stjärnigt hotell! Det finns i stort sett ingenting nära hotellet, men tre matställen på piren är bra och ungefär halva kostnaden mot hotellet. Jag skulle inte åka hit igen, men hotellet är ändå fint och har ett bra gym och gratis tennis.