Upplev mer under semestern på Doubletree by Hilton Marjan Island

På hotellet väntar sköna dagar vid poolen, barnklubb och simskola. Men när ni är redo att uppleva mer under semestern, få det att kittlas i magen, eller kanske bocka av saker från er gemensamma bucket list, så har vi de bästa tipsen till er. 

Ökensafari Ge familjen en adrenalinkick - åk jeep i öknen

1. Fartfyllda aktiviteter i öknen

Ökenlandskapet runt Ras Al Khaimah är något utöver det vanliga och att ge sig ut i sanddynerna är nästan ett måste - följ med på en fartfylld ökensafari. Jeepen tar er över det magiska ökenlandskapet och givetvis görs fotostopp i öknen för selfies och familjefoton. En rolig upplevelse och ett minne för livet för hela familjen!


2. Världens längsta & högst belägna zipline

Ras Al Khaimah har ett riktigt bra utbud av aktiviteter för äventyrslystna familjer! Vad sägs till exempel om världens längsta zipline? Här får ni garanterat en upplevelse utöver det vanliga när ni flyger fram i en hastighet på upp till 130 km/h under den 2200 meter långa ziplineturen. Hur häftigt låter inte det? 

 

Vattenparken Wild Wadi Water Park Vem i familjen är modigast?

3. Upplev mäktiga Dubai

Cirka 1,5 timme från hotellet ligger Dubai - emiratet där många byggnader och sevärdheter går under epitetet "världens största". Att förälska sig i Dubai är inte svårt. Dubai är Mellanösterns svar på Miami – en världsmetropol som uppfyller drömmar! 

Tips att göra med familjen:

  • Shoppingparadiset Dubai Mall - alla tonåringars dröm. Utöver de ca 1200 butikerna finns här också ett dinosaurieskelett, ett akvarium, en skridskorink och en gigantisk biograf. Här finns även världens största godisaffär, Candylicious, som ger er känslan av att vandra rakt in i Willy Wonkas godisvärld. 
  • Åk upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa - en häftig upplevelse för såväl barn som vuxna när hissen på 1 minut tar er till 124:e våningen. Svindlande utsikter och hög skrytfaktor att man varit i världens högst byggnad utlovas! 
  • Utmana familjen i vem som vågar åka den läskigaste vattenrutschkanan på Wild Wadi Water Park. Här finns 30 vattenattraktioner anpassade för alla åldrar och tempon. 

Här tipsar vi om fler saker som ni kan sysselsätta er med under utflykten till Dubai.

 


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Ras Al Khaimah, hitta och boka en resa till Ras Al Khaimah eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Ras Al Khaimah

Här hittar du våra bästa tips på fartfyllda aktiviteter, härliga stränder, intressanta sevärdheter och mycket mer!

Se all våra restips för Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

  • Fantastiska stränder med kristallklart vatten
  • Härliga äventyrs- och friluftsaktiviteter
  • Historiska sevärdheter 
Se alla resor till Ras Al Khaimah

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här