Rumstyper på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Clubrum

De fina clubrummen är belägna i en separat byggnad på en lite lugnare del av hotellområdet, en bit från alla familjeaktiviteter. Här finns två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person måste vara barn och dela ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Nespresso kaffemaskin med kaffe- och tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi (snabbare wifi mot avgift). Badrock, tofflor och hårtork. Badkar med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

  • Gäster boende i Clubrum (kallat Bay Club av hotellet) har en separat incheckning och har ett separat poolområde med en infinitypool att tillgå.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum

Fina och rymliga deluxerum med två mindre dubbelsängar eller en större. Om rummet har en större dubbelsäng har det också en bäddsoffa för 2 personer eller möjlighet till extra säng för 1 person. Fjärde person, som måste vara barn, delar ordinarie bädd. Nespresso kaffemaskin med kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att rummen ligger i separata byggnader nära familjepoolen och lekplatsen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Moderna och rymliga dubbelrum i huvudbyggnaden. En stor dubbelsäng och en stor enkelsäng eller två separata sängar. Extrabädd för barn är del i ordinarie bädd. Nespresso kaffemaskin med kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Strykjärn och strykbräda. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Snabbare wifi kan fås mot avgift. Badrock och tofflor. Badkar med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.