Rumstyper på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Clubrum

De fina clubrummen är belägna i en separat byggnad på en lite lugnare del av hotellområdet, en bit från alla familjeaktiviteter. Här finns två sängar och en extrabädd eller bäddsoffa. Fjärde person måste vara barn, och de delar ordinarie bädd. Stor tv. Minibar mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter samt nespressomaskin. Strykjärn och strykbräda. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi (snabbare wifi mot avgift). Badrock, tofflor och hårtork. Badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Gäster boende i Clubrum (kallat Bay Club av hotellet) har en separat incheckning och har ett separat poolområde med en infinitypool att tillgå.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum

Fina och rymliga deluxerum med två mindre dubbelsängar eller en större. Om rummet har en större dubbelsäng har det också en bäddsoffa för 2 personer eller möjlighet till extra säng för 1 person. Fjärde person, som måste vara barn, delar ordinarie bädd. Kaffe- och tefaciliteter och minibar mot förfrågan och avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att rummen ligger i separata byggnader nära familjepoolen och lekplatsen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Moderna och rymliga dubbelrum i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd för barn är del i ordinarie bädd. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot förfrågan och avgift. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Snabbare wifi kan fås mot avgift. Badrock och tofflor. Badkar med duschslang och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.