Clubrum

Clubrum med balkong och havsutsikt. Rummen är belägna i en separat byggnad på en lite lugnare del av hotellområdet, en bit från alla familjeaktiviteter. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering, deponering ingår. Minibar mot avgift. Nespressomaskin, vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Förmåner för gäster i Clubrum:
Tillgång till ett separat poolområde med en infinitypool. (Clubrummen kallas Bay Club av hotellet.)

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Deluxerum

Deluxerum med balkong. Rummen ligger i separata byggnader nära familjepoolen och lekplatsen. Två smalare dubbelsängar eller en bredare dubbelsäng. Om rummet har en större dubbelsäng har det också antingen en bäddsoffa för två personer eller möjlighet till extrasäng för en person. Fjärde person delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot förfrågan och avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav ett barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Barn delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot förfrågan och avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.