Känn dig trygg med att resa tillsammans med oss!

För att det ska kännas tryggt och helt rätt att resa när det väl är dags för semester kan du, om du vill, byta destination, hotell och avreseperiod ända fram till två veckor innan avresa. Vi bjuder alla som bokar en resa med oss från och med 5 mars och tills vidare, på en kostnadsfri ombokning under 2020 så att du kan boka om till en ny resa med avresa som passar dig bättre närsomhelst under 2020 och 2021.

Kontakta oss

Har du frågor gällande ombokning av resa?
Ring oss: 0771-37 37 37 

Villkor för fri ombokning

  • Du som bokar en resa inom Apollos charterprogram med avresa under 2020 får nu möjligheten att en gång, helt kostnadsfritt, boka om din resa till ett annat resmål, hotell eller avresedatum.
  • Du kan boka om till en ny resa med avresa närsomhelst under 2020 och 2021.
  • Ombokningsmöjligheten gäller samtliga på bokningen och ger dig rätt att boka om resan ända fram till 14 dagar innan avresa, helt utan kostnad.
  • Om den nya resan har ett högre pris går det bra att lägga till mellanskillnaden men ingen återbetalning utgår om det är ett lägre pris på den nya resan.
  • Den nya resan som du bokar om till ska vara bokningsbar på apollo.se, via vår kundtjänst eller hos en resebyrå som säljer resor med Apollo. 
  • Gäller enbart nybokningar från och med den 5 mars.
  • Ombokningsmöjligheten gäller vårt ordinarie charterprogram med resor inom Europa, Kanarieöarna och Egypten.

Se sommarens äventyr här

Sommarens äventyr kan kännas långt borta just nu, men en dag, förhoppningsvis om inte alltför länge, kan vi upptäcka nya platser igen!

Se våra sommarresor

Börja längta till nästa vinters resa

Längtar du redan nu till nästa vinters semester? Vart bär det av - till något nytt och outforskat eller en kär pärla? Se våra vinterresmål!

Se våra vinterresor

Allt om våra reseförsäkringar

Osäker på vad som gäller för våra reseförsäkringar? Här kan du läsa mer om vad som ingår.

Läs mer om reseförsäkring

Hitta inspiration!

Längtan efter att drömma sig bort är för många av oss större än någonsin - inspireras på vår blogg!

Läs vår blogg