Bali Reef Resort

  • Liten semesteroas nära strand och centrum
  • Lugn och vänlig atmosfär
  • Vacker trädgård och härligt poolområde

Bali Reef Resort är ett mysigt bungalowhotell vid stranden. Här väntar en rofylld semester bland exotiska trädgårdar med Indiska oceanen runt knuten, med närhet till mysiga Nusa Dua. På hotellet finns både en stor pool, spa och flera vattenaktiviteter.


Rumstyper

Deluxerum i bungalower för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra pool, trevlig trädgård, trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 149 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 25 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Bali Reef Resort ligger i avkopplande omgivningar längs Tanjung Benoa-kusten, i en liten fiskeby. Till resorten hör en prunkande trädgård, som ger en känsla av de grönskande tropikerna.

Här väntar ett trevligt poolområde med gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Ta något läskande att dricka i hotellets pool-/snackbar. Längtar du efter havet är det bara kliva ut på den gyllene stranden utanför hotellet, som bjuder på magiska solnedgångar. När du vill bege dig ut för att upptäcka Nusa Dua kan du hoppa på hotellbussen som går flera gånger om dagen, utan extra kostnad.

À la carte-restaurang på stranden som serverar rätter ur det asiatiska och internationella köket. Temamiddag med levande musik en gång i veckan. Vill du lyxa till det ordentligt finns det möjlighet att boka en romantisk middag, och matlagningskunskaperna kan du vässa i en rolig matlagningslektion.

På hotellets spa, Reef-Axmi Beauty Salon & Spa, väntar skönhetsbehandlingar och massage mot avgift. Vill du tvärtom känna pirr i magen finns det vattensporter som parasailing, vattenskidor och jet ski mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Roomservice dygnet runt och tvättservice mot avgift. Ca 5 kilometer till Nusa Dua Centrum.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

På nyårsafton serveras halvpensionen som frukostbuffé och lunch.