Kundomdömen om Melia Bali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig park, närhet till stranden.
-
Bullrigt i frukostmatsalen. Tillgång till alla frukostalternativ för alla gäster. Tillgång till alla solstolar för alla gäster.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

8418 omdömen
Utmärkt
 
5044
Väldigt bra
 
2202
Bra
 
728
Mindre bra
 
274
Underkänt
 
170

5 senaste omdömen

2020-03-04

Inlägg av 15olleh

Semester på Bali

Hotell Melia Bali är ett stort hotell med tillgång till två fina pooler, en långgrund strand och surfingmöjligheter. Personalen är mycket trevlig och serviceminded och man får intrycket att god stämning råder. Hotellet har egna restauranger och i närheten finns ett ”köpcentrum” med restauranger. Vidare söderut ut med stranden finns även lite enklare restauranger som inte tillhör hotellkedjorna. Hotellvistelsen var mycket bra och jag deltog i aktiviteter som vattenbasket, beach-volleyboll, gym och pingis. Det var mycket trevlig personal som höll i dessa aktiviteter! A special thanks to the lovley staff and extra thanks to Ian at the activities. You made the visit extra good! Thank you!

 
2019-07-15

Inlägg av JoAI Lund, Sverige

Ett fantastiskt hotell - en riktig upplevelse!

Vi bodde sex nätter på detta underbara hotell med en superb service. Hotellets läge var perfekt vid en vik med en fantastisk strand och underbar pool för hela familjen. 5 restauranger med utmärkt service och mat. Personalen på hotellet var proffsiga, trevliga och mycket hjälpsamma. Städningen var perfekt, sängarna sköna. Frukostbuffén var outstanding med en äggstation. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell och Nusa Dua. Hit vill jag resa igen!! 😍

 
2019-05-25

Inlägg av ligapela

Semester

Fina rum. Bra service och väldigt trevlig personal. God mat och varierade från de olika restaurangerna. Bra frukostbuffé Fin sandstrand och pool där servicen att beställa mat och dryck är väldigt bra. Roomservicen är snabb och smidig.

 
2018-08-02

Inlägg av pandisa2006 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Stora och fina rum. Vi bodde i ett av de vanliga rummen (Inte "The level" eller "Garden villas"). Mycket fint hotell och men känner verkligen den asiatisk stilen vilket vi gillade. På kvällarna spelades det lugn musik i hela området. Högtalare, belysning, papperskorgar m.m var snyggt gömda så att det inte störde. Hotellet har sin egna strand, svårt att få solstol vid både stranden och poolen vilket inte är förvånande. Till slut hittar men såklart alltid. Man kan byta strandhandduk varje dag. Poolen är stor fint designad med olika djupa delar. Fin strand med klart vatten men man kan dock inte snorkla vid strandkanten. Däremot finns det en massa vattensportmöjligheter bl.a. snorkling ganska nära. Vi snorklade två gånger.Tränare, båt och förare ingår, hotellet fixar! Massor med fiskar och fina koraller! Vid lågt tidvatten kan men nästan nå korallrevet gåendes. Vattnet börjar redan dra ihop sig klockan 15:00. Hotellet har fem restauranger. Huvudrestaurangen är "El patio" men det finns även en japansk, en asiatisk och en spansk samt strandrestaurangen "Saterian". Bra frukost på "El patio". Man saknar lite frukt men det finns en bra anledning. Hotellet köper bara närproducerad frukt av miljöskäl. Lunch kan man äta på Saterian, El patio eller beställa vid pool/strand. Middag kan man äta på alla. Utanför hotellet ligger en stor galleria som heter Bali collection. här finns en massa restauranger och man hittar alltid något. Det är billigare än på hotellet. Mycket trevlig personal som gärna hjälper till. Vi fick ett jättebra pris som inte verkar finnas längre. Vi rekommenderar verkligen hotellet!

 
2017-11-01

Inlägg av 645christer Stockholm, Sverige

Ett minnesvärt hotell

Vi blev mycket förtjusta i vår egna villa med pool. Stilfullt och bekvämt i vackra omgivningar. Personalen på hotellet var genomgående mycket vänlig och restaurangerna förstklassiga. Den Level lounge där vi startade varje kväll var ett fynd med en personal (Anggita och hennes kollegor) som verkligen pysslade om oss.