Four Points By Sheraton Bali Kuta

  • Centralt beläget
  • Gratis hotellbuss till stranden
  • Köp till halvpension eller All Inclusive

På hotell Four Points by Sheraton Bali bor du nära Kutas centrum i en internationell atmosfär. Du känner dig snabbt som hemma tack vare den vänliga personalen, och från balkongen eller markterrassen har du utsikt över hotellets lagunpool, bara en av många badmöjligheter i närheten. Här trivs hela familjen med barnklubb, spabehandlingar och flera restauranger.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum med delad pool för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen! Helt fantastisk service!!!!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1146 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Four Points by Sheraton Bali är ett livligt och centralt beläget hotell med gångavstånd till sandstranden Kuta Beach. Hotellet har ett trevligt poolområde med tre pooler, varav en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Det finns också en poolbar, när du vill släcka törsten eller bara vila från solen en stund. Passa på att upptäcka närområdet och ge dig iväg på egna äventyr eller hoppa på hotellbussen som kostnadsfritt kör både till stranden och till shoppingcenter.

Hotellet har flera restauranger som serverar både buffé och à la carte samt ett café och en bar. Börja dagarna på bästa vis med frukost på The Eatery, med utsikt över poolen. På hotellets ölträdgård, The Best Brew, kan du prova lokala öler och äta goda pizzor likväl som barbecue. 

De små kan busa i barnklubben (hotellets regi) eller på lekplatsen. På hotellet finns också Gamelan Spa, en lugn oas med behandlingar och massage mot avgift. Vill du röra på dig finns ett gym som håller öppet dygnet runt, mot avgift.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service mot avgift. Tvättservice mot avgift. Parkering. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis hotellbuss som kör både till stranden och till shoppingcenter.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i Eatery Restaurant, kl 07.00 – 11.00.
  • À la carte-lunch inklusive ett glas lokalt öl/vin på Eatery Restaurant, Best Brew eller Vertigo från kl 12.00.
  • À la carte-middag inklusive ett glas lokalt öl/vin på Best Brew eller Vertigo till kl 22.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl/vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.