Strand i Kokkari

Koppla av på Samos

Semester är en tid för återhämtning och på Samos finns många alternativ till en lugn stund. Gå på spa, ta en manikyr eller varför inte testa ett äkta turkiskt bad? Här kan du läsa mer om vilka lugna aktiviteter som erbjuds på Samos!

Ta hand om dig själv

Unna dig lite uppiffning med en skönhetsbehandling eller nya naglar. I centrala Samos stad hittar du skönhetssalongen Beauty Touch som erbjuder det mesta inom ansiktsbehandlingar, naglar och vaxning.

Exklusiva spabehandlingar

Vill du bli fin och samtidigt komma ner i varv ska du bege dig till hotell Casa Cook Samos, cirka 1,8 kilometer utanför Pythagorion. Här ges fantastiskt sköna och exklusiva spabehandlingar. På Casa Cook Samos kan du också passa på att piffa upp naglarna med både manikyr och pedikyr. 

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa i Votsalakia är ett hotell som du absolut måste besöka om du känner för en skön behandling på semestern. Här kan du skämma bort dig själv med utmärkta behandlingar för kropp och själ i en lugn och avkopplande miljö.

Samian Mare Hotel Suites & Spa

I hamnen i Karlovassi hittar du Samian Mare Hotel Suites & Spa, ett femstjärnigt hotell som som erbjuder en härlig spaavdelning. Apollos personal kan hjälpa dig att boka en tid.

Manikyr

Matcha gärna din solbränna med snygga och välvårdade naglar. På Ergon Samos i Pythagorion ordnas allt från klassisk manikyr till spännande nagelutsmyckningar.

Hamam i Turkiet

Du som gör en dagsutflykt till Turkiet har chansen att uppleva ett äkta turkiskt bad, eller hamam som det heter på turkiska. I ett hamam blir du renskrubbad från topp till tå innan du får en underbart skön oljemassage. Rekommenderas varmt om du får tid över på din tur till Turkiet.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Samos, hitta och boka en resa till Samos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Samos

Här hittar du våra bästa tips på de trevligaste restaurangerna, vackraste stränderna, härligaste sevärdheterna och mycket mer!

Se alla våra restips för Samos

Samos

  • Fantastiska stränder och historiska sevärdheter
  • Mysiga byar och städer
  • Kombinera med Patmos
Se alla resor till Samos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här