Rumstyper på Mediterraneo (Parga)

Enrumslägenheter

Ljusa och moderna enrumslägenheter med två separata sängar. Minikök med kokplattor, smörgåsgrill, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass, vissa med poolutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer

Trerumslägenheter

Ljusa och moderna trerumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har två enkelsängar eller en våningssäng. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer

Trerumslägenheter med 2 ordinarie bäddar

Ljusa och moderna trerumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum. Ett av sovrummen har wn dubbelsäng och ett har två våningssängar. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varar 3 barn.

Tvårumslägenheter

Ljusa och moderna tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.