Rumstyper på Mediterraneo Parga

Enrumslägenheter

Ljusa och moderna enrumslägenheter med två enkelsängar. Minikök med kokplattor och smörgåsgrill och enklare köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer

Trerumslägenheter

Ljusa och moderna trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har två enkelsängar eller en våningssäng. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill och enklare köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer

Trerumslägenheter med 2 ordinarie bäddar

Ljusa och moderna trerumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt två separata sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och ett har två enkelsängar och en våningssäng. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill och enklare köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varar 3 barn.

Tvårumslägenheter

Ljusa och moderna tvårumslägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill och enklare köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.