Rumstyper på Mediterraneo Parga

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med markterrass, vissa har poolutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, smörgåsgrill, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplatsen är på uteplatsen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller markterrass samt poolutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar eller en våningssäng. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplatsen är på uteplatsen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer

Trerumslägenheter med 2 ordinarie bäddar

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Ett sovrummen med en dubbelsäng och ett med två våningssängar. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Matplatsen är på uteplatsen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varar 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, smörgåsgrill, kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Matplatsen är på uteplatsen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.