Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 147 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Tyst och skönt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


7 av 10

+
Konseptet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


10 av 10

+
Läget,bemötandet,lugnet,personalen,miljön allt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


9 av 10

+
Trevlig personal, nära centrum, barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


3 av 10

+
-
Hade jag vetat att det var lutande tak hade jag inte bokat! Vid köket fick man stå böjd!

Bekräftad gäst: 2022-07-25


9 av 10

+
Läget var bra och poolområdet, samt att hela hotellområde var rent och ordnat.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
19
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-08-02

av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Ett ok hotell, men inte mer

Det är en lite tudelad upplevelse från Lemon Tree. Hotellet i sig är ok. Det ligger bra till i Parga och tar 5-10 min att gå till centrala delarna. Vägen utanför stör inte heller så mycket. Hotellet är välskött och städning mm fungerar bra. Poolområdet är fint och poolen bra med bra djup, vilket är en fördel för oss med lite större barn. Poolbaren däremot är inte alltid bemannad och beställningar av ganska basic mat tar lång tid innan man får den och Pizza kan bara göras en åt gången så undvik detta. Maten är inte heller så prisvärd så rekommenderar inte att äta här. Vi hade två rum och inget av dem var renoverat så standarden var ganska sliten och köken var minimalt utrustade. Skjutdörren till toaletten hakade upp sig så man var tvungen att få hjälp från utsidan för att kunna öppna den ibalnd, så vi sa till barnen att inte använda denna dörr. Vi såg de renoverade rummen, vilka verkade fina, hade TV mm. Dessutom skulle AC ingå men detta var ingenting som ägarinnan upplyste om från början, då hon sålde in safe box mm. När vi sa till om AC på slutet fick man bara ett "jaha, har ni inte fått remoten till detta ännu!?" som om det inte var medvetet. Sedan var duschmöjligheterna (kallvatten) inte bra då vi hade en kvällstransfer och man varit på stranden mm under dagen och man fick byta om på toaletten. Ägarinnan ville sälja in ett dagrum för att kunna duscha, ha bagage mm för €25 för dagen. Detta känns lite småsnålt och negativt av en inte så tillmötesgående ägare och gav tyvärr en lite trist känsla.

 
2021-07-26

av tilderosengren Mallorca, Spanien

Under all kritik

Vår vistelse på detta hotel var hemsk. Bilderna rättfärdigade inte hur rummet såg ut i verkligheten, sängarna var stenhårda kuddarna lika så. I väggarna gick det råttor som höll oss vakna hela nätterna de gnagde i väggarna och lät så att vi vaknade. När vi påpekade detta för föreståndaren samt visade ett flertal video upptagningar var hennes svar endast att hon viste att vi var sånna gäster som skulle klaga, det kände hon på sig sen dag 1. Vi fick ta emot många glåpord så som att vi var fattiga och inte hade råd. Vi vart inte erbjuda något annat rum fast vi frågade och vart istället ombedda att byta hotel. Otroligt sorgligt då hotellet i sig låg bra till med nära till stad och vatten. Dock extremt trafik stört.

 
2021-07-19

av GoPlaces14543929070 Parga Municipality, Grekland

Mysigt och trivsamt hotell

Mysigt och lugnt hotell. Dubbelrummen fräscha och renoverade. Finns även lägenheter. Trevlig bar och fint poolområde. Perfekt för familj eller par. Bra service. Och bra städning av rummen.Hotellet ligger nära stranden och hamnen. Endast några minuters promenad.

 
2018-06-06

av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.