Kundomdömen om Lemon Tree

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 131 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Ett välskött och jätte mysigt hotell, med trevliga ägare som är såå hjälpsamma och tillmötesgående.
-
Det är så fint inrett, det ända skulle vara spisplattan som blir så varm, det blir brandfarligt när man försöker värma något.

Bekräftad gäst: 2021-07-27


7 av 10

+
Rummet var nyrenoverat. Bra AC, hård säng (dock saknades bäddmaddrass), bra kyl, mysigt poolområde, och tyst på hotellet
-
Air condition i receptionsrummet vore bra då det blev som en bastu på gården (då vi väntade på bussen till flygplatsen) Det blev galet varmt och vi var många som skulle åka samtidigt. Avståndet till stranden stämmer inte på Apollos beskrivning. Det ska vara 700 m och med tanke på hur backigt det är så tar det lång tid att gå från stranden, ca 10-15 min. Jobbigt när det är över 30 grader! Det var snålt med toapapper. Fick bara en rulle/dag (slutade med att jag fick leta efter en servett att torka med mitt i natten). Sa till att vi ville ha en extra men fick ingen extra. AC+safety box+taxes= 69 euro/1v

Bekräftad gäst: 2021-07-27


10 av 10

+
Bra läge, trevlig personal och superbra rum.
-
Svårt att inte höra sina grannar när balkongdörren är öppen samt att inte få in deras cigarettrök, men om jag kunde önska mig någon förändring skulle det vara just detta, att även andra allmänna utrymmen är rökfria, för allas trevnad och hälsa.

Bekräftad gäst: 2021-07-20


9 av 10

+
Bra hotell med bra service, bra interjör ute!
-
Det funkat inte ordentligt spolknapp patoaletten, annars ok

Bekräftad gäst: 2021-07-05


8 av 10

+
Mysigt, rent och trevligt
-
AC ingick ej utan de fick man betala extra för det var en väldig besvikelse. Dåligt WiFi.

Bekräftad gäst: 2021-07-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-28


9 av 10

+
Fint poolområde, trevlig personal.
-
AC borde ingå i priset

Bekräftad gäst: 2021-06-28


9 av 10

+
Mycket bra lägenhetshotell med lagom läge i Parga.
-
Största minuset var egentligen att det inte fanns AC i sovrummet, så hälften av oss frös och hälften svettades i värmeböljan.

Bekräftad gäst: 2021-06-28


10 av 10

+
Fräsh lägenhet, nyrenoverad. Bra tryck i duschen.
-
Jag är helnöjd.

Bekräftad gäst: 2021-06-07


7 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
18
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-07-26

Inlägg av tilderosengren Mallorca, Spanien

Under all kritik

Vår vistelse på detta hotel var hemsk. Bilderna rättfärdigade inte hur rummet såg ut i verkligheten, sängarna var stenhårda kuddarna lika så. I väggarna gick det råttor som höll oss vakna hela nätterna de gnagde i väggarna och lät så att vi vaknade. När vi påpekade detta för föreståndaren samt visade ett flertal video upptagningar var hennes svar endast att hon viste att vi var sånna gäster som skulle klaga, det kände hon på sig sen dag 1. Vi fick ta emot många glåpord så som att vi var fattiga och inte hade råd. Vi vart inte erbjuda något annat rum fast vi frågade och vart istället ombedda att byta hotel. Otroligt sorgligt då hotellet i sig låg bra till med nära till stad och vatten. Dock extremt trafik stört.

 
2021-07-19

Inlägg av GoPlaces14543929070 Parga, Grekland

Mysigt och trivsamt hotell

Mysigt och lugnt hotell. Dubbelrummen fräscha och renoverade. Finns även lägenheter. Trevlig bar och fint poolområde. Perfekt för familj eller par. Bra service. Och bra städning av rummen.Hotellet ligger nära stranden och hamnen. Endast några minuters promenad.

 
2018-06-06

Inlägg av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

Inlägg av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.

 
2016-09-20

Inlägg av Markus B

Trevligt ställe

Trevligt lägenhetshotell med ok pool, liten snackar med cocktails och öl. Lagom avstånd till stan/stranden. Något nära stora vägen, men inget som störde i vårt rum. Bristfällig wifi på rummet, och begränsat kök, men annars bra.