Kundomdömen om Summer Dream

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 279 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen & läget nära stranden
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Vi var otroligt missnöjda med vårt rum, dels för en hög trappa utomhus samt att trafiken var fruktansvärd utanför vid balkongen. Lägenheten var ofräsch allrahelst badrummet. Men Apollo kunde inget göra. Däremot löste hotellet ett nytt rum till oss. Så vi vill ge de en stor eloge för det.
-
Apollo behöver se över vilka rum de har i sitt utbud.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Rymliga rum! Guldvärt med balkong och tvättmaskin dessutom. Pool med bar på innergård bidrog till semesterkänslan i lugnt område trots central plats. Personalen var alltid trevliga. Man trivdes från dag ett.
-
Luftkonditioneringen var problematisk ett antal dagar, det gick inte att justera luftkonditioneringen och en dag började den läcka vatten, men det löste sig genom personalens snabba service efter att de informerats. En punkt som däremot bör förbättras är frukostbuffén där saker ofta var slut. Påfyllningen tog ofta lång tid, ibland behövde man även säga till för att påfyllning skulle ske. Bättre koll behövs. Ett förslag är att vid toaletten informera om att papper inte ska spolas ner för oss ovana.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


10 av 10

+
Personal, lägenhet, läget, pool
-

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
Jättetrevlig personal överallt!
-
Just under coronan så kanske bättre koll på gäster följer reglerna på hotellet, frukost mest. Annars allt toppen!

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
Trevligt poolområde.
-
Bättre och fräschare badrum. tillgänglig personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


9 av 10

+
Allt bra
-
Allt bra

Bekräftad gäst: 2021-07-03


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var personalen och dess service. De välkomnade oss på ett bra sätt som gav ett bra intryck.
-
Hotellet var fantastisk i helhet och jag kommer inte på några förbättringar.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
116
Väldigt bra
 
33
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-27

Inlägg av Sven N Huddinge, Sverige

Lugnt och mycket trevligt

Bodde på hotellet sista veckan i oktober. Hotellet hålls mycket rent och snyggt med en utomordentlig frukost med gott bröd mm.Vår lägenhet höll god standard och hade det mesta jag behövde. Parkeringsplatser erbjöds gratis i närheten. Supermarket och bra badstrand allt inom 50-75 m. Tvättmaskin fanns på rummet. Hotellets hjälpsamma personal var nog trots allt det bästa. Fick hjälp med allt och lite till aldrig några nej allt går att lösa.

 
2019-10-05

Inlägg av 124sannas

Summer Dream

Väldigt trevligt hotell med avslappnad stil och bra läge. En liten mysig gränd där det bodde lokalbefolkning leder ner till stranden. Busshållplats (1.10€ för enkel resa till Gamla Stan, annars en lagom promenad på ca 2,5 km) och stor supermarket precis utanför. Brukar undvika hotellrestauranger men här åt vi lätt lunch vid poolen många dagar. Stor frukostbuffé i förhållande till hotellets storlek. Vi bodde i lägenhet 101, den enda som vetter ut mot stora vägen, inget problem för det blev ändå rätt tyst på natten om man stängde balkongdörren, sol hela dagen och mycket att titta på.

 
2019-06-09

Inlägg av johan308

Trevligt familjehotell

Mycket bra service och trevligt bemötande med enbart leenden. Riktigt bra pool-område där jag spenderade merparten av tiden. Rummet var rymligt och fräscht. Gångavstånd in till gamla stan typ 30 minuter (många vattenhål på vägen). Kan absolut återvända.

 
2018-08-21

Inlägg av 168beatrices Makarska, Kroatien

Fräscht och havsnära med trevlig personal

Litet familjärt, men proffsigt. Serviceminded personal. Fräscht poolområde med bra snackbar med förvånansvärt stor meny. ”Lagom” nivå på musiken från poolbaren kvällstid. Välstädade, fräscha, ljusa rum - med tvättmaskin (!). Aircndition ingår i priset. Generös balkong. Från vår tvårumslägenhet har vi både poolutsikt och utsikt mot havet, som ligger en minuts gångväg från hotellet. Vi är verkligen supernöjda!

 
2018-06-20

Inlägg av jennykL2248LP Warszawa, Polen

Mysigt familjevänligt hotell

Mysigt hotell med jättetrevlig personal. Rent och snyggt, mysig pool och trevlig bar. Trevligt att det inte är för stort, det finns plats för alla. Sedan är det nära till stranden och supermarket. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell!