Alegria Beach Resort

apollo mondo family

 • Apollo Mondo Family
 • Vid en vacker strand
 • Nytt & fräscht
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Alegria Beach Resort är ett Apollo Mondo Family Resorts-hotell i Plakias på Kretas sydkust. Njut av en familjesemester intill stranden, med tillgång till flera pooler, restaurang och faciliteter som gym och träningspass. Precis som på våra andra familjehotell finns även Club Polly & Mino och simskola. För en extra bekväm vistelse – köp till All Inclusive!

När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år gratis på alla våra Apollo Mondo Family-hotell i sommar. (Gäller endast nybokningar.)


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Enrumslägenhet med privat pool för 1-3 personer. Dubbelrum för 1-3 personer. Tillgänglighetsanpassat dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 1-4 personer. Dubbelrum med privat pool för 1-3 personer. Tvårumslägenhet med delad pool för 1-4 personer. Trerumslägenhet för 4-8 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 15 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alegria Beach Resort är det senaste tillskottet av Apollo Mondo Family Resorts. Hotellet är beläget i Plakias på Kreta, en outforskad pärla känd för sina branta bergsväggar och kristallklara vatten. Härifrån har du nära till en uppsjö av fina stränder och charmiga små byar som trevliga utflyktsmål.

Poolområde och strand
På Alegria Beach Resort finns två pooler, varav en är uppvärmd i april och i oktober, samt en separat barnpool. Stranden ligger bara en stenkast bort, och har förärats den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för rent vatten. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar. För att nå stranden måste en väg korsas.

Restaurang och bar
Restaurang som serverar frukost, lunch och middag. På hotellet finns även en bar och på stranden finns en bar där du kan beställa något lätt.

Barnklubb och simskola
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram på Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan även överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lär sig barnen att simma enligt Svenska Simförbundets pedagogik med skandinavisktalande personal och simlärare, och kan ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Gym och gruppträning
På Alegria Beach Resort finns ett brett utbud av träningsaktiviteter. Här erbjuds gym och träningspass som leds av skandinavisktalande instruktörer. På hotellet finns även möjlighet att träna vattengympa och aerobics eller ta en joggingtur. Vill du ta en paus från solen kan du unna dig en härlig spabehandling.

Läs mer om våra Apollo Mondo Family Resorts.

Ingår i Apollo Mondo Family Resorts på Alegria Beach Resort

 • Gym
 • Träningspass med skandinavisktalande instruktör
 • Solstolar, parasoller och handdukar både vid poolområdet och stranden
 • Wifi på hela hotellet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Spa med massage och andra behandlingar

Måltider

Lägenheter: Inga.
Rummen: Frukostbuffé.

All Inclusive, halvpension eller frukost mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30.
 • Lunch i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30.
 • Middag i huvudrestaurangen, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks och sötsaker i lobbybaren, kl. 10.30-18.00.
 • Glass i lobbybaren, kl. 10.00-18.00.
 • Kvällssnacks i lobbybaren, kl. 23.00-00.00.
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10:30-24:00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning tills dess du lämnar hotellet för hemresan. Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning tills dess du lämnar hotellet för hemresan.

Bra att veta

Under högsäsong kan det blåsa starka vindar från Nordafrika.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Alegria Beach Resort har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Alegria Beach Resort och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Alla hotell, Plakias

Alianthos Garden

På Alianthos Garden i natursköna Plakias möts du av en härlig atmosfär. Hotellet drivs av en familj som alltid sätter din trivsel i första rummet, och i den vackra trädgården är det enkelt att koppla av. Poolområdet ligger strax ovanför stranden, så sköna dopp finns alltid nära till hands. Ett stenkast från Alianthos Garden väntar den mysiga strandpromenaden som kantas av restauranger och barer.

Alianthos Beach

Älskar du stranden är hotell Alianthos Beach i Plakias rätt val. Här bor du precis vid den långa sandstranden, där vattnet är kristallklart och det är enkelt att hitta en egen liten plats att koppla av på. En kort promenad bort väntar strandpromenaden i Plakias, som kantas av restauranger och barer.