Rumstyper på Alegria Beach Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp/minibar. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum, delad pool med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp/minibar. Bad/dusch och wc. Uteplats med delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kylskåp/minibar. Bad/dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kök. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen, och vissa markterrasser har utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter som består av en tvårumslägenhet och en enrumslägenhet med en dörr emellan. Två separata sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kök. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 67-75 kvadratmeter
Antal personer: 4-8 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kök. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller poolutsikt, och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenhet med delad pool. Separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar, samt möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kök. Bad/dusch och wc. Markterrass med tillgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med privat pool

Tvårumslägenhet med privat pool. Separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Litet kök. Bad/dusch och wc. Privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer