Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum, delad pool med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Markterrass med utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen, och vissa markterrasser har utsikt mot poolen eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Enrumslägenhet med delad pool

Enrumslägenhet med direkt utgång till delad pool. En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Markterrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Dörrbredd in i rum: 100 cm Dörrbredd till balkong: 160 cm Dörrbredd till badrum: 80 cm

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheterna är en tvårumslägenhet och en enrumslägenhet med en dörr emellan. Två separata sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Två badrum med bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Markterrasserna har begränsad havsutsikt, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 67-75 kvadratmeter
Antal personer: 4-8 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller poolutsikt, och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenhet med delad pool. Separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar, samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Markterrass med utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med privat pool

Tvårumslägenhet med privat pool. Ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kök. Gratis wifi och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Uteplats med privat pool. Rummet öppnar upp direkt mot den privata poolen. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer