Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa markterrasser har poolutsikt. En dubbelsäng eller enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass med utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller poolutsikt, och vissa markterrasser har poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum med kombinerat minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa med utdragbar säng. Minikök med kylskåp, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Enrumslägenhet med delad pool

Enrumslägenhet med direkt utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med markterrass och poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationell kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Entrédörr: 100 cm
Dörrbredd till balkong: 160 cm
Dörrbredd till badrum: 80 cm

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheterna är en tvårumslägenhet och en enrumslägenhet med förbindelsedörr. Balkong eller markterrass. Markterrasserna har begränsad havsutsikt, vissa balkonger har havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 67-75 kvadratmeter
Antal personer: 4-7 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller poolutsikt, och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa med utdragbar säng. Minikök med kylskåp med frysfack, kokplattor, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenhet med markterrass och utgång till en delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med privat pool

Tvårumslägenhet med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt lite bekvämare vilstolar. Stege ner i poolen. Rummet öppnar upp direkt mot den privata poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa med utdragbar säng. Minikök med kylskåp med frysfack, brödrost, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer