Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har poolutsikt och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. en dubbelsäng eller enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass med utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt.

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller utsikt mot poolen, och vissa markterrasser har utsikt mot poolen eller begränsad havsutsikt. Sovrum med kombinerat minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Enrumslägenhet med delad pool

Enrumslägenhet med direkt utgång till delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt.

Rumsstorlek: 27-30 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer varav 2 barn.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med markterrass och poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Dörrbredd in i rum: 100 cm
Dörrbredd till balkong: 160 cm
Dörrbredd till badrum: 80 cm

Rumsstorlek: 25-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheterna är en tvårumslägenhet och en enrumslägenhet med förbindelsedörr. Balkong eller markterrass. Markterrasserna har begränsad havsutsikt, vissa balkonger har havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 67-75 kvadratmeter
Antal personer: 4-8 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass. Vissa balkonger har havsutsikt eller poolutsikt, och vissa markterrasser har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi. luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenhet med markterrass och utgång till en delad pool. Rummet öppnar upp direkt mot den delade poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkel sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med privat pool

Tvårumslägenhet med uteplats och privat pool. Rummet öppnar upp direkt mot den privata poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Poolen är djup så tänk på att hålla barnen under uppsikt.

Rumsstorlek: 40-45 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer