Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1069 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummen och poolområdet närhet till strand och affärer.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-20


9 av 10

+
Fräscht nytt
-
Allt var ok

Bekräftad gäst: 2024-07-19


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Med tanke på att det är otroligt blåsigt i området som hindrar en från att bada på stranden vissa dagar (3 dagar i vårt fall), så borde det finnas fler solstolar vid poolen. De dagarna fick inte alla platser vid poolen och fick sitta i rummet. Eftersom det också är känt att det är otroligt blåsigt i området så borde poolområdet vara mer vindskyddat. Många gånger blåste saker, inklusive solstolar, i väg och kunde ha allvarligt skadat gäster.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


3 av 10

+
Nytt och fräscht, fina moderna rum och lägenheter.
-
Att båda poolerna inte har sektioner med olika djup (endast 1,40m överallt) gör att barn som inte helt kan simma eller vill kunna sätta ner en fot för trygghet inte kan göra detta. Även svårt att kunna leka/kasta med bollar etc pga djupet. Helt otroligt dumt att ha det så på ett uttryckligen familjeinriktat hotell.

Bekräftad gäst: 2024-07-18


8 av 10

+
Fräscha rum.
-
Poolområdet måste förbättras. För lite solstolar. Ta bort gräsmattan och gör fler fasta parasoll och solbäddar där. Paxning av solstolar måste åtgärdas. Helt.bedrövligt var det nu. Värsta gången hade fyra solstolar och två parasoll paxats före 08:30. Personerna som gjort det kom ner till poolen först kl 14:30. Och det var kaos innan med att allt var fullt och folk gick och letade platser.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


7 av 10

+
Fint, rent, fräscht och vacker natur.
-
Det står inte tydligt att det blåser så mycket att man inte kan ligga på stranden. Det står att det blåser tidvis friska vindar. Det behöver förtydligas att det blåser så mycket så det kan vara svårt att ligga på stranden. Vi är strandmänniskor och blev riktigt besvikna över det och hade läst på om stället innan. Det var alldeles för få solstolar vid poolerna. Om man inte kan ligga på stranden har man ingen annan stans att vara. Jag bad om att de skulle ta upp fler solstolar och fick till svar att det troligtvis inte gick. När jag tydligt uttryckte att det var dåligt så kom de upp med några. Det borde vara en självklarhet. Folk la ut handdukar på solstolarna tidig morgon och belamrade dem utan att ligga där. De kunde vara borta i flera timmar. Känns inte ok.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


7 av 10

+
-
Att vid avresan 18.45 ge oss möjlighet att få något att äta innan restaurangen öppnat.

Bekräftad gäst: 2024-07-14


8 av 10

+
Barnvänligt nära stranden, bra mat!
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


8 av 10

+
Läget, maten, barn cluben.
-
Bättre alinclusive alternativ. Allt borde ingå.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
Fina rum, servicen för personalen och maten var grym.
-
Poolområdet är ganska klent för barnen. Finns inte mycket alls att göra för dom. Vi åkte med en 11 åring och en 13 åring. Lika med aktiviteter på kvällarna. Eftersom detta är ett Apollo mondo Family så är jag förvånad över att det enbart är EN kvällsunderhållning på hela veckan. Där tycker jag verkligen att det kan förbättras. Hotellet är superfint med fräscha rum och väldigt bra mat. Men, det blåser väldigt mycket. Så pass så att solstolar åker ner i poolen vissa dagar. Detta tycker jag man bör nämna mer i beskrivningen av hotellet. Hade vi vetat mer om hotellet samt Plakias och att det blåser så hårt. Då hade jag nog inte åkt dit med barnen. Hade vi varit två vuxna så ja, då kanske jag hade provat stället.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
17
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2024-07-05

av Madelene K

Plus för att bilderna stämmer med verkligheten!

Toppenbra hotell! Lägenheten vi hade var superfin och bra storlek samt stor balkong. Bra utrustning samt bra städning. Bilderna stämde överens med verkligheten! Vi hade all inclusive vilket var kanon! Utbudet i barpoolen, frukost samt lunch var kanon! Middagen kunde haft ngt mer variation samt att barnbuffén kunde vart ngt fräschare, men överlag kanon och vad man kan vänta sig av en buffé (plus för riktig fräsch sallad med oljor, fetaost osv). Bra och fräscha pooler, fin strand och nära till lilla byn. Vill man till en supermarket så finns det en stor och fräsch 3 min gångväg från hotellet. Vi testade Yogan, Vattengympa och Hiken med en jättetrevlig Apollo-guide! Apollos barnklubb körde vi en dag som 7-åringen älskade! Men det absolut bästa var att våran tjej lärde sig att simma under resan med hjälp av Apollos Elin! Snacka om att möta barnen där dom är, få förtroende, peppa och lära på ett jättebra sätt! Vi är så tacksamma för den fina fina hjälpen Hanna fick av Elin! Vilken simlärare! Vi bokade också dykning en bit från hotellet som var en riktigt grym upplevelse, det gjorde vi genom en kille som var på plats på hotellet för en prova på session! Rekommenderas! Minus är transfertiden, det är 1tim 45min från flygplatsen, inte superkul, men det visste vi om när vi bokade. Tänk på att det är mkt krokiga småvägar och ingen dryck eller mat på bussen så blir man åksjuk så är åksjuketablett att rekommendera. Och som många skriver att det är blåsigt, tydligen gör bergen runtomkring att det blir blåsigt just här. Vi upplevde det inte som ngt större problem utan det var istället skönt imed värmen, och man lär sig att lägga gaffeln på servetten.

 
2024-05-12

av Iris B

Fint hotell med väldigt dålig service

Jättefint hotell med många supertrevliga i personalen och fantastisk frukost-samt kvällsbuffé! Dessvärre vägde det mindre bra över.. - Otroligt virrig Apollo personal på plats som, trots förbokade barnpaket, var totalt oförberedda vilket drog ut på incheckningen något oerhört. Hotellägaren är fruktansvärt otrevlig och absolut noll procent samarbetsvillig. - Icke fungerande ytterdörrar. Den ena var totalt sönder och gick inte att stänga, vilket resulterade i att vi inte kunde lämna vårt rum i över en timme innan personalen agerade. Andra dörren gick inte att låsa upp VARENDA gång man skulle in i rummet, 9 (!!) nyckelbyten senare visade det sig att batterierna var dåliga. Detta tog en hel dag för personalen att komma till underfund med. - Hotellet ligger i ett vindhål, det är oerhört blåsigt vilket flera gånger om dagen resulterade i att både Wi-Fi och strömmen på hela resorten dog totalt. - I samband med ovan var flertalet frukostar under vår semester ett fiasko. Ingen ström = inget kaffe, inga juicer, inga färska omeletter, ingen varm mat etc. Efter klagomål direkt till personalen i restaurangen skulle ägaren komma och prata med oss gällande kompensation, detta hände dock aldrig. - Ena kvällen vid 22.00 ringer receptionen upp till vårt rum och ber oss komma ner för att signera ett kvitto som de glömde vid middagen. Vi reste med ett spädbarn som låg och sov vid denna tidpunkt, absolut oacceptabelt beteende med tanke på att det dessutom var personalen själva som gjorde missen - INTE vi. - Vid flera tillfällen under veckan vi spenderade på resorten försvann varmvattnet. Ingen förvarning, ingen information från personalen - det bara försvann och kunde ibland dröja någon timme och ibland en hel dag tills det återställdes. Jättekonstigt och verkligen inte okej. - Restaurangpersonalen Chara, otroligt virrig och inkompetent person som gjorde varje kvällsvistelse på restaurangen till ett problem för oss. Vi spenderade över 30.000 SEK på vår resa och hade därmed förväntningar på att åtminstone saker som varmvatten och ordentlig frukost skulle vara en självklarhet. Kan man inte ens leverera det kunden faktiskt har betalat för behöver man se över möjligheten att kompensera på något sätt, om man nu ska behålla kvalitén man utlovar. Detta misslyckandes man med på Alegria Beach Resort. Även om de flesta i personalen var toppen var servicen många gånger under all kritik, framförallt i receptionen samt vid poolbaren. Det finns nog bra många andra ställen på Kreta att semestra på än Alegria Beach Resort om man vill ha bra service och vindstilla.

 
2024-03-24

av Maja Å Sverige

Nöjd tjej!

+ Stort hotellrum + Fint och fräscht överallt, överensstämmer med bilder. + Bra AC! + God mat (vi hade all inclusive) + Goda drinkar + Trevlig och hjälpsam personal! + Lugnt område + Vackra miljöer, otrolig utsikt + Enkelt att få solstolar + Fanns möjlighet till att låsa in bagage och låna duschrum, då flyget hem gick sent på kvällen sista dagen. Vi blev lite oroliga när vi läste om hur blåsigt en del tyckte det var men vi hade inget problem med blåst. Var endast en dag av sju som vi märkte av en starkare blåst. - Var lite otydligt att det var de som bodde på Alegria On The Hills hade särskilda platser i matsalen och även egna solsängar på stranden. - Allt på menyn ingick inte i All Inclusive - Inget ställe för den shoppingsugne Överlag väldigt nöjd! Skulle absolut tänka mig att åka tillbaka.

 
2024-01-07

av Mårten N Stockholms län, Sverige

Avlägset hotell för de som vill ha lugn och ro.

Hotellet ligger fint och mycket avsides, rumen är fräscha och området är OK. Personalen är hjälpsamma, trevliga och professionella. Poolen är fräsch men kunde vara varmare, många inklusive vi tyckte poolen var ganska kall vissa dagar. Gott om solstolar till alla vilket gjorde att idiotin med passande av solstolar var sällsynt men så klart att det fanns undantag men någon pajas. Bra mat men bor du två veckor får du äta samma mat andra veckan. Nära till en liten by som hade en handfull restauranger och butiker. Havet var mycket nära med fin strand som inte var barnvänlig eftersom sanden var het och havet var ganska djupt för mindre barn. Inget hotell som lockar festande ungdomar eftersom det ligger långt avsides från party. Tyvärr erbjöds folk som inte bodde på hotellet utan hyrde hus i närheten att bada på hotellet. Hit åker man om man vill ha det lugnare, perfekt för par utan barn som inte vill festa. Perfekt för den som vill ha lugn och ro. Perfekt för den som inte vill ha hets om solstolar på morgonen.

 
2023-10-19

av 667kerstink Eskilstuna, Sverige

Perfekt för generationsresan!

Vi bodde här under stora "Familjeresan". Vår storfamilj består av 20 pers. i åldern 3 mån-70 år. Alegria Beach är det perfekta hotellet för sådana resor. Resorten ligger vackert vid havet med bergen som kuliss. Stranden är ren och fin med solstolar och parasoll. Två fina poolområden finns det dessutom. Anläggningen är mycket luftig och fräsch. Här finns olika aktiviteter för olika åldrar, tom klättring. Vi hade all inclusive , vilket är praktiskt vid familjeresor. Maten är bra men det blev lite enformigt i längden. Matsalen är dock inte så mysig, öppen och slamrig. Matplatserna utomhus räcker inte till för gästerna. Den trevliga byn Plakias ligger på promenadavstånd. Rekommenderar resorten för familje- och generationsresor.