Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 878 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge vid vattnet och modernt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


7 av 10

+
Rent och fräsch samt att frukosten var väldigt god.
-
Poolerna var iskalla. Det stod uppvärmt tom oktober. Det var det absolut inte. Och varför snåla de sista få dagarna i november (dag 1-5) när man ändå har gäster på plats? Vi åkte med barn som sett fram emot att bada. Tyvärr gör detta att vi inte kommer boka igen. Inget varmvatten på hotellet kväll och morgon. Oerhört lite plats för kläder på hotellrummet och inga krokar att hänga på heller.

Bekräftad gäst: 2022-11-05


10 av 10

+
Närheten till havet o poolen, stora rum, läget lugnt vackert o lite privat, söt liten by, jättefin strand
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


9 av 10

+
Rummet och sängarna, med riktiga täcken och bra kuddar.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


9 av 10

+
Allt var rent och fräscht. Bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


10 av 10

+
Otroligt fräscht och roligt bra restaurang/ bar som hörde till. Mycket trevlig personal på hotellet och Vilma från Apollo var rikigt bra ⭐
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


8 av 10

+
Fräscht modernt och bra service. Nära till restauranger och till strand. Bra frukost. Ljuddämpande detaljer borde finnas i restaurangen då volymen blev lite för hög.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-11-04

av Partysara Stockholm, Sverige

Nybyggt hotell med bra träning vid fin strand

Det här hotellet får 4 stjärnor av mig för 3 känns för lite men det är inte en femma. Jag ska nu förklara varför. Apollos träningspass med yoga och cirkelträning är superbra. Stort tack till danska träningsinstruktören, kan ha hetat Karoline. Min son uppskattade också fotboll på kvällarna. Stranden är härlig och det finns gott om solstolar. Beachbaren som tillhör hotellet är mysig men tog ca 1 timme varje gång för att få in maten o var ganska dyrt. 1 timme paddel kostar 40 euro, dubbelt så dyrt som liknande hotell med Apollo i somras. Frukosten är superbra. Färskpressad apelsinjuice, gott bröd och fika, bra yoghurt, omelett o pannkakor som tillagas när du väntar. Fina poolområden. Hotellet är nybyggt. Mycket sköna sängar. Vi hade dock problem med varmvatten och kortläsaren vid dörren höll på att ramla ner flera gånger. Plakias är väldigt lugnt. Vi var här på höstlovet och det är nästan för lugnt. Många restauranger och affärer hade redan stängt för säsongen. Ingen av restaurangerna vi testade var mer än ok. Det går att åka buss till närmsta staden Retimno vilket jag rekommenderar. Taxi tillbaka kostade 50 euro. Det går att vandra till andra stränder i närheten.

 
2022-09-02

av Titti O

Strålande

Hotell Alegria passade oss perfekt. Vi var ute efter ett fräscht hotell med bra service och som låg nära stranden. Maxpoäng på städning, buffén på kvällen var varierande och välsmakande. Drinkarna i poolbaren verkade nästintill alkoholfria under förmiddag/tidig eftermiddag men var ändå goda. Lägenheten (2 rums med havsutsikt) kan inte bli bättre! Vi är mycket nöjda med vår vecka här och vill inte åka hem.

 
2022-06-11

av livsnjutare4 Ängelholm, Sverige

Kan varmt rekommendera

Fräscht och nybyggt hotell. Trevlig personal, nära havet och fin pool. Rummen känns väldigt fräscha och bra städade, bra tryck i duschen och bra Wi-Fi vilket man inte kan säga om alla hotell i Grekland. Det som drar ner till en 4/5 är att det tar ca 2 h med transfer från flygplatsen och ligger lite avlägset. Det är lugnt och skönt men kanske för lungt? Finns supermarket 500 meter bord, hotellets buffé är bra, finns en del restauranger ca 800 m bort. Hotellet är generösa med schampo, balsam och handdukar. Kan varmt rekommendera detta stället!! Här kan man koppla av och sängarna är sköna!

 
2022-09-27

av LivS41 Oslo, Norge

Great resort

This fairly new resort is situated in the eastern part of Plakias bay. It is nicely set out in the terrain and different buildings have pools to suit all. But the lovely beach is just a few steps away, with free sun beds and umbrellas for guests. The hotel is very clean, and staff friendly. Breakfast is top class.

 
2022-09-08

av rebeccalG2652RR

Best hotel we have ever visited!

The hotel was very modern, stylish and tidy. Hotel room was very comfy,clean and spacious with a beatiful beach view! The attention of receptionists was kind and professional. The ambient of this hotel it’s spot on, four stars! Hotels location is practical and close of everything. All we wish improvement for is more and better signpost in hotel area. It took us one week to find the very best spot: the spa! The attention of the spa was very welcoming and professional. Thank you Xrysanthi for your hospitality!<3 Eventough the journey is long from the Hania airport, but it is worth it! We would like to go back there any day! We highly recommend this hotel.