Maten på Alegria Beach Resort

Mondo Food & Beverage

Med hjälp av mästerkocken Christoffer Magnusson Domeij har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på våra Apollo Mondo Family Resorts. Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta bland bufféerna. Barnen har en specialkomponerad buffé och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuina grekiska köket. Håll utkik efter skyltarna med Mondo Local, Mondo Kids och Mondo Healthy i restaurangen på Alegria Beach Resort.

Välkommen till Mondo Café!

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen – en plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Vi har låtit baristor från välkända Johan & Nyström lära upp cafépersonalen i konsten att få till den perfekta latten, och hur man tar fram ett specialkaffe för kräsna smaklökar. Såklart kan du också köpa äkta grekiskt kaffe, cappuccino, espresso, olika sorters nypressade juicer, yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.

Vad ingår i All Inclusive?

* Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30. 
* Lunch i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30.
* Middag i huvudrestaurangen, kl. 18.30-21.30.
* Snacks och sötsaker i lobbybaren, kl. 10.30-18.00.
* Glass i lobbybaren, kl. 10.00-18.00.
* Kvällssnacks i lobbybaren, kl. 23.00-00.00.
* Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10:30-24:00. 

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning tills dess du lämnar hotellet för hemresan.

Så här lägger du till All Inclusive:

  • Som ett tillval i samband med att du beställer din resa på apollo.se.
  • Om du redan bokat resan, gå in på Min bokning och lägg till All Inclusive (välj "Ändring av tillval" i rullistan för önskad funktion), eller ring oss på 0771-37 37 37.