Alianthos Garden

På Alianthos Garden i natursköna Plakias möts du av en härlig atmosfär. Hotellet drivs av en familj som alltid sätter din trivsel i första rummet, och i den vackra trädgården är det enkelt att koppla av. Poolområdet ligger strax ovanför stranden, så sköna dopp finns alltid nära till hands. Ett stenkast från Alianthos Garden väntar den mysiga strandpromenaden som kantas av restauranger och barer.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukost
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 430 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alianthos Garden är ett familjedrivet hotell i vackra Plakias på Kreta. Poolområdet omfamnas av grönska och här finns en separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. Stranden ligger precis nedanför hotellet och bjuder in till sköna dopp i Medelhavet. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden. För att nå stranden måste en trafikerad väg korsas.

Frukosten serveras i hotellets bufférestaurang, och det finns även en bar för den som vill ta en drink under kvällen. Hotellet erbjuder glutenfria-, vegetariska-, laktosfria- och vegan rätter - mot förfrågan.

Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen och receptionen är öppen dygnet runt. För barn finns ett litet grönområde med lekplats. Underhållning kvällstid.

En kort promenad bort ligger centrum i Plakias, och längs strandpromenaden finns det gott om restauranger och barer att slå sig ned vid.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Alla hotell, Plakias

Alegria Beach Resort - sommaren 2022

Alegria Beach Resort är ett Apollo Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sydkust. Njut av en familjesemester på ett modernt hotell intill stranden, med tillgång till flera pooler, restaurang och faciliteter som gym och träningspass. Precis som på våra andra familjehotell finns även Club Polly & Mino och simskola. För en extra bekväm vistelse – köp till All Inclusive!

Alegria Beach Resort - sommaren 2023

Alegria Beach Resort är ett Apollo Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sydkust. Njut av familjesemestern på ett modernt hotell precis intill stranden, med tillgång till flera pooler, restaurang och faciliteter som gym och träningspass. Precis som på våra andra familjehotell finns även Club Polly & Mino och simskola. För en extra bekväm vistelse – köp till All Inclusive!