Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra skick motsvarar våra förväntningar
-

Bekräftad gäst: 2022-05-14


10 av 10

+
Att det var familjärt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-06


5 av 10

+
Städerskorna och killarna i baren
-
Allt i rummet utslitna grejer och trista möbler. Madrasserna var dock bra. Utsikten underbar .

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Rent och fint, intill stranden, trevlig personal
-
Småsaker, någon traslig lampa, läckte från kökskranen, lite dålig lukt i badrummet, några gånger fanns inte varmt vatten. Nu finns inga måltider, kanske kan frukost ingå

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Strandläget och inte minst städerskan. Ok storlek på rummet.
-
Uppdatering utav möblerna skulle ge ett högre betyg. Det fanns kaffebryggare men hade även önskat en vattenkokare. En flaska vatten vid sen ankomst hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Läget och städningen
-
genomgång och rengöring av vissa äldre AC anläggningar ,nåt som skulle uppskattas är parasoll eller markis på balkongerna mot gatan

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Strandläget
-
Lite uppfräschning skulle inte skada

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Strandläget
-
Bättre utrustat pentry.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


8 av 10

+
Personalen, läget
-
Två spisplattor i varje rum

Bekräftad gäst: 2021-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
40
Bra
 
9
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2021-07-25

av 634ibrahimq

Finns bätte hotell i området.

Bodde här två veckor, första tre dagarna extremt mycket myror. Sen blev de bättre men de fortsatte dyka upp lite här och var. Ibland krypandes i sängen och i handukarna. Ägaren lovade att byta rum första dagen men inget hände, om du har problem med något i rummet så räkna inte att få hjälp. Om du reser med små barn så undvik. Detta är för par som bara ska sova i rummen och är okej med att det dyker upp myror eller en kackerlacka eller två. Personalen var trevlig med städare osv men ägaren var inte en problemlösare eller serviceminded. Snarare en som undviker en samt kommer med massa olika ursäkter. Lägg någon tusenlapp extra och ta en annan hotell spec om du reser med små barn så slipper du onödigt huvudvärk att ha och göra med någon stolpskott.

 
2019-08-15

av 5860janne Arlöv, Sverige

Väldigt bra boende

Vi tycker Tropicana är ett jättetrevligt boende. Rummet som har AC passade oss perfekt med kylskåp och kokplatta. Apollos pris på drygt 1300 kr för frukost var inte värt det, vi fixar det själv istället. Annars finns ett bageri som även säljer frukost precis utanför. Stället har en pool och poolbar som är välskött och fin. De hade dock lite högre priser på dryck jämfört med många andra ställen. Kanske är det en kompensation för att de i år tog bort kostnaden för hyra av solsängar på stranden som är precis utanför. Som på säkert de flesta andra ställen förekommer otyget med att "boka" solsängar vid poolen även här. Redan klockan 6 är alla solsängar försedd en handduk. Därför tog de bort kostnaden för att hyra på stranden. Snyggt tycker jag. Totalt sett ett ställe att rekommendera.

 
2019-08-07

av Treasurefinder87

Ondskapens hotell!

Med 6 underbara soliga dagar längst strandkanten full präglat av både god mat och dricka och väldigt tillmötesgåeende personal. Har samtliga gästers upplevelse här på hotellet blivit allt annat en vad som förväntas av en semester. Som alla andra hotel/restauranger placerade på stranden i Kato Stalos finns det katter som gärna kommer och hälsar och vill ha kärlek under vår vistelse, men som absolut inte är till bry för någon annan en tydligen personalen. Våra grannar fick en fin upplevelse då en av katterna som höll till på hotellet födde 6 kattungar på deras terass, vilket engagerade samtliga familjer gäster på hotellet. Dagen därpå hade döttrarna i familjen lagt ut rena handdukar och gjort det fint och behagligt för dessa små liven och Mamman. Då familjen stängde dörren till terassen för att packa väskan ner mot stranden. Då vår familj gick förbi och såg att en från hotellets personal kastar vatten på ”Katt Mamman” och stoppar ner samtliga kattungar i en påse och lämnar hotellet med raska steg! Och döttrarna som bor på rummet brister ut i gråt och skriker - ”Dom skall ha ihjäl kattungarna” Vilket gör att alla gäster ifrågasätter sättet dem behandlade situation på. Jag och flera andra gäster nämnde detta men det vi fick tillbaka var bland annat: - stupid - bring the cats home Efter denna händelsen började mamman leta efter sina barn och gäster fortsatte komma med feedback men blev mött med hånflin och att dom va färdiga med hela situationen. Pricken över i’et var när en av de ansatta på hotellet tar fart och sparkar kattmamman i magen för att hon är ”irriterande”. Alla gäster som ser detta blir självklart chockade och de ansatte låtsas som ingenting. Detta är en helt oacceptabel behandling och hållning till djur som inte hör hemma nånstans. Tänk er om innan ni bokar eran semester på detta hotellet.

 
2019-06-01

av madleinenilsson Osby, Sverige

Underbar pärla

Väntar på avfärd mot flygplatsen efter en vecka på Tropicana. Vi bodde i en fin tvårumslägenhet med markterrass mot pool och hav. Perfekt med egen ingång och nära restaurang/bar och bad. Hotellet har ett lugnt läge i Kato Stalos, med flera restauranger och supermarkets nära. Köksutrustningen i lägenheten är begränsad, med en kokplatta och inget stekjärn, om någon vill laga mat. Sängarna är sköna och hotellet har en restaurang som håller hög klass på både mat och drinkar. Stranden är väldigt stenig och badtofflor rekommenderas.

 
2018-09-16

av sarae859

Bra men inte mer

Ok hotell med fri ac , sköna sängar och Trevlig personal. Vill man ha en solstol vid poolen måste man tydligen gå upp mitt i natten och markera, vi lyckades aldrig få någon. Solstolarna på stranden ägde också hotellet men de kostade. Frukosten var även den ok men mycket enkel.