Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

12% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
9
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2023-10-08

av Thomas H

Van resenär

Sämsta hotell jag upplevt, dåliga rum, värsta frukost och personal som knappt kunde engelska! En skam att Apollo använder hotellet! Man fick betala 10 euro per natt för air condition som inte funka fullt ut, fick även tömma vattnet från densamma som samlades i en flaska på balkongen BOKA INTE DETTA HOTELL !!!

 
2023-09-09

av Patricia S

Under all kritik

Vi är så onöjda! Bokade en vecka på Harmony hotel via Apollo och anlände sent igår natt. Fanns ingen hiss så vi fick bära resväskorna upp för alla trappor för att se rummet och inse att det inte var vad vi hade bokat. Vi gick ner igen och blev erbjudna en studiolägenhet på bottenplan som luktade mögel och var full av spindelnät. Det slutade med att vi fick ett litet ostädat rum som liknade en fängelsecell med 2 separata sängar utan kuddar, ac och fungerande toalett. Frukosten var hemsk också.

 
2023-08-12

av Jessica E

Sämsta 2stjärniga jag vart på

Sämsta 2stjärniga hotellet jag vart på. Dåligt städat, sand och grus på golv och i lakan trots städning. Myror och spindelnät. Poolen var ok när vi kom med efter några dagar var vattnet grönt och grumligt. Frukosten var jätte trist, torrt bröd och ibland bara ost att ha på. Ibland fanns skinka också. Personalen hälsa knappt. Toaletterna på rummen luktade unket, var extremt trånga man fick sitta med ena foten på golvet och andra i duschen, läckte vatten över golvet från toan/rören och var hela tiden rejält blött över golvet. Acn pajade men fick ändå betala för den. Uråldrig inredning. Lyhört. Kommer aldrig åka hit igen.

 
2023-08-10

av Ve65 Khuk Khak, Thailand

Sämsta hotellet. Välj något annat.

Sämsta hotellet jag bott på. Trasig ac som kostar 10 euro per dygn dessutom får du tömma spillvattnet själv mist två gånger per dygn., stenhårda sängar och personal som knappt kan engelska. Frukosten är inget att hurra för heller. Slitet och obekvämt. Duschen har knappt något tryck alls och det saknas hängare för handdukar mm. Välj ett annat hotell.

 
2023-07-24

av Filip L

Åker ni som ett kompisgäng är detta hotell en rekommendation

Kvalitén på rummen var inte särskilt bra alls, frukosten kan man stå sig på men ingen matupplevelse direkt. Pool området har även sett bättre dagar. Dock var personalen otrolig, dom är roliga och hjälpsamma. När vi satt nere vid baren kom det alltid en man och servade oss direkt (trots att hela baren är ett enda bord med 6 stolar). Behöver ni en sovplats och en hyfsad frukost är detta ett mysigt ställe.