Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Det lugna läget trots närhet till barer och centrum. Och personalen som gav ett personligt och trevligt bemötande. En riktig liten pärla till hotell!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


10 av 10

+
Trevlig personal !!!!!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


8 av 10

+
Poolen, wifi, läget, atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


7 av 10

+
Det har ett perfekt läge nära gamla stan med bra restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


8 av 10

+
Helheten var bra.
-
Lyhördheten.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Personalen det familjära. Lugnet och läget nära gamla stan. Mkt prisvärt
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Personalen, Polen, maten, närheten till stad och strand.
-
Städning och byte av sängkläder.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


7 av 10

+
I så fall närheten till restauranger och shopping
-
Alldeles för dåligt köksutrustad för att vara lägenhet. Hade jag inte rest så mycket innan och även läst recensionerna från andra så hade det varit värre. Nu var jag förberedd…

Bekräftad gäst: 2021-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

119 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
26
Bra
 
8
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-09-08

av Nina L Umeå, Sverige

En liten pärla

Jag var väldigt skeptisk till Malia som ort men läste många fina omdömen om hotellet så jag chansade. Läget var helt perfekt, nära centrum men ändå lite på sidan om och i lugna omgivningar. Vid kyrkan några hundra meter bort började gamla stan med snirkliga gränder och mysiga restauranger, där promenerade jag mycket och tittade på gamla hus.Hotellet drivs av en ägarfamilj på tre generationer som gör sitt yttersta för att man ska trivas. Att bli tilltalad med sitt förnamn gjorde att jag kände mig väldigt välkommen. Rummen är ganska små och alla har inte köksutrustning men då finns frukost att köpa, tre olika varianter. Jag trivdes väldigt bra på Emerald. Rekommenderar också en promenad till Potamos beach om man vill slippa trängas på Malia beach i centrum.

 
2019-06-14

av Henrik G

Mina tio dagar på Emerald

Mycket bra service! Fick hjälp hela tiden och vänliga var de. Det kändes tryggt att bo hos dem. Allt utom tv på rummet, annars var det ett mycket trivsamt hotel. Det var dock 2 km till stranden. Kan varmt rekommenderas.

 
2022-09-03

av Μαρίνα Κ

BEST HOTEL IN MALIA

We went to Malia for holidays with my friends, after graduation. This hotel was the best choice we would have done! Friendly stuff, delicious food and cocktails beside the beautiful pool with palm trees! The rooms were very very clean with all the potentional tools. (Plus, they would provide us anything we would ask, like towels or bed linens). Would definitely recommend this hotel for unforgettable holidays in Malia! Wish I could give them 10+ stars !!!

 
2022-08-31

av 34someone

Clean and friendly personnel but that's about it

When we arrived at the hotel, we were accommodated to a windowless rooms in the basement and were told that we would relocate into a better room the next day. The room next day had a nice view into the mountains and it looked better. However, the kitchen appliances were inadequate and poor of quality, the beds were extremely rough and there was no choice with the pillows, which were way too thick. I would have wanted to wash the dishes properly but since there was no dish washing liquid or anything to wash them with, I hope someone cleaning the room will wash them between guests. Otherwise it is not very sanitary. The personnel was friendly, the hotel was adequately clean and we liked the small pool area. But we would've liked to see some parasols by the pool because it was extremely hot and it would have been nice to get some shade once in a while. There was this nice little lawn area with parasols and sunbeds but we found out that there was dog poop on the lawn here and there because the owners little dog was running loose there. And at the departure day there was no place to keep your luggage (except in the corridor in front of the reception) or change clothes.

 
2022-07-20

av melissag416 Luxulyan, Storbritannien

Excellent Holiday at Emerald Hotel

After reading all the reviews on here we were a little worried about our stay but we were so surprised and delighted with the Emerald Hotel. We were greeted by a very friendly man who helped us to our room, the hotel is so clean unbelievably clean. The staff are so friendly and helpful, the rooms are basic but exactly what you need on holiday. Rooms cleaned every day with clean towels, the cleaners were also incredibly friendly and arranged my daughters teddies nicely on the bed each day which she loved. The pools are the best part of the hotel, so clean and beautiful. The kids loved it and also with the park right next to the pool it was prefect. Kremasti is a quieter area of Rhodes but we really appreciated the quiet and relaxed atmosphere, there are lots of lovely places to eat in the area and the beach is beautiful yes a pebble beach but if you walk further down the beach you do find some sand! We absolutely loved our holiday and would highly recommend this hotel we already want to go back.