Kundomdömen om Emerald

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Läget i Malia, personalen så hjärtliga och vänliga
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


6 av 10

+
Sengene
-
Der er rigtig meget støj, dørene, når de lukker, lyder det som om de smækker dem i. Når der tændes for vandet, der skylles ud, larmer så meget at man vågner af det, og har meget svært ved at sove. Der er stort set ingen sol ved poolen. Byen er baseret på unge mennesker, indenfor sæsonen kan jeg forestille mig det må være ulideligt for ældre moden turister. I kunne måske skrive det mere uddybende i jeres beskrivelse på jeres side.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

+
Att det var relativt lugnt och att det låg en bit bort från bar och nattklubbsgatan och nära gamla stan
-
micro kaffekokare någon riktig stol i rummet eller bänk lite mer porslin och bestick fanns bara 2 av allt en soptunna inne under bänken den fanns ute på terassen det fanns inget att hänga badgrejer på (mindre torkställ)

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

+
Trevligt hotell med liten trädgård på baksidan och ett poolområde där det alltid fanns lediga solsängar. Det var nära till gamla stan. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam.
-
Det hade varit bra med lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

+
Fina rum bra läge centralt.
-
Behåll hotellet detta var andra året i rad vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-06-14

Inlägg av Henrik G

Mina tio dagar på Emerald

Mycket bra service! Fick hjälp hela tiden och vänliga var de. Det kändes tryggt att bo hos dem. Allt utom tv på rummet, annars var det ett mycket trivsamt hotel. Det var dock 2 km till stranden. Kan varmt rekommenderas.

 
2021-07-06

Inlägg av V8301XX_

Gorgeous familiar hotel

We stayed 1 week and for sure we will come again. Very clean rooms and also near to the beach and to the center of the village, but also quiet to have a quality time. The family, who own the hotel, is very friendly and helps with their knowledge to have great and full of experience vacation.

 
2019-10-09

Inlägg av Livshagen Puerto del Carmen, Spanien

Beautiful Hotel with exellent service

Nice, clean Hotel . Calm and safe area. Beautiful studios with well equipped kitchen. Pool area. Serviceminded staff, and we love them. Tastefull greek food in the pool bar. We want to visit them again

 
2019-10-06

Inlägg av AuntieOna77

Family run & friendly

This was my second visit to the Emerald and it can’t be faulted. The staff are fabulous and very friendly, the rooms are of various sizes and kept extremely clean. All food is cooked fresh to order and they offer a very reasonable menu. There is a nice pool area or quiet garden for sunbathing depending or your personal preference. The hotel is situated close to local amenities and very close to the old town where you can take in the traditional Greek vibes at night, eat some traditional food and enjoy the music.

 
2019-10-06

Inlägg av Isobel B Penicuik, Scotland, United Kingdom

Wonderful holiday

We have been coming to this hotel for a long time and are always treated like part of the family the hotel is always spotless the food is good and always freshly cooked it is ideally located close to the old town where you can find lots of traditional tavernas and restaurants and also provides a nice quiet place to soak up the sun.