Kundomdömen om Mitsis Laguna Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Motsvarande våra önskemål - 2:a gången på hotellet
-
All bra

Bekräftad gäst: 2021-10-17


7 av 10

+
poolerna, planeringen av hotellet
-
Fler sittplatser när det blev kallt och regnigt, service i matsalen , fick vänta länge på dryck och påfyllning. Incheckning var sanslöst dålig. Tog enorm tid. dåligt mottagande Påpekade två ggr att vårt rum luktade avlopp. stopp i handfatet. Stoppet tog slut och sedan hade vi som en kemikaliefabrik i rummet och efter tre dagar samma dofr

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Det mesta är bra. Men att sitta inomhus runt baren med mycket dålig akustik alldeles för hög ljudnivå. Mycket svårt att konversera.
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
-
Maten i bufferestaurangen var inte bra

Bekräftad gäst: 2021-10-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3455 omdömen
Utmärkt
 
2365
Väldigt bra
 
694
Bra
 
270
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2021-10-17

av 669klash Stensjön

Bästa all-inclusive hotellet!

Fantastiskt nöjda med vår vistelse på Mitsis Laguna Resort! Allt från mat till boende, pooler, strand, drinkar, barnclub och personal har verkligen levt upp till sina 5 stjärnor och mer därtill! Vi kommer tillbaka!

 
2019-10-31

av catharina99 Sandviken, Sverige

Höstlov

Höstlovsresa med make och tonåring. Fantastiskt ställe med all inclusive utöver det vanliga. A la carte-restauranger, creperie samt sushibar förutom stora buffé-restaurangen. Trevlig, tillmötesgående personal som gör sitt yttersta för sina gäster. Rummen är fräscha, städningen perfekt.

 
2019-10-20

av 2piae Heby, Sverige

Lyxigt med god mat

Ett vackert lyxigt hotell med bra service och jättegod mat. Ett stort + till att 5 olika a'la carte restauranger ingår i all inklusive (grekisk, mexikansk, fisk, asiatisk, italiensk). Dessutom ingår sushi på hotellets champagne & vinbar. Vi valde familjerum med egen utgång till poolen och är supernöjda med detta! Bra gym. Tråkigt bara att den mysiga inomhuspoolen kostade 10 euro att få utnyttja. Behandlingar på hotellets spa var dubbelt så dyra som hemma. Ett tips! Gå stranden bort till udden och njut av soluppgången. Där finns ett gulligt litet grekiskt kapell. Ett superbra hotell som varmt rekommenderas!

 
2019-07-04

av inesito007

Bästa hotel , bästa service , bästa personal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vår familj har varit 11 dagar på Mitsis Laguna hotel ☀️🇬🇷💦 Det var det bästa hotellet vi nånsin har bott på !!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det är inte lätt glömma fantastisk personal som jobbar där. Städerska Rena 🙏❤️. I baren fanns en kvinna som heter Kalia . Hon var so varm och trevlig mot alla . Otrolig kvinna. En ung man Giorgios som jobbar i Buffé restaurangen . Han lyser som en sol ☀️. Han jobbar hårt men han ler 😀 hela tiden. Vill lyfta upp en fantastisk person, manager for restauranger Panagiotis!!! Han kunde fixa alla mina problem när det behövdes att fixa bordet till min dotter födelsedag 🥳🎂firande. Han hjälte mig i alla dagar som vi var där. Han gjorde så att hela vårt familj kände oss som VIP personer . Allt personal lyfte upp vår vistelse till ett annat nivå. Jag ville inte åka hem. Ville inte lämna 😢paradiset vi bodde i.

 
2019-06-19

av jaarlan

Fantastisk semester

Med service och bemötande i toppklass ger vi detta hotell och dess personal högsta betyg. Fantastiskt fint är det också. Flera poolområden som har sköna solsängar. Maten är god. Allt är bra här! Vi kommer gärna tillbaka.