Kalives Beach

 • Två poolområden
 • Har egen strandremsa
 • Genuint grekiska omgivningar

Hotell Kalives Beach har ett utmärkt läge direkt intill den fina sandstranden i Kalives, och bara ett stenkast från centrum. Hotellet har en genuin grekisk charm med vackra utsmyckningar och en väderkvarn vid det ena poolområdet. Här kan barnen kan plaska och leka, busa på lekplatsen eller dansa av sig på minidiskot.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, bra AC och wifi och de sköna sängarna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1456 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det charmiga hotellet Kalives Beach består av två byggnader och är belägna vid den fantastiska Kalivesstranden. Här finns två härliga poolområden med varsin pool, där den ena poolen har barnsektion. Solstolar, parasoller och pool- och strandhanddukar mot avgift. Hotellet har en egen del av stranden där solstolar och parasoller ingår.

Hotellet har en bufférestaurang med en stor veranda där du kan äta frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel - långbyxor för män krävs under middagen. Poolbar som serverar enklare rätter, snacks och cocktails. Room service är tillgängligt när baren är öppen. Temakväll flera gånger i veckan.

Fint minispa med bastu, jacuzzi och massage mot avgift. Gratis litet gym (för gäster över 16 år) och bordtennis. Inomhuspool. För barnen finns en lekplats och olika spelfaciliteter (mot avgift). Underhållning och aktiviteter. Minidisco flera gånger i veckan under maj-september.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Taxiservice mot avgift. Genomfartstrafik.

Hållbarhet
Hotellet jobbar strategiskt och långsiktigt med hållbarhet utifrån de 17 globala målen för hållbar utveckling. Hotellet är certifierat enligt Travelife Gold och har miljömärkningen Green Key. Stranden vid hotellet är Blå flagg-märkt. Frukosten som serveras är belönad med märkningen Greek Breakfast då den lyfter fram de lokala smakerna och produkterna. Hotellet är också med i Tripadvisors Green Leader-program, som ett Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Middagen i halvpensionen kan bytas mot lunch om du anmäler en dag i förväg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.30-9.30.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
 • Snacks och eftermiddagsfika, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00.
 • Glass, kl. 11.00-12.00 och 16.00-17.00 samt vid lunch och middagsbuffén.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30.
 • Obegränsat med utvalda lokala alkoholhaltiga drycker, förfriskningar, raki, öl och vin, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Luftkonditioneringen är på under begränsade tider (den är inte igång ca 1-3 timmar/dygn).

Alla hotell, Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består av tre hotell och du kan kan njuta av hela området oavsett var du bor. De låga byggnaderna skapar en mysig bykänsla där du kan slappna av vid en av flera pooler, gymma, bowla eller unna dig en spabehandling. Hög komfort och härligt läge tillsammans med service utöver det vanliga, gör att Almyrida Resort är en självklar medlem i vår Apollo Mondo Local-familj.

Kiani Beach Resort

Den långgrunda stranden, barnpool, ett busvänligt piratskepp och All Inclusive gör Kiani Beach Resort till ett perfekt tillhåll för barnfamiljer. Det omtyckta poolområdet bjuder på en panoramautsikt över havet och alldeles intill ligger lekplatsen som älskas av barnen.

Almyrida Bay

Almyrida Bay lockar med spektakulär utsikt mot havet från sitt upphöjda läge, omgivet av olivlundar, strax utanför centrum av Almyrida. Här finns en generöst tilltagen pool och fria ytor för både avkoppling och lek.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios är ett enkelt lägenhetshotell beläget på stranden i Kalives. Här erbjuds inga faciliteter, så detta är ett bra val för dig som vill rå om dig själv på semestern och bara njuta av lugnet, havet och stranden. Från hotellet är det gångavstånd till byns livsmedelsbutik, grönsakshandlare och flera tavernor och caféer.