Rumstyper på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - sommar 2023

Clubrum

Clubrum med balkong och havsutsikt. Rummen är belägna i en separat byggnad på en lite lugnare del av hotellområdet, en bit från alla familjeaktiviteter. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering, deponering ingår. Minibar mot avgift. Nespressomaskin, vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar, tofflor och hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Förmåner för gäster i Clubrum:

  • Tillgång till ett separat poolområde med en infinitypool

    Clubrummen kallas Bay Club av hotellet.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Deluxerum

Deluxerum med balkong. Två mindre dubbelsängar eller en större. Om rummet har en större dubbelsäng har det också en bäddsoffa för 2 personer eller möjlighet till extra säng för 1 person. Fjärde person, som måste vara barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Nespresso maskin, vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rummen ligger i separata byggnader nära familjepoolen och lekplatsen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt eller poolutsikt. Rummen är belägna i huvudbyggnaden. En stor dubbelsäng och en stor enkelsäng eller två separata sängar. Extrabädd för barn är del i ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Snabbare wifi kan fås mot avgift. Minibar mot avgift. Nespresso maskin, vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.