Rumstyper på Hilton Dubai The Walk

Dubbelrum

Fina dubbelrum med dubbelsäng och liten vardagsrumsdel med soffa. Möjlighet till extrasäng. Satellit-tv. Minibar mot avgift Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Strykfaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats, vissa rum har havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: Ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med vardagsrumsdel, dubbelsäng och möjlighet till extrasäng. Kök med mikrovågsugn, kylskåp och tvättmaskin. Satellit-tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Strykfaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: Ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med ett kombinerat vardagsrum och kök samt två separata sovrum. Det ena sovrum har en dubbelsäng och eget badrum och det andra sovrummet två separata sängar. Möjlighet till extrasäng. I vardagsrummet finns soffgrupp och matbord. Köket är fullt utrustat med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Litet tvättrum med tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Strykfaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: Ca 145 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.